- 19 Temmuz 2022
- 29
- 18
- 3
- 36
- Konu Sahibi cresentt90
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü olmam gerekıyorHafif var gibi . Adet tarihin ne zaman?
Kan verdim sabah yarın alıcam sonuçları Sonuclarımı almayada korkuyorum aslında Negatif çıkar dıyeBende görüyorum çok hafif yarın sabah tekrar yap bence ilk idrarla
Pazara var aslında canımPazar günü olmam gerekıyor
Amin Allah herkesın gönlüne göre versınEvet soluk bir çizgi bende gördüm, testi tekrarlayın bence insAllah vardır.
Allah gönlünüze göre versin
Olur sevınırımPazara var aslında canım
Eğer sonucun 5 üzeri çıkarsa 2 günde bir kan vermen gerekecek . Artışı görmen için
Bizim batlarımızı takip ettiğimiz sorular sorduğumuz sohbet ettiğimiz bir grup var istersen oraya etikleyebilirim seni
Sonucunuz ne olduOlur sevınırım![]()
Sonradan derken ne kdr . Fotoğraftaki çizgi kuruma çizgisine de benzemiyor ayrıcaMerhabalarSizlere bişey sormak istiyorum. İdrar testinde sonradan çıkan çizgiyle hamile olduğunu öğrenen varmı?
Hafif çizgi görüyor gibiyim.kan verdnz miArkadaşlar cizgıyı sadece ben mı görüyorumdıger testlerimde hıc bu sekıl cıkmamıstı boyle olup hamıle kalan var mı?
Yarım saat sonra çıktı. Aslında bende belirtiler vardı hem yumurtlama testini hemde gebelik testi yaptım yumurtlama testinde hemen çizgi çıktı gebelik testi yarım saat sonra çıktı. Aşagıdakide ovolusyon testi.Sonradan derken ne kdr . Fotoğraftaki çizgi kuruma çizgisine de benzemiyor ayrıca
Bende gordum cok hafif canim. Adete kac gun var acaba? Ve kacinci dakikada cikti cizgiArkadaşlar cizgıyı sadece ben mı görüyorumdıger testlerimde hıc bu sekıl cıkmamıstı boyle olup hamıle kalan var mı?
İnşallah hamissindirYarım saat sonra çıktı. Aslında bende belirtiler vardı hem yumurtlama testini hemde gebelik testi yaptım yumurtlama testinde hemen çizgi çıktı gebelik testi yarım saat sonra çıktı. Aşagıdakide ovolusyon testi.
Salı yaptırmıştım testı 2.0 çıktı ama adetıme 1 hafta vardı Yanı negatıf cıktı yada erken yaptırdım heyecandan bılemıyorumBende gordum cok hafif canim. Adete kac gun var acaba? Ve kacinci dakikada cikti cizgi
5 dk sonra cıktı Testı yaptığımda 8gun vardı adetıme kan testı verdım hemen negatif cıktı erken yaptım sanırım heyecandanBende gordum cok hafif canim. Adete kac gun var acaba? Ve kacinci dakikada cikti cizgi
Bence adet olmassan gununu 2-3 gun gectikten sonra kan ver en net oyle ogrenirsin.Salı yaptırmıştım testı 2.0 çıktı ama adetıme 1 hafta vardı Yanı negatıf cıktı yada erken yaptırdım heyecandan bılemıyorum
5 dk sonra cıktı Testı yaptığımda 8gun vardı adetıme kan testı verdım hemen negatif cıktı erken yaptım sanırım heyecandan
Karnım belım cok agrıyor umarım adet olmam son 2 günüm var stres topu gıbıyımBence adet olmassan gununu 2-3 gun gectikten sonra kan ver en net oyle ogrenirsin.