Çok silik çizgi var. Hamile miyim ?

mutlumerynis

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
89
26
3
Arkadaşlar merhaba , en son adetim 8 mayıstı.. Daha beklenen adet tarihime 1 hafta var ama ben bugün rüyasını gördüm. Sabah uyandığımda test yaptm. Çok hafif çizgi çıktı heyecanlandmm sizce var mıdır

Eklentiler

• IMG_20240601_090903_026.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 126

Eklentiler

• IMG-20240511-WA0017.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 119
Buda benim ilk ogrendıgım test
ben de bugun yaptm bata 2 gün var testlerıme bakar msn canmm ilk ıdrar degıldi oglendı ve cay ıcmstm sbah cok 3.foto 3 dkda ckmaya baslayan sonrası 10dk. Ve 20.dk. test bebetime 20dk baz alıyor. Sencee varmı sende de renksiz cızgı ile cıkmıs resmen hatırladım da

Eklentiler

• IMG_20240601_151920.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20240601_144251.webp
    52 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20240601_143257.webp
    46 KB · Görüntüleme: 71
İlk resimde var gibi bence yarın kan testi yaptırın

Aynen inşallah gebesinizdir
Teşekkürler ederimm inşallah fakat saatler sonra kurudukca az belırgnll kuruma cızgısı gb gorundu. Bu normal degıl mı mantıken. Sonucta zaten hafif cızgı idi. İlk 20dk baz alın diyor zaten test

Eklentiler

• IMG_20240601_164225.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 71
Teşekkürler ederimm inşallah fakat saatler sonra kurudukca az belırgnll kuruma cızgısı gb gorundu. Bu normal degıl mı mantıken. Sonucta zaten hafif cızgı idi. İlk 20dk baz alın diyor zaten test
Ben var gibi hissettim ilk resmi baz alarak. Kuruma çizgisi de normal saatler sonra. Kan testi daha sağlıklı olacaktır tabi. Stres yapma bende yarın test yapıcam inşallah bizimlelerdir. Yaşınız kaç bu arada belirtiniz var mı

İnşallah benim yaşım 32 ikinci çocuğuma geçen ay korunmayı bıraktım kızım var 5,5 yaşında şuanda geçen ay 5-6 saat sonra kuruma çizgisi ile karşılaştığımda umutlanmıştım Ama şu anda 3 dakikada görmeye başlayınca diyorum bu sefer oldu galiba belirtilerim 4-5 gündür baş dönmem var dengem kayboluyor sersemlik oluyor beyaz akıntım var arada uzayan akıntı geldi mesela bu akşam Çok affedersinz oluk oluk su gibi ve beyaz akıntı geldi göğüs damarlarım birkaç gündür belirgin hatta kahverengi halkanın etrafında minik minik pötürcükler oluşmuş gibi tavuk derisi gibi olur ya Yani onun dışında da arada kasık batmaların ve en önemlisi vücut kısım yumurtlamadan sonra birden çok yükseldi düşmüyor İnşallah sizin testinizde pozitif çıkar yani direk pozitif çıksın Ben bugün sabah idrarı ile yapamadım bir buçuk saatlik idrar ile yaptım pazartesi sabah adet günüm o gün tekrarlamak istiyorum. Sizde durumlar nedır ,

Allah bağışlasın senin belirtilerin çok fazla daha önce de doğum yapmışsın ayırt edebiliyorsundur belki. Benim ilk olucak inşallah. Ben 28 yaşındayım 1 yıldır evliyim. Bende sadece ara ara kasık ağrısı bel ağrısı sık acıkma ve uyku var.

Bende silik görüyorum erken baktığın için net olmayabilir bence en azından erken gebelik testi için 2 gün kala bak biraz sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…