- 25 Mart 2024
- 89
- 26
- 3
- Konu Sahibi mutlumerynis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunmasız ilişki ne zaman olmuştuArkadaşlar merhaba , en son adetim 8 mayıstı.. Daha beklenen adet tarihime 1 hafta var ama ben bugün rüyasını gördüm. Sabah uyandığımda test yaptm. Çok hafif çizgi çıktı heyecanlandmm sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3435671
Buda benim ilk ogrendıgım testArkadaşlar merhaba , en son adetim 8 mayıstı.. Daha beklenen adet tarihime 1 hafta var ama ben bugün rüyasını gördüm. Sabah uyandığımda test yaptm. Çok hafif çizgi çıktı heyecanlandmm sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3435671
Merhaba bu testi yaptığınızda betanız kaçtı acaba ☺Buda benim ilk ogrendıgım test
7 falan olması lazımMerhaba bu testi yaptığınızda betanız kaçtı acaba ☺
ben de bugun yaptm bata 2 gün var testlerıme bakar msn canmm ilk ıdrar degıldi oglendı ve cay ıcmstm sbah cok 3.foto 3 dkda ckmaya baslayan sonrası 10dk. Ve 20.dk. test bebetime 20dk baz alıyor. Sencee varmı sende de renksiz cızgı ile cıkmıs resmen hatırladım daBuda benim ilk ogrendıgım test
Merhaba ben bir şey göremedim canım 3 gün sonra tekrar yapArkadaşlar merhaba , en son adetim 8 mayıstı.. Daha beklenen adet tarihime 1 hafta var ama ben bugün rüyasını gördüm. Sabah uyandığımda test yaptm. Çok hafif çizgi çıktı heyecanlandmm sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3435671
İlk resimde var gibi bence yarın kan testi yaptırınben de bugun yaptm bata 2 gün var testlerıme bakar msn canmm ilk ıdrar degıldi oglendı ve cay ıcmstm sbah cok 3.foto 3 dkda ckmaya baslayan sonrası 10dk. Ve 20.dk. test bebetime 20dk baz alıyor. Sencee varmı sende de renksiz cızgı ile cıkmıs resmen hatırladım da
Evet o tam 20.dkda olanİlk resimde var gibi bence yarın kan testi yaptırın![]()
Aynen inşallah gebesinizdirEvet o tam 20.dkda olanaslında adet günüm ptesı o sabah tekrarlayıp sağlık ocagna gtmeyı düşünüyorum
Teşekkürler ederimm inşallah fakat saatler sonra kurudukca az belırgnll kuruma cızgısı gb gorundu. Bu normal degıl mı mantıken. Sonucta zaten hafif cızgı idi. İlk 20dk baz alın diyor zaten testAynen inşallah gebesinizdir![]()
Ben var gibi hissettim ilk resmi baz alarak. Kuruma çizgisi de normal saatler sonra. Kan testi daha sağlıklı olacaktır tabi. Stres yapma bende yarın test yapıcam inşallah bizimlelerdir. Yaşınız kaç bu arada belirtiniz var mıTeşekkürler ederimm inşallah fakat saatler sonra kurudukca az belırgnll kuruma cızgısı gb gorundu. Bu normal degıl mı mantıken. Sonucta zaten hafif cızgı idi. İlk 20dk baz alın diyor zaten test
İnşallah benim yaşım 32 ikinci çocuğuma geçen ay korunmayı bıraktım kızım var 5,5 yaşında şuanda geçen ay 5-6 saat sonra kuruma çizgisi ile karşılaştığımda umutlanmıştım Ama şu anda 3 dakikada görmeye başlayınca diyorum bu sefer oldu galiba belirtilerim 4-5 gündür baş dönmem var dengem kayboluyor sersemlik oluyor beyaz akıntım var arada uzayan akıntı geldi mesela bu akşam Çok affedersinz oluk oluk su gibi ve beyaz akıntı geldi göğüs damarlarım birkaç gündür belirgin hatta kahverengi halkanın etrafında minik minik pötürcükler oluşmuş gibi tavuk derisi gibi olur ya Yani onun dışında da arada kasık batmaların ve en önemlisi vücut kısım yumurtlamadan sonra birden çok yükseldi düşmüyor İnşallah sizin testinizde pozitif çıkar yani direk pozitif çıksın Ben bugün sabah idrarı ile yapamadım bir buçuk saatlik idrar ile yaptım pazartesi sabah adet günüm o gün tekrarlamak istiyorum. Sizde durumlar nedır ,Ben var gibi hissettim ilk resmi baz alarak. Kuruma çizgisi de normal saatler sonra. Kan testi daha sağlıklı olacaktır tabi. Stres yapma bende yarın test yapıcam inşallah bizimlelerdir. Yaşınız kaç bu arada belirtiniz var mı
Allah bağışlasınİnşallah benim yaşım 32 ikinci çocuğuma geçen ay korunmayı bıraktım kızım var 5,5 yaşında şuanda geçen ay 5-6 saat sonra kuruma çizgisi ile karşılaştığımda umutlanmıştım Ama şu anda 3 dakikada görmeye başlayınca diyorum bu sefer oldu galiba belirtilerim 4-5 gündür baş dönmem var dengem kayboluyor sersemlik oluyor beyaz akıntım var arada uzayan akıntı geldi mesela bu akşam Çok affedersinz oluk oluk su gibi ve beyaz akıntı geldi göğüs damarlarım birkaç gündür belirgin hatta kahverengi halkanın etrafında minik minik pötürcükler oluşmuş gibi tavuk derisi gibi olur ya Yani onun dışında da arada kasık batmaların ve en önemlisi vücut kısım yumurtlamadan sonra birden çok yükseldi düşmüyor İnşallah sizin testinizde pozitif çıkar yani direk pozitif çıksın Ben bugün sabah idrarı ile yapamadım bir buçuk saatlik idrar ile yaptım pazartesi sabah adet günüm o gün tekrarlamak istiyorum. Sizde durumlar nedır