- 15 Haziran 2024
- 111
- 19
- 18
- 24
- Konu Sahibi kediseverrrrr
-
Testlerini atarmisinmerhaba arkadaşlar adetime daha 4-5 gün var ve pcosluyum ama bu ay içime bi şüphe düştü merak edip test yaptım aşırı silik bi çizgi belirdi pozitif olma ihtimali var mıdır ?
Tabi olabilir kan verinmerhaba arkadaşlar adetime daha 4-5 gün var ve pcosluyum ama bu ay içime bi şüphe düştü merak edip test yaptım aşırı silik bi çizgi belirdi pozitif olma ihtimali var mıdır ?
Days.DoctorTestinizin markası nedir
Yalancı pozitif çıkartıyor. Başka bi markayla güvenilir olan tekrarlayınDays.Doctor
Tamam bide öyle yapayım olmadı.Sizce bişey yok mu yaniYalancı pozitif çıkartıyor. Başka bi markayla güvenilir olan tekrarlayın
Adetim 14 gün geciktiTamam bide öyle yapayım olmadı.Sizce bişey yok mu yani
Çizgi görünüyor fakat 14 gün için daha koyu olması gerekirdi.Adetim 14 gün gecikti
10 tane aldım 7 tanesini kullandim hic kuruma çıkarmadıKızlar merhaba awox testinde kuruma çizgisi yada yalancı pozitif gösteriyormu acaba bilginiz var mı?
Teşekkür ederim10 tane aldım 7 tanesini kullandim hic kuruma çıkarmadı
Bende awok alırım internetten doğru çıkıyor hatta dün aldım pazartesi gelir bende yapacağımKızlar merhaba awox testinde kuruma çizgisi yada yalancı pozitif gösteriyormu acaba bilginiz var mı?
Bende internetten sipariş verdim, reglim baya düzensiz ama tahmini olmam gereken zamanda olmadım,11 günlük gecikmeden oldu,dün yaptım negatif gibi bugün akşam yaptım testi yan çevirince hafif belli oluyor,emin olamadım ondan dolayı sordumBende awok alırım internetten doğru çıkıyor hatta dün aldım pazartesi gelir bende yapacağım
Bide beni yorumla bacım adetime 5 gün var awox marka ilk defa yaptim sabahÇizgi görünüyor fakat 14 gün için daha koyu olması gerekirdi.
Kaç dakikada çıktıBide beni yorumla bacım adetime 5 gün var awox marka ilk defa yaptim sabah
Dakikada baktim cizgi gorunuyodu sonradan daha belirgin olduKaç dakikada çıktı
Var gibi duruyor birkaç gün sonra tekrarla bence5.
Dakikada baktim cizgi gorunuyodu sonradan daha belirgin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?