Evet aslında erken ama dayanamadım İşte bi kaç gün sonra tekrarlıyım ozamanBen kuruma cizgisine benzettim. Zaten daha erken 4-5 gun daha bekleyin bence.
İnsallah soyle pespembe bir pozitif gorursunEvet aslında erken ama dayanamadım İşte bi kaç gün sonra tekrarlıyım ozaman
Ayy inşallahİnsallah soyle pespembe bir pozitif gorursun
Bende bu ay clyclo kullandım ufak bir kist vardı kasıklarımda da yumurtama gününden beri ağrı olunca şüphelendim . Evet beklemek gerekiyor inşallah beklediğime değer . maşallah bu arada Allah bağışlasınRegline daha çok varmış yanlış çıkmış olabilir daha iyi bir sonuç için reglın 1 hafta grcıktıktrn sonra denemelisin benımdr 1 senedir olmuyordu inofolıc kombi kullandım doktor tavsıyesıyle ve 2. Haftada hamılr kaldım şuan 20 günlük kızım inşallah sizinde olur
Test markası nedir? Markalarda çok önemli benim kullandığım 2-3 test markası aynı bu şekilde kuruma çizgisi çıkarıyor ondan dolayı sordumKızlar merhaba ben yine dayanamadım ve sabah ilk idrarla kaset test yaptım bu şekilde çıktı görebiliyor musunuzartık bundan sonra ki test için regl geçmesini bekliycem
Testin markası baby timeTest markası nedir? Markalarda çok önemli benim kullandığım 2-3 test markası aynı bu şekilde kuruma çizgisi çıkarıyor ondan dolayı sordum
Bu arada az önce test yaptım ve 10 dakka da içersinde bu çıktı ve bu sefer pembe gözle net görünüyor lütfen sizde görün rengi bir öncekine göre koyulaşmış gibiTestin markası baby time
Diğerlerine göre daha belirgin ben gördümBu arada az önce test yaptım ve 10 dakka da içersinde bu çıktı ve bu sefer pembe gözle net görünüyor lütfen sizde görün rengi bir öncekine göre koyulaşmış gibi
Ayy inşallahDiğerlerine göre daha belirgin ben gördüminşallah diğer günlerde iyice koyulaşırr
Hiç kullanmadım bu markayı bugün denediniz mi son durum nedirBu arada az önce test yaptım ve 10 dakka da içersinde bu çıktı ve bu sefer pembe gözle net görünüyor lütfen sizde görün rengi bir öncekine göre koyulaşmış gibi
Yok hayır maalesef sabah 8.30 akşam 6 çalışıyorum elimde de test yoktu iş çıkışında yetişebilirsem eczaneye bi erken bi kaset alıp bakıcam çıkarsa sabah ilk iş kan vermeye gidicemHiç kullanmadım bu markayı bugün denediniz mi son durum nedir
Farklı markalar al mutlaka merak ettim benimde başka markada normal çıktıYok hayır maalesef sabah 8.30 akşam 6 çalışıyorum elimde de test yoktu iş çıkışında yetişebilirsem eczaneye bi erken bi kaset alıp bakıcam çıkarsa sabah ilk iş kan vermeye gidicem
Negatif yaniFarklı markalar al mutlaka merak ettim benimde başka markada normal çıktı
Hadi ya üzüldümNegatif yani
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumHadi ya üzüldümtamam ozaman iki farklı marka alıyım . dünden beri çok mutluyum insan umutlanıyor ister istemez umarım hayal kırıklığı yaşamam Allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?