- 21 Eylül 2012
- 620
- 23
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bana denk gelseymiş. Gerçi genel itibariyle sert bir imajım olduğu için hep süt dökmüş kedi gibi bunlar karşımda :) Şikayet et de aklı başına gelsin, hadsiz. Hatta ben çıkarken adını soyadını alırdım böyle bir durumda gözünün önünde, arkadaşlarından.
o elini alıp yamultcan gorcek ukalalıgı bu kozmetik urunleri satan yerlerde boyle tiplerden cok sanırım
Allah korumuş sana denk gelmemişşamaanınnn düşündümdee
![]()
o elini alıp yamultcan gorcek ukalalıgı bu kozmetik urunleri satan yerlerde boyle tiplerden cok sanırım
Allah dağına göre kar veriyor sanırım :) Işini iyi yapana lafım yok ama terbiyesiz, saygısız insana da zerre tahammülüm yok.
bak sayende fontu yaptımteşekkür ediyorum...
anlatamadım dıye düşünmüştüm![]()
bazıları insana öyle üstten bakıyorki insan alıcaksada alamıyor bu satış danışmanlarından bende çok görüyorum tabi gerçekten yardımcı olanlarda yok değil ama bazıları işini lütfeten yapıyoo orasının iş yeri oldğunu unutuyo nasıl bi aşağılık kompleksiyse artık
bazen sevgilimle alış verişe çıkıyoruz
terslediğim elemanlar oluyor
benımkı de kendı üzerine alınıyor
''nıye terslıyorsun insanları '' diyor
bende dıyorum ki ''merak etme senın için terslemiyorum''
görmüyorsun nasıl davrandığını
kendını mağazanın müdürü sanıyor dıyorum
sen anlamazsın
kadın meselelerınden karışma diyorum![]()
bence başka bir müşteri şikayetçi olur böyle giderse zaten müşteri falanda gelmez yani..
kimi satış elemanı ilgisiz kimisi de çok ilgili. normal olanları tebrik ederim:109:. hele ben adım adım arkamdan gelen saniyede bir soru soran satış elemanlarından nefret ederim azcık rahat ver da![]()
artık neyine güvenerek üstten bakıyorsa insanlara o tarz embesiller sanki max factorün ceolarımıaltı üstü çalışansın!