Çok sinir oldum !!!!

trib falan yok tribi olan siz ve sizin gibi ben olmasam burda sana maaş vermezler havasında olanlar en çok alışverişi ben yapıyorum havasında olanlar o dükkanı kendi döndürüyor tribi sizde var biz sizle uğraşmaya bayılıyoruz demi gez gez bişay almadan çık rafları dağıt bilmem ne yap almıcağın şeye neden bakıyosun ki müzemi orası kararını ver alacaksan alıursın almassan gelme zaten ayrıca orda maaş alanların hiç birinin parası sizden çıkmıyor siz ihtiyaçlarınızı görüyosunuz onlar alın teri döküyorlar sizle uğraşıyolar günde 6 saat çalışan 2500 tl maaş alan öğretmenle asgari ücretli 12 saat çalışılan işi bir tutman ayrı konu onun yeri bura değil öğretmensin herhalde memnun değilsen istifa edersin olur biter

Almicagin seye neden bakiyosun ki lafina koptum. :52: bakmadan nerden bilebiliriz ki alip almayacagimizi? Bakkaldan ekmek almiyoruz sonucta.

bu konuda watsons çok güzel. girer girmez bir bayan yanınıza geliyor, yardım isteyip istemediğinizi soruyor, siz hayır dedikten sonra da kimse rahatsız etmiyor sizi. anca siz soru soracaksınız, öyle geliyorlar böylece sakin sakşn alışveriş yapabiliyorsunuz.
istediğiniz renge gelince acaba soğan kabuğu rengi gibi bir şey mi arıyorsunuz? ne turuncu ne kahverengi.
ayrıca şikayet etmek için geç kalmış sayılmazsınız. yarın da şikayet edebilirsiniz.

sizin şansınızdan iyilerle karşılaşmışsınz bahsini ettiğiniz mağazaya kız kardeşimle 2 dk arayla girdik sorup çıktı kardeşim ben arkasından girdim kız boş ver ya bu almaz almaz tipinden belli dedi dönüp cevap verecektim kardeşimin arkasından seslendim şu kız senn için böyle dedi diye bir hışımla içeri girip şu bilmiş elemanınıza söyleyin işini düzgün yapsın şikayetciyim diye söylendi ben o an kızardım ya iyi şikayet ettin ben olsam diyemezdim dedim niyeymiş zaten onun işi o ne diye burda o zaman dedi...

o zaman sen sevilen bir müşterisin:)
bende bakarken fazla dağıtmamaya özen gösteririm mesela kazakları açmadan bakarım işte m mi yoksa s mi olduğuna filan yle açar denerim ama evt herkes aynı değil bakarken ister istemez dağılabiliyorda..tabi kontrol edebilmeli diğer müşterinin suçu ne

yorumların hepsini okumadım ama bi yorum var 750 tl maaş alıyo o kadar değer bekleyin gibi..
ne alakası var ki yani düşük maaş alanlar müşteriye kötü yüksek maaş alanlar iyi mi davranmalı insan 500 tl maaş bile alsa işine saygısı olacak yoksa o maaştan da olur..

benim yazdığım o 750 muhabbeti arkadaşın biri demiş sen kimsin 750 tl alan bir elemansın diye parayı küçümsemiş bende ona o şekilde cevap verdim olay bundan ibaret

şimdi kım 160 lralık urune braktıgını ıdda etı ve 160 lıralık urunle saga sola hava atıldıgını nerden cıkardın ? ayrıca 160 lıralık urunle hava atıldıgnıda senden duyuyorum :31:
bügün dolce gabbana nin farfumunu aldim 700 tl hastasiyim...hava böle olur sekerim:))))):46::46::46:

tamam işte tam aranılan müşteri 700 tl ye parfüm alabiliyosun sorun yaşadınmı hiç bişey alırken alıyosun çıkıyosun kimse sana dokunamaz sen alıcaksın o malı çünkü ama diğer tarafta saygısızlık yapıldı diye sırf karşılığını vermek için alıcaktım ama almıcam muhabbeti fiyat verilmiş 160 tl diye

Almicagin seye neden bakiyosun ki lafina koptum. :52: bakmadan nerden bilebiliriz ki alip almayacagimizi? Bakkaldan ekmek almiyoruz sonucta.

evet neden bakıyosun ki bir malı alıcak insan nasıl davranır önce araştırır internet var televizyon var insanların giydikleri var bi yerde görür yani alacağı şeyi mağzaya gider benim bedenim şu şu renkte şöyle bişey istiyorum der karşısındakide onun söylediği ve alternatifler varsa gösterir yoksa bizde yok yada şöyle bişey var deyip başka ürünlere yönlendirmeye çalışır tabi siz bakıcı müşteriler dene çıkar olmadı onu dene yakışmadı bunu dene dağıt mağzayı sonra ne oldu senin görevin benim görevim sana mal satmak seni tatmin etmek değil

bu durum karsıdaki insanın seviyesi ve saygısıyla ilgili ne olursa olsun :31: kimisi kapıda karsılar kimiside gittigine pişman eder oda insan digeride ama aralarında kultur farkı var işte benim kuzenim hipermarkette calısıyor kasada ve oyle seyler anlatıyorki sasırırsınız ama ne olursa olsun cıtlarını cıkartamıyorlar en buyuk olasılık guvenligi cagırıp gerekeni yaptırıyorlar ama onun dısında sen o musteriye orda bir üf de işinden oluyorsun bazılarıda gelmis burda yok ben senin dagıttıgınımı toplıycam diye ahkam kesiyor her ayın sonunda maasını tıkır tıkır alıyorsan ve o ise girmeyi goze aldıysan mecbursun

kasiyerlik ayrı bir meslek süpermarkette bir malı satmak için kimse uğraşmıyor müşteri terslense derdini git yetkiliye anlat diyerek atıyosun müşteriyi başından iyice saran olursa çağır güvenliği atsın dışarı orda ben bunu beğenmedim değiştirin paramı iade edin gibi bir sorun yok en azından yiyecek kısmında yok bozuk çıkmadığı sürece ama mağzalarda müşterinin sorununu sen çözmek zorundasın sen muhattap oluyosun güvenlik yok müdür senle uğraşmaz sen ikna edeceksin karşındaki adamı dediğim gibi ben hep adamına göremuamele yaptım alacak olan insan alacaktır sadece biraz ikna edilmeye ihtiyacı vardır deyip malı sattım 3 kuruşluk mala bakana hiç yanaşmadım yanaşanada alsın gitsin diye ona uygun en ucuz malı verdim gitti benim için bukadar basit müşteriyle kavga etmedimmi evet ettim ama gidip direk kimseyi terslemedim saygısızlık yapmadım maldaki kusurlar yüzünden tartışmışımdır okadar alıcı insanlar daha kültürlü oluyor genelde sonuçta ne alacağını biliyor cebindeki para onun için ayrılmış para ve kafasında sadece o ürünü almak var doğalgaz parasının yarısını almış gelmiş alışveriş yapmaya çalışan bakan insan değil onlar kültürsüz değil ama sen ikna etmeye çalıştıkça almıyacağı için bakıcam sadece peşimde dolaşma hırsızmıyım ben gibi tavırlara giriyolar

Durumu mağaza müdürüne bildirseydin LiLi

Seninle ilgilenen satış elemanının onlar icabına bi güzel bakarlardı

Keşke yapsaydın ... :ssz:

evet neden bakıyosun ki bir malı alıcak insan nasıl davranır önce araştırır internet var televizyon var insanların giydikleri var bi yerde görür yani alacağı şeyi mağzaya gider benim bedenim şu şu renkte şöyle bişey istiyorum der karşısındakide onun söylediği ve alternatifler varsa gösterir yoksa bizde yok yada şöyle bişey var deyip başka ürünlere yönlendirmeye çalışır tabi siz bakıcı müşteriler dene çıkar olmadı onu dene yakışmadı bunu dene dağıt mağzayı sonra ne oldu senin görevin benim görevim sana mal satmak seni tatmin etmek değil

Siz kadın değilsiniz herhalde sizin söylediğiniz türden alışverişi ancak erkekler yapar.
Hiçbir kadın böyle alışveriş yapmaz bütün firmalarda bunu bilir.
İşinizden nefret ettiğiniz aşikar ama siz nefret ediyorsunuz diye ben evde ön araştırma yapıp notlarımı falan hazırlayıp mağazalara gidecek değilim.
Kaldı ki böyle bir vaktim yok .Alışveirş dediğiniz şey çoğu kez zevktir zaten.
Bir ürün almaya giderim dört ürün denerim belki önemli bir günse dört değil ondört denerim.
Kaldı ki giyinip soyunmaktan nefret ederim buna rağmen böyle olur ister istemez.
Her markanın kalıpları başka nette olan ürün mağazada yok mağazada olan ürün nette yok.
Muhtemelen 3. sınıf bir aile mağazasında çalışıyorsunuz kurumsal bir firma bu mantıkta kimseyi barındırmaz.
Büyük markalardaki personel tabiri caizse arı gibi,hızlı ve güleryüzlü...
Dilerim kendinize sizi yormayan kendinizi kötü hissetmediğiniz hazmedebildiğiniz bir iş bulursunuz.
Siz hiç bir doktorun "ayy milleti tatmin etmek zorunda mıyım ne biçim hastalar var hasta olup geliyorlar beni yorular.Alsınlar bir aspirin otursunlar "dediğini duydunuz mu :)

tamam işte tam aranılan müşteri 700 tl ye parfüm alabiliyosun sorun yaşadınmı hiç bişey alırken alıyosun çıkıyosun kimse sana dokunamaz sen alıcaksın o malı çünkü ama diğer tarafta saygısızlık yapıldı diye sırf karşılığını vermek için alıcaktım ama almıcam muhabbeti fiyat verilmiş 160 tl diye

Hatun bana taktı 160 tL fakir mi görsün sen beni :(ühü ühü ühü:14:
alıcaktım işte nişan vardı acildi kuzenimde bende alıcaktık sadece ben için değildi alışveriş(almıcaktı dye ısrar ediyo kendimi fakir ezik hissettim:37:)
hatta kuzenimin elinden aldım giysiyi(elbisemiydi etekmiydi hatırlamıyorum) çektim aldım ona kalsa alıcak hala safım salağım..
ölsem elbise uğruna almam bırakırım acelem olmasa niye karga pisliğini yemeden mağzaya düşim
çok sevindirik oldum şuan satış elemanı olmadığınız için hayatınızda yaptığınız en büyük iyilik budur sanırsamm..
teşekkürü bir borç bilirim..

kasiyerlik ayrı bir meslek süpermarkette bir malı satmak için kimse uğraşmıyor müşteri terslense derdini git yetkiliye anlat diyerek atıyosun müşteriyi başından iyice saran olursa çağır güvenliği atsın dışarı orda ben bunu beğenmedim değiştirin paramı iade edin gibi bir sorun yok en azından yiyecek kısmında yok bozuk çıkmadığı sürece ama mağzalarda müşterinin sorununu sen çözmek zorundasın sen muhattap oluyosun güvenlik yok müdür senle uğraşmaz sen ikna edeceksin karşındaki adamı dediğim gibi ben hep adamına göremuamele yaptım alacak olan insan alacaktır sadece biraz ikna edilmeye ihtiyacı vardır deyip malı sattım 3 kuruşluk mala bakana hiç yanaşmadım yanaşanada alsın gitsin diye ona uygun en ucuz malı verdim gitti benim için bukadar basit müşteriyle kavga etmedimmi evet ettim ama gidip direk kimseyi terslemedim saygısızlık yapmadım maldaki kusurlar yüzünden tartışmışımdır okadar alıcı insanlar daha kültürlü oluyor genelde sonuçta ne alacağını biliyor cebindeki para onun için ayrılmış para ve kafasında sadece o ürünü almak var doğalgaz parasının yarısını almış gelmiş alışveriş yapmaya çalışan bakan insan değil onlar kültürsüz değil ama sen ikna etmeye çalıştıkça almıyacağı için bakıcam sadece peşimde dolaşma hırsızmıyım ben gibi tavırlara giriyolar

Offf bi git yaa... Sen bayan değilsin heralde .

Kimse öyle önceden neetten bakıp da o eşyayı almaya modlanıpta gidip onu almaz.

Para KOLAY KAZANILMIYOR.İyi valla netten bakacakmışım sonra gidip alacakmışım ! almak zorundaymışım !! Sırf Görevliler sinir olmasın , sakin olsun, rahat olsun diye !

İyi valla , Paramı çöpte bulmadım ben !! İstediğimi denerim istersem 100lerce şey denerim almam ,kimse karışamaz ! Zorunuza gidiyorsa bırakın bu işi. Bu kadar derdiniz varsa !

Ayrıca O sizin bahsettiğiniz şey İNTERNET SİTELERİNDEKİ alışveriş ortamları oluyor :34:

Uzatma artık.

Durumu mağaza müdürüne bildirseydin LiLi

Seninle ilgilenen satış elemanının onlar icabına bi güzel bakarlardı

Keşke yapsaydın ... :ssz:

Diyemedim ben onuuuuuu :2:

Ya gerçekten tepem attı yani ama o an birşey yapamadım işte. !

Senin dediğin gibi ekmeğinden olur. Vebalı üstüme kalır diye de neyse susym dedim ama en azından ona cevap verebilirdim .:84:

Bende aynı senin gibiyim o an olayın şoku ile bişey demiyorum

sonra vır vır söyleniyorum benım herif diyorki o zaman neden

söylemdin şimdi bana dert yanıosun dio :)

o anda şoktaydım diyorum aslında en güzeli

o ojeleri alıp dudaklarına sürücekdin o hatunun bak süper olurdu :27::27::27::27:

nasıl fikir ama :)

Bende aynı senin gibiyim o an olayın şoku ile bişey demiyorum

sonra vır vır söyleniyorum benım herif diyorki o zaman neden

söylemdin şimdi bana dert yanıosun dio :)

o anda şoktaydım diyorum aslında en güzeli

o ojeleri alıp dudaklarına sürücekdin o hatunun bak süper olurdu :27::27::27::27:

nasıl fikir ama :)

Ahaha ay süpersin tatlım:27::27:
Bende öyleyim valla dediğin gibi söylenip durdum mağazadan çıkınca :27::27::27:

Back
X