Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet neden bakıyosun ki bir malı alıcak insan nasıl davranır önce araştırır internet var televizyon var insanların giydikleri var bi yerde görür yani alacağı şeyi mağzaya gider benim bedenim şu şu renkte şöyle bişey istiyorum der karşısındakide onun söylediği ve alternatifler varsa gösterir yoksa bizde yok yada şöyle bişey var deyip başka ürünlere yönlendirmeye çalışır tabi siz bakıcı müşteriler dene çıkar olmadı onu dene yakışmadı bunu dene dağıt mağzayı sonra ne oldu senin görevin benim görevim sana mal satmak seni tatmin etmek değil
o kadar agresifsiniz ki.. işte sizin gibi tezgahtarlar yüzünden, hepiniz bir kefeye konuyorsunuz.. biraz sakin olun, yaptığınız işi sevmeye çalışın arkadaşım.. böyle ömür geçmez..
alışveriş mevzusuna gelince, herkes sizin gibi düşünüp sizin gibi alışveriş yapmak zorunda değil. kadınların büyük çoğunluğu, sırf öylesine bir şeyler almak için, hoşuna giden bir şey bulmak için mağaza mağaza gezer, bir sürü ürün dener.. alacağının spesifik bir ihtiyaç olmasına gerek yok yani. keyfine alışveriş yapar.. acı ama gerçek işte. herkes sizin gibi ihtiyacı olduğunda bir ürün belirleyin, üstüne bir dünya araştırma yapıp, bir dünya düşünüp gidip o ürünü almıyor.. isterseniz yaptığınız işe bir de bu açıdan bakarak tekrar deneyin. kimseyi tatmin etmenize gerek yok çünkü. bi tişört bozduk diye, ters ters bakıp oflamayın yeter.. sadece asap bozuyosunuz..
o kadar agresifsiniz ki.. işte sizin gibi tezgahtarlar yüzünden, hepiniz bir kefeye konuyorsunuz.. biraz sakin olun, yaptığınız işi sevmeye çalışın arkadaşım.. böyle ömür geçmez..
alışveriş mevzusuna gelince, herkes sizin gibi düşünüp sizin gibi alışveriş yapmak zorunda değil. kadınların büyük çoğunluğu, sırf öylesine bir şeyler almak için, hoşuna giden bir şey bulmak için mağaza mağaza gezer, bir sürü ürün dener.. alacağının spesifik bir ihtiyaç olmasına gerek yok yani. keyfine alışveriş yapar.. acı ama gerçek işte. herkes sizin gibi ihtiyacı olduğunda bir ürün belirleyin, üstüne bir dünya araştırma yapıp, bir dünya düşünüp gidip o ürünü almıyor.. isterseniz yaptığınız işe bir de bu açıdan bakarak tekrar deneyin. kimseyi tatmin etmenize gerek yok çünkü. bi tişört bozduk diye, ters ters bakıp oflamayın yeter.. sadece asap bozuyosunuz..
evet neden bakıyosun ki bir malı alıcak insan nasıl davranır önce araştırır internet var televizyon var insanların giydikleri var bi yerde görür yani alacağı şeyi mağzaya gider benim bedenim şu şu renkte şöyle bişey istiyorum der karşısındakide onun söylediği ve alternatifler varsa gösterir yoksa bizde yok yada şöyle bişey var deyip başka ürünlere yönlendirmeye çalışır tabi siz bakıcı müşteriler dene çıkar olmadı onu dene yakışmadı bunu dene dağıt mağzayı sonra ne oldu senin görevin benim görevim sana mal satmak seni tatmin etmek değil
Hakkaten sinir oldum.Çocuğun teki takılmış peşimden ayrılmıyor.Günlerdir yağcılıklar, kurlar illa git mi demem lazım.Herhalde kaçan kovalanır tarzı bir şey zannediyor.Allah aşkına nasıl kurtulunur bundan. Ama aynı ortamdayız.Fikri olan varsa yardımcı olsun canlarım.
Neden arkadaşın konusuna yazdınız ki...
Ayrı bir topik açmanız gerekiyor...
Evet haklısın.Siteye yeni üye oldum da daha nereye ne yazılır.Tam çözememiş."Çok sinir oldum"Başlığını görünce direkt yazıverdim.Üzgünüm.
Önemli değil tatlım :)
off havanı yesinler yevrum![]()
siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)
sana az bile yapıyolar o zaman daha beter ol :)
kapiş falan ne ki yaa sen böyle davrandıysan oooo dediğim gibi 3 kuruşluk bez alırsan 3 kuruşluk muamele görürsün olay bukadar basit
tamam işte tam aranılan müşteri 700 tl ye parfüm alabiliyosun sorun yaşadınmı hiç bişey alırken alıyosun çıkıyosun kimse sana dokunamaz sen alıcaksın o malı çünkü ama diğer tarafta saygısızlık yapıldı diye sırf karşılığını vermek için alıcaktım ama almıcam muhabbeti fiyat verilmiş 160 tl diye
Dilekarili senin çalıştığın mağazaya bir gün özellikle gelicem...
Neler olacak bakalım, pek merak ettim![]()
26 sayfa olmuş, en son kaçtaydım onu bile hatırlamıyorum. tek sorum var;
aranan ruj bulundu mu![]()
![]()