- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
yeni işe başlayınca böyle düşünülmesi normal yaptığın işi abartırsın atomu parçalıyosun sanki benim derdim dediğim gibi orda milleti tatmin etmek değil malı satmak ne olursa olsun o malı satmaya çalışmak almak istemeyn adamada hiç yanaşmamak neden boşa çaba harcayıp enerjimi tüketeyimki neden herkese aynı muamele iki yüzlülük yapıcağına kafan rahat olsun ondan iyi 10 tane 1 liralık ürün satacağına 1 tane 11 liralık ürün sat 1 lira kara geç benim felsefem budur böyle konulardada kimseye acımam taviz vermem alıcaksa alır almıcağını anladığım zaman hiç uğraşmam sıkılsın gitsin diye üstüne giderim :)
Hakkımı yiyemem, işimi iyi yapıyordum ve şefler benden memnundu

Özgüvenin nereden geliyor bilmiyorum, hatta garipsedim baya. Dediğim gibi ben bu işi öğrencilik yıllarımda yaptım, o zaman bana emir veren şeflerimi geçtim o mağazanın, koskoca marketlerin müdürlerinin sahip oldukları eğitimden daha iyi düzeyde bir eğitime sahibim çok şükür. Orada çalışan bir çok öğrenci için geçerli bu. Ama kimse kimseyi beğenmemezlik etmedi, etseydiler zaten çalışmazdılar. Ve işlerine verdikleri değerden, gösterdikleri saygıdan ötürü şu anda da başarılılar, başarılıyız. Senin bakış açına sahip olsaydık zerre ilerlemezdik.

Son düzenleme: