• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinir oldum

İki konu açıldı böyle bu özel günde planları berbat olan...
Diken üstündeyim bi annemlere atabilseydim kendimi:KK14:
Bişey olacakmış gibi.. ne biliyim işyerindeyim... sanki geç kalacakmış gibi biriyle tartışacakmışım gibi.... ay bayılzammmm:KK42::KK70:

Yeni yıla eğlenerek gülerek girmek istedim.
Eşimin arkadaşlarıyla uludağa gitmek üzere plan yapmıştık 2 hafta önce. Bugün arayip Teyzeleri de gelecekmis arabada bize yer yokmuş onu haber veriyorlar son gün. Bütün planimizi ona göre yapmıştık. Annemlerin davetine reddettim sırf oraya gidicez diye.
Eşim söyleyince sesim bozuldu anladı uzuldugumu bende Üzgünüm aynen böyle devam et dedi kapattı telefonu. Evde hiç bir hazırlığım yok ne yapcam ben şimdi bu saatte. Çok sinir oldum ya bir daha yüzlerine bakmak istemiyorum o arkadaşlarının

ALLAH aşkına dert edilecek bişey mi bu .Arkadaşlarınız gerçekten eyıp etmiş o ayrı.Annemler demiştin oraya gidebilirsiniz sanki yabancılarmı ? veya eşine güzel başbaşa geçireceğiniz bir sofra hazırlayabilirsin.Market yokmu yakınlarda hemen alıverin akşama daha çok var ..

ALLAH aşkına dert edilecek bişey mi bu .Arkadaşlarınız gerçekten eyıp etmiş o ayrı.Annemler demiştin oraya gidebilirsiniz sanki yabancılarmı ? veya eşine güzel başbaşa geçireceğiniz bir sofra hazırlayabilirsin.Market yokmu yakınlarda hemen alıverin akşama daha çok var ..
Annemler başka şehirde o yüzden. Önceden eşimin izin alması lazımdı gidebilmemiz için. Market var da kart eşimde lazım olur diye yanına aldı akşam için eldiven falan alcakti

en azından onlarla yola çıkamayacağınızı anlamışsınızdır.. nasıl insanlar olduklarını anladınız iyi yönünden bakın.. atlayın arabaya yakın biyerleree gidin güzel geçirmek sizin elinizde..

Güzel romantik bir yerde akşam için rezervasyon yaptır. Mutlaka iki kişilik boş yerleri olan mekanlar vardır.

en azından onlarla yola çıkamayacağınızı anlamışsınızdır.. nasıl insanlar olduklarını anladınız iyi yönünden bakın.. atlayın arabaya yakın biyerleree gidin güzel geçirmek sizin elinizde..
Internetten bi kaç organizasyona baktım ama yer kalmamış

Yeni yıla eğlenerek gülerek girmek istedim.
Eşimin arkadaşlarıyla uludağa gitmek üzere plan yapmıştık 2 hafta önce. Bugün arayip Teyzeleri de gelecekmis arabada bize yer yokmuş onu haber veriyorlar son gün. Bütün planimizi ona göre yapmıştık. Annemlerin davetine reddettim sırf oraya gidicez diye.
Eşim söyleyince sesim bozuldu anladı uzuldugumu bende Üzgünüm aynen böyle devam et dedi kapattı telefonu. Evde hiç bir hazırlığım yok ne yapcam ben şimdi bu saatte. Çok sinir oldum ya bir daha yüzlerine bakmak istemiyorum o arkadaşlarının

Vallah çok ayip etmisler orasi kesin:KK11: ama çok fazlada esinin üstüne gitme, üzmeyin birbirinizi , elinde olan bir sey degil sonuçta
Ama bence herseyin hayirlisi... Annene git yakinsan.
Degilsen bile bence evi, sofrani bi güzel süsle, kendinde süslen püslen tabiii :KK8::KK8:. Yemek söyle disardan ugrasmak istemiyorsan, güzel fon müzik esliginde keyifli bir gece geçirin esinle...
Bence bu yilbasi çok abartiliyor, oysa ki sevdiginle beraber olacaksin :KK74:

Vallah çok ayip etmisler orasi kesin :KK11:
Ama bence herseyin hayirlisi... Annene git yakinsan.
Degilsen bile bence evi, sofrani bi güzel süsle, kendinde süslen püslen tabiii :KK8::KK8:. Yemek söyle disardan ugrasmak istemiyorsan, güzel fon müzik esliginde keyifli bir gece geçirin esinle...
Bence bu yilbasi çok abartiliyor, oysa ki sevdiginle beraber olacaksin :KK74:
Sürekli evde olduğum için bunlar her zaman yaptığım şeyler hemen hemen her akşam eşimi süslenip şık bir sofra kurup öyle karşılıyorum degisiklik aradım ama sanırım rutine devam

Back
X