Nerden biliyosun adamdan bahsettiğini belkide kız arkadaşı açıklanmamış kiAdamın tek yaşama sebebi sizi pohpohlayıp mutlu etmek zaten.. Nasıl yapmaz bunu?
Nerden biliyosun adamdan bahsettiğini belkide kız arkadaşı açıklanmamış ki
Nerden biliyosun adamdan bahsettiğini belkide kız arkadaşı açıklanmamış ki
Kimse kiz ark icin yorgunken bana ilgi gostermiyo demez cunku yorgun kiz ark.tan kim ilgi bekler ki:)Ay ben onu düşünemedim kiii...
Hahaha kizlar guldurdunuz beni ya, erkek arkadasimdan bahsediyorum, ya banane yorgunsan yorgunsun
Valla ne yazdin hiç anlamadım hafleri yutmuşsunKimse kiz ark icin yorgunken bana ilgi gostermiyo demez cunku yorgun kiz ark.tan kim ilgi bekler ki:)
Kimse kiz ark icin yorgunken bana ilgi gostermiyo demez cunku yorgun kiz ark.tan kim ilgi bekler ki:)
:)))))))Belki lezbiyendir.
Niye boyle? Ben de oyleyim...istedigim ilgiyi alamazsam bozuluyorum.hakkim yok...ama boylebende ilgi manyağıyım ama anlayışlı olmak gerekiyor. üstüne gitme sıktığını düşünebilir
işleri yoğun olduğundan hali kalmıyor olabilir. yani tek senle ilgilenmiyor ama başka aktivitelere vakit ayırıyorsa kızmakta haklısın ama başka bişey de yapmıyorsa ona da hakvermek gerekiyor bence. üstüne gitme..Niye boyle? Ben de oyleyim...istedigim ilgiyi alamazsam bozuluyorum.hakkim yok...ama boyle
Kadinlarin hepsi boyle cogukez bizimdr kavgamiz bu ama ne yapayim yetmiyorNiye boyle? Ben de oyleyim...istedigim ilgiyi alamazsam bozuluyorum.hakkim yok...ama boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?