Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende bişeyi,anlamadım ..sadece dini içerikte bir konuda değil çoğu konuda tartışma oluyo ve tartışma olan konular kapanmıyo..ozaman her tartışma çıkan konudsa kapatılmalı bence..
1. konuyu okudum oradaki bayan yanlış birşey yazmamış siz yanlış okumuş,anlamış ve yorumlamışsınız.
2. siz yanlış yazmayalım imlamıza dikkat edelim diyorsunuz ama bir sürü yanlış yazdığınız kelime var.
3. yani önce kendimize bakalım sonra karşımızdakileri yargılayalım.
1. caiz değildir dmeiş arkadaş ben ona göre cevap verdim siz burada hata yok nasıl diyorsunuz ben de buna anlam veremedim
2.ben imlaya felan dikkat edelimd emiyorum yazdıkalrımıza dikkat edelim diyorum yani arkadaşın yaptığı haatyı yapmayalım diyorum yablış anlaşılmaya sebep veriyor çünkü bakın sorun oldu gördüğünüz gibi
3.zaten kendimimi de yargılamama gerek yok çünkü ben yanlış yazmasını kastetim yazdıkalrımda imla hatası olabilir fakat anlam hatası yok en aızndan
4. görüşünüze saygım sonsuz yine de teşekkür ederim
Merhaba..!!
ORADA KONUYA CEVAP VEREN KİŞİ BENİM.. BAŞKASININ ADINA İSTİHAREYE YATMAK CAİZ DEĞİLDİR DEDİM.. HALA DA ÖYLE DİYORUM.. BANA İNANMIYORSAN İNTERNETTE ARATTIR BAŞKASININ ADINA İSTİHAREYE YATILIR MI DİYE... CAİZ KELİMESİNİN SÖZLÜK ANLAMI : Caiz görmek, uygun bulmak; caiz olmak; yapılması mahzurlu olmamak, dînen yasaklanmamış olmak gibi anlamlarda kullanılır. Bunun tersi olan caiz değildir sözü ise, caiz olmamak, yani yapılması mahzurlu olmak, doğru olmamak veya dînen yasaklanmış olmak demektir....
O HALDE BENİM YAZDIĞIM BİRŞEY Mİ YANLIŞ YOKSA SEN ANLAMINI BİLMEDİĞİN İÇİN Mİ YANLIŞ ANLADIN ACABA??
AYRICA BU FORUMDA NE OLURSA OLSUN DİN VE SİYASET İÇERİKLİ KONULAR NE OLURSA OLSUN KAPATILMAKTADIR.. İSTİHARE NEDİR? NAMAZ KILIP DUA OKUYUP DİLEK İÇİN YATMAKTIR.. YANİ İÇİNDE NAMAZIN DUANIN OLDUĞU BİRŞEY TABİ Kİ DİNLE ALAKALIDIR.. BEN ORADA DOĞRU YORUM YAPTIM VE BENDEN ÖTÜRÜ KAPATILMADI...
sen caiz değildir diyorsun ben de o halde ben bu durumu yaparım arkadaşı kırmamak için yine de diyorum sen de diyorsun ki günah olduğu halde yapacakmısın yani diyorsun ben bu çelişkiyi çözemedim asıl ? yine de görüşünden ötürü ve paylaşımından dolayı sağol !
caiz değildir = uygun değildir = günahtır
belki şimdi anlamışsınızdır![]()
yok arkadaşım anlatamıyoruz... kaç kişi daha açıklama yapmış ama anlamıyor... konu silinmiş değil sonuçta yorumlar orada duruyor.. ben hala nasıl anlamaz hayret ediyorum.. çelişki diyor neresi çelişki dediklerimin yahu?
yok arkadaşım anlatamıyoruz... kaç kişi daha açıklama yapmış ama anlamıyor... konu silinmiş değil sonuçta yorumlar orada duruyor.. ben hala nasıl anlamaz hayret ediyorum.. çelişki diyor neresi çelişki dediklerimin yahu?
Konunuz dini içeriğe sahip olduğu için kapandı. Birileri birşeyler yazdı diye değil.