- 26 Temmuz 2012
- 383
- 31
- 123
- Konu Sahibi seni_seviyorum
arkadaşlar rahatlamak için yazıyorum lütfen yorum yapın yapın ki rahatlayım fikir alış verişi yapalım şöle ki
eşimin kilolarıma verdiği tepki
çok kırıldım tarifi yok bunun ya ara ara beni kırmadan yapıyordu uyarılarını ama film koptu geçenlerde dijital tartı alıp gelmiş eve neyse gülüp geçiştirmeye çalıştım falan tamam bazı şeylerin bende farkındayım kilom fazla ama inanın göz rahatsız edici bir orantısızlığım yok ve ben kronik hipotiroid hastasıyım ve hormon ilacı alıyorum tamam bunun arkasına sığınmak doğru değil ama hızlı kilo veremiyorum bu benim suçum değil ve başladığım diyet en fazla üç gün ondan sonra iki kat kiloyla bana geri dönüyor
çok kırgınım bugece bana ben otururken fazlalıklarımı göstererek bu ne hal ya biraz dikkat et bıraktın ipin ucunu 27 yaşında gencecik kadınsın falan gibi bir şeyler söledi bende kayış koptu tabi gözler kocaman sadece dişlerimi gıcırdatmamla kendime geldim ileri gittiğini anlamış olucak ki gidip yattı 
lanet olsun sinirim çok gerildi yaa önerilerinize ihtiyacım var bu durumda ne yapmalıyım
(
eşimin kilolarıma verdiği tepki

lanet olsun sinirim çok gerildi yaa önerilerinize ihtiyacım var bu durumda ne yapmalıyım