çok sinirlendim dişlerimi sıktım karşısında ağlamamak için yorumlarınızı bekliyorum

Erkek işte lafın nereye gıdecegını bılemıyor , ıyılık yapayım derken kotuluk edıyor ..
Eşinin takma ,
Zayıflamayı sadece kendın için iste..
İşın sırrı burda..

Bende hipotroid hastasıyım,senı cok ıyı anlıyorum,
Ama bılıyormusun duzgun beslenme + sporla kılo verılıyor
Ben 1,5 haftada 2 kılo verdim bak bu topıkte
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/410968-kosu-bandi-zayiflayan-var.html
Sende gel senıde beklerız :)) hep beraber zayıflayalım , bızımle dalga gecen laf çarpan ınsanların agzının payını verelım :)

Eşin kaba davranmış ama haksız olduğunu da düşünmüyorum.
Evet evliliğin kiloyla bir alakası var ben nedenini henüz çözemedim ama var.
Evlendikten sonra ilk yıl ikimizde 12 kg aldık.3 yıllık evliyiz.
Zaten böyle dal gibi bir kız değildim ,sonra üstüne 3 kilo daha aldım.
Bebek fikri gündeme gelince işin rengi değişti.
Adetlerim gecikiyordu,şeker bağımlısı olmuştum.
Bu şekilde hamile kalamazdım kalsam sonrası çok zor olacaktı kaldı ki alışveriş yapmayı seven,güzelliğine düşkün bir tiptim.
Kilo vermeye karar verdim tam bir yıl önce :) Bir yıl boyunca hep aklımdaydı hiç mevzuyu gündemimden düşürmedim.
Biraz biraz kendimi hazırladım az yiyerek vs sonra aniden bir gece yarından itibaren kilo veriyorum dedim.
13 gündür diyetteyim.. Çok mutluyum niye bilmem bir neşe var üstümde,çocuk fikrinin de erteledim ani bir kararla ideal kiloya gelene kadar.
Eşine kızma dişlerini hiç sıkma hırs yap ama gazla çalışmıyorum bunu da unutma.
Kilo verme süreci çok uzun bir süreç yani motivasyonun düşebilir üzülebilirsin sinirlenebilirsin vs vs..
Kendin için kilo ver eşin için değil.
Aranızdaki bu tartışmayı yaşanmamış say,yarından itibaren normal hayatına dön.

Erkek işte lafın nereye gıdecegını bılemıyor , ıyılık yapayım derken kotuluk edıyor ..
Eşinin takma ,
Zayıflamayı sadece kendın için iste..
İşın sırrı burda..

Bende hipotroid hastasıyım,senı cok ıyı anlıyorum,
Ama bılıyormusun duzgun beslenme + sporla kılo verılıyor
Ben 1,5 haftada 2 kılo verdim bak bu topıkte
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/410968-kosu-bandi-zayiflayan-var.html
Sende gel senıde beklerız :)) hep beraber zayıflayalım , bızımle dalga gecen laf çarpan ınsanların agzının payını verelım :)

tamam anlaştııık :)

Eşin kaba davranmış ama haksız olduğunu da düşünmüyorum.
Evet evliliğin kiloyla bir alakası var ben nedenini henüz çözemedim ama var.
Evlendikten sonra ilk yıl ikimizde 12 kg aldık.3 yıllık evliyiz.
Zaten böyle dal gibi bir kız değildim ,sonra üstüne 3 kilo daha aldım.
Bebek fikri gündeme gelince işin rengi değişti.
Adetlerim gecikiyordu,şeker bağımlısı olmuştum.
Bu şekilde hamile kalamazdım kalsam sonrası çok zor olacaktı kaldı ki alışveriş yapmayı seven,güzelliğine düşkün bir tiptim.
Kilo vermeye karar verdim tam bir yıl önce :) Bir yıl boyunca hep aklımdaydı hiç mevzuyu gündemimden düşürmedim.
Biraz biraz kendimi hazırladım az yiyerek vs sonra aniden bir gece yarından itibaren kilo veriyorum dedim.
13 gündür diyetteyim.. Çok mutluyum niye bilmem bir neşe var üstümde,çocuk fikrinin de erteledim ani bir kararla ideal kiloya gelene kadar.
Eşine kızma dişlerini hiç sıkma hırs yap ama gazla çalışmıyorum bunu da unutma.
Kilo verme süreci çok uzun bir süreç yani motivasyonun düşebilir üzülebilirsin sinirlenebilirsin vs vs..
Kendin için kilo ver eşin için değil.
Aranızdaki bu tartışmayı yaşanmamış say,yarından itibaren normal hayatına dön.

bende erteliyrdum bebek olayını kilo vericem ben falan diye kilo milo vermediğimi görünce patladı o da tabi biraz onunda siniri var tabi e yaşda çok küçük değil 27

arkadaşlar şimdilik hepinize iyi geceler yarın hastaneye gidicem dinlenmem lazım ama yine görüşücez beni yalnız bırakmayan herkese çok tşk ederim hatta öle ki iyiki varsınız

Kızlar denenmiş bi yöntem olarak her sabah muhakkak 45 dakika kadar plates yapın derim..

Ben doğumda 80 kiloydum azimle her sabah plates yaptım, bazen çok zorlandım hatta bazen yorgunluktan ağladığım bile olmuştur ama inanın 55e düştüğümü görünce benden mutlusu olmadı tüm yorgunluğu unuttum..

Kızlar denenmiş bi yöntem olarak her sabah muhakkak 45 dakika kadar plates yapın derim..

Ben doğumda 80 kiloydum azimle her sabah plates yaptım, bazen çok zorlandım hatta bazen yorgunluktan ağladığım bile olmuştur ama inanın 55e düştüğümü görünce benden mutlusu olmadı tüm yorgunluğu unuttum..

Kahvaltı öncesi mi:44:

Konu sahibi arkadaşım erkekler pek ince düşünmezler malum motive edeyim derken kırıvermiş seni, eminim ki farkında olarak yapmamıştır.
Sanırım bebek durumundan dolayı içten içe kızıyor sizin çaba vermemenize.
Su konusuna gelince büyük boy bardaklarla içersen her içişte daha çok su tüketmiş olursun. Ben de içemiyordum ama bi'tane bardağım var. Bardak okadar büyük bir bardak ki 3 tane normal boyuttaki bardağın suyunu alıyor.Yani ben her içişte 3 bardak içmiş oluyorum:27:

platesi evde mi yapıyorsunuz yoksa spor salonunda mı?

canım kilonun vücut dağılım şeklini bilemem ama boyuna göre o kilo çok ama çok fazla..eşinden önce kendi sağlığın için mutlaka kilo ver.ilerde hamilelik durumun olursa o zaman daha zor olur herşey..

aslında eşine kızmadım ben evet haklısın uslubu çok kırıcı,çok çirkin ama erkeklerin bir çoğu böyle hödük (benim eşimde patavatsız biraz)sanırım senden kilo vermek adına bir şeyler göremeyince aklı sıra motive etme adına biraz kabalaştı..

misal bende yapı olarak çok inatçıyımdır.zamanında bende eşimin çirkin sözlerini çok duydum,küsmek yerine o sözler aklıma geldikçe kendimi daha çok motive edip ne kilolar verdim.

biraz boğazından kısarak,biraz da spor yaparak ve tabiki bol su zamanla kilo verirsin..

not:boyum 1.62 6 ay önce 72 kiloydum şu an 63 kiloyum ve halende vermeye devam ediyorum(ayda ortalama 2 kilo).benim boyuma göre bile bu kilom çok fazla ama aylar sonra ilk kez bu sabah işe gelirken tunik giydim ve eşim dediki:hah zayıfladıya benim hatun başladı yine kısa kısa giyinmeye:1: bende ne o yazın ,tosunum kurbanda seni kesicem diye dalga geçerken iyiydi dedim..ver ver bi 5 kilo daha ver bence dedi.sanırım erkekler ince seviyor:31::31:

kilon fazlaymış ama arkadasım. adam guzelce söylemiş şakayla karısık.
adamın düşüncesi sanırım: " güzellikle anlamıo bari bıde böyle söyliyim"
kabaca soylemıs, odunluk etmiş. onun yerıne dıyetısyene gıdelım mı askım falan deseydı randevu alsaydınız falan daha ıyı olabılırdı.
sonucta hıpotıorıd hastalarıda kılo verebılıyor, bıraz zorlanıolar ama verıolar.
senın yapman gereken bı dıyetısyenle gorusup hormonlarına ve metabolızma hızına gore bı dıyet uygulamak. belki ayda 1 kılo verıceksın ama verıceksın. almamaya gayret edıceksın.
aslında eşin haklı, 27 yasında gencecık kadınsın. zayıfla, gıyın çık salın ohhhh
kızma eşine bence.
ben 76 kıloydum sımdı 60 kıloyum. eşim kemiklerin batıo az kılo al dıyo ama ben hala kılo verme derdındeyım.

arkadaşım durum gerçekten kötü boy 1.58 kilo sıkılarak sölüyorum ki 79 :( son birz yılda 12 kilo evleneli de 1 yıl 2 ay oldu

bende de hipotiroit var eut...x 50 mg kullanıyorum devamlı .bir ay bırakmıştım 9.5 olmuştu
benimde boy 1.58 civarı kilom değişiyor 68-70 arası oynuyor .
geçen sene şekerim hafif yüksekti şeker ilacı kullandım + diyetisyenden eşliğinde bir diyet yaptım 62.5 a kadar indim ama sonra ipin ucunu kaçırdım
birde infertilite hastasıyım evlendiğime 6 buçuk yıl oldu bebeğim hiç olmadı hipotiroit onuda etkiliyor
ve infertilite için kullandığım ilaçlar olduğum tedaviler ameliyatlar filanda sebep oluyordur belki kilo almama
bunların arkasına sığınıp kendimi avutuyorum işte ...

ein biraz kaba davranmış düşünmeden konuşmuş sen onu çok takma kafana ama biraz fazlan var canım
herşeyden önce kendi sağlığın için kendini iyi hissetmek için kilo vermelisin
daha çok gençsin canım başarabilirsin

yorum yapan arkadaşlar hepiniz sağolun azimle başarıcam inş. destekleriniz için bu yolda yalnız olmadığımı biliyorum sayenizde

Back
X