selam kızlar.
bilenler biler söz attım ben yaklaşık 1 ay oluyor. Ve sonuna kadar haklıydım ne benimle ilgilendikleri vardı ne isteklerime önem verdikleri. çoğul konuşuyorum çünkü ailesi de hiç umursamıyordu. ve eski sözlüm olacak şahıs bana küfür etmişti aramızda bir konu olmuştu ve yüz yüzeyken çok özür dilerim ama 's.......... ol git o zaman' demişti. Eski konularımdan da bakabilirsiniz çok maddiyatçı bir insandı kendisine her şeyi alır ederdi sıra benim isteklerime gelince hep para yok derdi. Olmadığından değil hak etmediğimi söylerdi :) ama o hariç etrafımda ki herkes her şeyin en iyisini hak ettiğimi söyler. ona ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmazdı varsa yoksa arkadaşları onlar için plan yapardı mekan seçerdi ama bana hiç bir zaman gel seni şuraya götürüyüm dememiştir ki 3 yıllık bir ilişkiydi. ve daha neler neler kızlar sanırım bu bile nasıl dayandın demenize yetmiştir :)
Neyse konumuz şu bizim ortak tanıdıklarımız var aynı çevrenin insanıyız ama şu 1 ay hiç görmedim çok şükür.
işte bu ortak tanıdıklarımızdan bir bayan eski sözlümün annesi ile karşılaşıyor kadın bizden ayak üstü dert yanmış zaten çok gıcık bir insandı hani böyle mahalle dedikoducuları olur ya aynen o tip. ya biz ortak çevremiz olduğu için kimseye bir şey anlatmadık sadece hayırlısı böyleymiş diyoruz ama kalkmış o kadın yok efendim kızının başını boş bırakırsa ya davulcuya ya zurnacıya varırmış annem için demiş bunu, yok efendim daha anlatacak çok şey var falan ya ne demek bunlar. ama bizi bilen bildiği için tabi ki kimse ona itaat etmemiş asla küçümsemek içi söylemiyorum ama kültür seviyesi yaşam tarzı olarak çok farklıydık ama asla onları küçümsemedik biz kalkıp arkamızdan atıyor tutuyor. ki bu ilişkide oğlunun hatası olduğu kadar kendisi de hatalı ve bunu da adı kadar iyi biliyor.
sadece çok sinir oldum ve yazmak istedim kızlar yorum sizin....