Çok sinirlendim.

Prenses Elizabeth

The most happy!
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
86
71
3
Arkadaşlar az önce -evet tam da 5 dakika önce- sinirlerimi tavan yaptıran bir şey yaşandı.
Beni yurtdışından bir numara aradı.
Normaldede ararlar arada seminerlere davet etmek için.
Onlardan biri sandım,geri dönüş yaptım,yapmaz olaydım.
Daha yeni yenilenen tarifemden kalan tam olarak 600 dk gitti.Evet 600 dk! ((((
Bir baktım ki "değerli müşterimiz arama yapabilmek için ... v.s v.s .
Ama her şey benim yüzümden,açmayacaktım o telefonu.
Ne yapacağım şimdi ben?
Gerçi artık olan oldu biten bitti de...

Beni de cok caldiriyolar oyle ama hic donmuyorum geri ailemdende bi kac kisiyi ariyolar cokdan beri var bunlar butun knt yiyolarmis geri arayinca

amaaaaaan canınız sağolsun
600 dakika nedir
bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz olur biter :)

ayy eger atıyorum 1000 dk nız varsa ek almasaydınız ne bileyim idareli kullanırdınız ay sonuna kadar yazık olmus. aman neyse ki daha fazla zarar vermemişler verilmis sadakanız varmıs:)

Operatörü arayıp 600 dklık ek paket satın aldım yine.Ama çok sinir oldum.

iyi yapmısşınız.insan sinir oluyor tabii..
benim de uygun bir tarifem vardı taahütlü aylık 39 tl idi. önceki ay 12. ay bitmiş hediye dakikalar falan gitmiş etmiş. biraz da aşmışım tabii.. 169 tl fatura ödedim.önce bir sinirlendim kendime 5 dakika falan ama :) sonra dedim "canım sağolsun!".
tabi hemen akşamında gittim kendime göre bir paket aldım ve aşmamaya özen gösteriyorum.
1 musibet 100 nasihat hesabı:)

ayy eger atıyorum 1000 dk nız varsa ek almasaydınız ne bileyim idareli kullanırdınız ay sonuna kadar yazık olmus. aman neyse ki daha fazla zarar vermemişler verilmis sadakanız varmıs:)

Doğru diyorsunuz.Bunlar çok başımıza çıkmaya başladı yaa .Ben hata yaptım siz yapmayın bari .

Bu bizim atalarımız her şeyi biliyor.
Artık yurtdisindan görüstüğüm bolari kaydedicem...

zannımca bulgaristan dolandırıcıları .. çaldır kapat yapıyorlar geri dönüş yapmadan önce internet de arattırın numarayı.. +359 ile başlıyorsa ölü taklidi yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…