Çok sinirlerim bozuk yakında çıldırabilirim :(

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Kızlar sinirlerim çok bozuk her şeyi takıntı haline getirmiş durumdayım , her şeyi stres yapıyorum ve stresten saçlarım dökülüyor of ya saçlarımı bir çekiyorum elimde 6-7 tel banyodan sonra tutam tutam dökülüyor acaba bazı hastalıkların belirtisimi Offfff :/ daaha 17 yaşındayım ya arkadaşlarım şakaya vurarak meme kanseri olmuşsundur diyorlar ya öyleyse ben bütün saçlarımı kaybedemem 1,5 sene önce psikiyatrise gidiyordum ama bıraktım acaba tekrardanmı gitsem inşllah büyüğüm diye alay geçmezler (1,5 sene önce çapa eğitim ve araştırma hastanesi çocuk bölümüne gidiyordum çocuk olduğum için ücret almıyorlardı) ama simdi daha büyük olduğum için ya orda bana tip tip bakarsalar dalga geçerseler ben sinirden çatlarım okulda büssürü yazılı var teşekkür almak için uğraşıyorum hepsi 65 -60 onları 4 yapsam bide yüksek notlarım vvar tam olur şimdide edebiyat ödevimi arkadaşıma verdim (pek ona güvenmiyorum nedeni anlatamam çok uzun özet olarak yakın arkadaşıma kötülük yapmak istiyordu benide alet etmek istiyordu.vs.. biz bu olaylardan sonra onu affettik olay üzerinden 1 ay geçtikten sonra) ve edebiyat ödevim 40 tane şiirli bir defter yapıp hocaya vermemizdi ben yaptım uzun uzun oda dediki bende yapıyorum banda göster lazım diye bende tamam dedim iyi niyetimle ( cömert , ve hayır diyemeyen insanım bu evetler yüzüne kaç kere pişman oldum)
sonra hocaya hocam pazartesi versem olurmu ödevim (proje-yıldönüm ödevi) olur ii felan dedi galiba o elif (adaşız) bundan dolayı cumartesi bizim zile bastı ve ödevi sordu bölyle böyle mi olmlı felan bunu cuma günüde sormuştu aynı şeyleri felan göstersene bi dedi gösterdim .. kardeşide dediki sen alsana evde yaparsın dedi elifte he elif dedi tamam olur dedim.. işte

canım ya ne kanseri allah korusun negatif değil pozitif düşün ki güzel olsun kafana bişeyleri taktıysan ondandır saç dökülmesi

Şimdide içime kurt düştü çok çok pişman oldum sinirden kendimi yiyyorum bu saç dökülmesine karşı bişey söyleyin saç çıkmasına yarayan ilaçlar söylemeyin nolur yakında cildiye felan gitcem ama sizden bişeyler öğrenmek istiyorum ve dertlerim de bunlarla kalmıyor mesela ben dün nickimi değiştirdim bugün yeni aktif üyeymişim gibi davranıyordu şimdi öyle değil üyeliğimi açarken hep kapanıyordu felan vs.diyelim bir siteye tıklıyorsun açılmıyor deliriyorum ben, e-postama felan giremedim çıldırdım dünde o iğrenç yalancı konu benim sinirlerimi psikolojimi bozdu offf ve ben lise 3 e gidiyorum cep tel kullanmıyorum.... yaptığım hatalar yüzünden sonra babam el koydu vs teşekkür alırsam hatalarımı kabul edip affetcekmiş beni ve telimi vercekmiş o yüzden çalışmam vs.. bişeyler yapmam lazım okuldada beni sinir eden kızlar var beni çekemiyorlar lise2de gelmediğim için hor görüyorlar başka o okuldan **** okula aldım kaydımı *** bölüme geldim kızlar beni çekemiyor ders olsun vb. dalga geçiyorlar (biraz balık etliyim ondan) bunları ben acayip kafama takıyorum stres ediyorum stresden saçlarım dökülüyor felan kilo problemim var diyet yapıcam ama okul zamanı diye yapmıyorum bana gıck kapan kızlar her hatamda branş hocama söylüyor nefret ediyorum ben onlardan çalışkanım diye çekemiyorlar çatlasında patlasınlar yardım edin gecende etmiştiniz annemle ilgili olan derte bunada edin üsteki msjm çok karakterden daha fazla yazamadm k.b ve büssürü cümlüe bozukluğu felan var napabilirim ama bir çırpıda anlatınca böyle oldu :2::2: yardımm?

öRN: ben çıkmadan önce yazdığım mesaj sayısı 697 ydi ama şimdi 690 niye böyle oluyorya anlıyamıyorum bunu bile kafama takmış durumdayım

Son düzenleme:
Cildiyeye gitcem psikiyatrise felan ama hazirandan sonra okullar kapansın sten sinirlerim bozuk yok bu yok şu en küçük şeyi bile kafama takarım bunlar yetmedi başkaların dertlerini takarm

Canım O Kadar Karışık Anlatmışsın ki, Konuşur Gibi..
Açıkcası Ödev Arkadaşın v.s. Bir Şey Anlamadım..

Ama Kötü Hastalık Olduğunu Düşünme..
Doktora Gitmek Konusunda da, Birilerinin Seninle Dalga Geçmesi Sağlığından Önemli Olamaz Değil mi ??

Bak Koca Genç Kız Olmuşsun..
Artık Mantıklı Düşünme Zamanı..

Ufak Tefek Olayları Kafana Takma..
Çünkü 3 Sene Sonra Dönüp Geriye Baktığında Çok Güleceksin Bu Olanlara..
Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Vardır..
Bence Sende 17'nin Güzelliğini Yaşa ..

Kocaman Öptüm..

bi doktora gitmen en iyisi her yazılanı uygularsan aksi sonuç ta olabilir canım

Size tekrardan yazardım ama çok uzun gerçekten .. ya ödewvimi alıp vermesse naparım 40 tane uzun uzun şiir o kadar süsle off yaa

bi doktora gitmen en iyisi her yazılanı uygularsan aksi sonuç ta olabilir canım
Düşünüyorum ama hazirandan sonra şimdi bile kısıtlı giriyorum bu hafta başlıyor yazılılarım haziranın 5 inde bitiyor off

Doktora Gitmen Yanlış Bir Şey Değil, Tabi Çok Bunaldığın Zaman Gidersin.. Ama Bence Sen Kendi Kendinin Doktoru Olmayı Dene..

O Zaman Daha Mutlu Olacaksın Emin Olabilirsin..

açtığın konudaki gibi saçma sapan bi diyet yapmaya kalkışırsan saçların da dökülür, stres de yaparsın, depresyona da girersin
17 yaşında sabah bi zeytin öğlen bi kepçe çorba diyeti de nedir Allah aşkına
bi de ben yapabiliyorum filan yazmışsın çok biliyor gibi
öyle bi saçmalık yaparsan sonu böyle olur
bi doktora git de baksınlar, vitamin eksikliği demir eksikliği filan oluşmuştur
bi de öyle saçma sapan bir diyet yapabilecek kadar takıntılı olduğun için de psikiyatriste git

O kadar her şeyi takmış durumdayımki bilmiyorum sadece kafamdan sorunlar geçiyor bumu bumu diye saçlarımı kaybetmek istemiyorum bu stres yüzünden

Hayır denemeye kalkıştım ama sonra bıraktım sınavlarım felan var o yüzden hazirandan sonra başlıycam yazdım...

demir eksikligi olabilir saclarinizin dökülme nedeni o yüzden bir dr. gidin kan tahlili verin..ablamin b12 vitamini eksikti saclari cok dökülüyordu kanla alakali seylerde sac dökülebiliyor

Sakin ol...

Öncelikle,meme kanseri olunca saç dökülmez.Saçı döken,kemoterapi tedavisidir.Arkadaşlarının abuk sabuk şakalarını ciddiye alma.

Saç dökülmesinin türlü sebepleri olabilir.En sıradan ve sık görüleni mevsim değişikliğidir.Mesela şimdi yaza geçiyoruz,tam saç dökülme mevsimi.Stresten de olabilir çok berbat bir döngüdür,stresten saçın dökülür,bu sefer saç dökülmesini dert edersin.Dökülen saçları kontrol edip saydıkça daha çok dökülür.

Yine de bir doktora git,tahlil yaptır.B12 ve demir haricinde sanırım çinko ve magnezyum eksikliği de saçları döküyor.Bu arada beslenmene dikkat et,stresten uzak durmaya çalış.

Ufak tefek dertleri boşvermeyi öğren.Hayat güzel,dünya güzel,bahar,kuşlar,çiçekler...Kafanı kaldırıp güzellikleri gör

bende ilk okuduğumda anlamadım meme kanserisin ondan dökülüo denmesini,sonradan çaktım kanserin saç dökülmesi yaptığını sanmışlar.kanser tedavisi sırasında kemoterapiden sonra dökülür saçlar.nasıl bi benzetme o arkadaşlığınızı bi gözden geçir bence benim de saçlarım inanılmaz dökülüodu kopuodu resmen tutam tutam.bioblas kullandım işe yaramadı artık banyodan önce ısırgan otunu demleyip suyunu sürüorum saçıma bisüre bekletiorum sonra yıkıorum dökülmem baya bi durdu.sen de dene umarım işe yarar sende de

tatlım bence once arkadaslarını degıtırmeye çalış bı kere hayır demeye başla sonra devamı gelır hep evet hep evet dersen sıkıntıyı sen ccekersın

canım stresten saç dökülmesi olur erkek kardeşmde sınav döneminde olmuştu
insanlardan daha çok saygı görmek istiyorsan hayır demeyi öğrenmelisin
sakin ol sakin düşün lise döneminde hepimiz atlattık benzer sorunları
kilo için ekmek makarna pilav bayağı azalt kendiliğinden gidecek kilolar merak etme
arkadaşın defterini vermezse annene telefonda isted yada öğretmenine söyle 40 şiir yazmak kolaymı sessiz kalma ama hakkını kimseye yedirme ok....

18 yaşına kadar çocuksun, o yüzden çocuk psikiyatristine gidebilirsin ki gitmelisin bence.
bir de kansızlık oluşmuş olabilir yaptığın diyetten dolayı bu da saçlarını döker, demir vs değerlerine bir baktırt.
bu kadar stres niye gençliğinin kıymetini bil keyfini çıkar eziyetini değil.

tatlim ya daha yas 17 ama bu ne sinir ne sitres anlamdimki valla senin suan yapman gereken tek sey ders calismak ve iyi yerlere gelebilmek icin cabalamak gerisini bosver gitsin sana zarari dokunan n insanlara hayir demeyi ogren ne yaprsan kendine yaparsin sunan sana gore cok buyuk sornlarin oalbilir ama yasin ilerleyince bakicaksinki hersey bosmus hastaliklari n en buyuk sebebi sitresti bunu sakin unutma yarin oburgun Allah korusun saglik elden gidince vah tuh para etmez .sakin ol kendinle konus suan kafana ne taktiysan tek tek sakin sakin birdaha gozden gecir gerekirse doktordan yada ailenden yardim isde .

sen daha simden herseyi kafana takarsan ooooo daha bunun evlligi var cocugu calisma hayati var.yapma canim bukadar sitres olmaz kendine yazik edersin.Rabbiim daha buyuk sikintilar vermesin ama bi verirse bugunleride mumla arasin belki Allh korusun.

ısırgan otunu deniycem

Teşekkür ederim tavsiyelerinizden dolayı doktora gidince bunları danışıcam.. Demir eksikliğim b12 eksikliği felan ..

Bilmiyorum büüssürü şeyleri kafama taktığım için hepsindende olabilir

allah korusun.

bu sıralar benimde saçım acayip dökülüyor:26:bende fazla takıntılı oldum çıktım ondandır sanırım ama sen daha genceciksin bu yaşta bu kadar stres niye canım
zaten konunda bu kadar stres yapacak birşey de göremedim ben:44:
saçların için doktora git ödevin için ara arkadaşını iste birde hep evet kelimesini kullanma arada hayır demeyi de bil.o zaman daha rahat edersin emin ol
bu kadar ufacak konuları kafana takma yaşının güzelliklerini yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…