benim gibi olan var mı acaba? özellikle adet günlerimde kişilik değiştiriyorum,eşim ufacık bişey söylese 100 katını söyleyerek cevap veriyorum. bana cevap vermedikçe sinir oluyorum. hatta bazen o kadar uç noktalar geliyorum ki etraftaki bişeyi yere fırlatıyorum,kendimi yerlere atıyorum. ağlama krizleri,bağırmalar....sonradan da aşırı bir pişmanlık hali duyuyorum kendimden nefret ediyorum artık.. kendimi de eşimi de mahvediyorum...(( arkadaslar var mı bir öneriniz? psikiyatra gitmeli miyim sizce? ne yapacağımı bilmiyorum?
Öyle kendini yerden yere atma bağırma filan yok da ben de hemen böyle aniden sinirlenebiliyorum en ufak şeylere sonra düşününce bu kadar sinirlencek ne vardı diyorum. :26:
bu kadar aşırı olmasada bendede bi buluttan nem kapma hali vardır. çok çabuk sinirlenirim ama çokta çabuk sakinleşirim yani böyle şeylere inanırmısınız bilmiyorum ama ben sinirlenince La Havle çekiyorum içimden sürekli yada besmele çekiyorum sakinleşmek için bende işe yarıyor
bu kadar aşırı olmasada bendede bi buluttan nem kapma hali vardır. çok çabuk sinirlenirim ama çokta çabuk sakinleşirim yani böyle şeylere inanırmısınız bilmiyorum ama ben sinirlenince La Havle çekiyorum içimden sürekli yada besmele çekiyorum sakinleşmek için bende işe yarıyor
Bende çok çabuk sinirlenirim ve hep bir sinirli halim vardır
Çevremde çatmadığım insan yok neredeyse
Yakın çevrem böyle kabullendi artık beni
Benimde kırıp dökme gibi bir huyum var malesef
Aldırabilesek ya şu sinirlerimizi
bende cabuk sinirleniyorum bu huyumdan nefret ediyorum
karsimdaki sevdigim kisiler disinda biriyse hemen cavabi yapistiriyorum
sevdiklerme bile bazen dayanamayip sölüyorurm
sonrada pisman oluyorum
ama siz kendinizi atiyomussunuz yerlere budaha ciddi bir durum
sanirim bu durumda piskiyatr sart
Bence bir uzmana gitmende fayda var.Bebeğin de var sanırım,sonra ona da sinirlenirsin.
Bak öfke nöbetlerinden sonra pişman oluyormuşsun.Demek ki kontrol dışına çıkıyorsun,ne yaptığını bilmiyorsun.
Yardıma ihtiyacın var.
Özel hayatını bilmiyorum.Eşinle mutlu musun,seninle ilgilenir mi,sosyal hayatın var mı,kendini oyalayacak uğraşların var mı...