cok sinirliyim bana akil verin

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
arkadaslar gunaydin sabah sabah butun sinirim tepeme cikti ise gitmek icin evimden cikiorm zaten garip kapali sisli turuncu bi hava var bunalim tavan bi de pazartesi sendromu derken sitenin otoparkinda duran siyah incim arabamin arkasi baya bildiiniz keskin bisiyle ambleminin iki yani cizilmis. baya ufak falan da degil iki yani kocaman cizilmis serbest resim calismasi yapilmis. ya ben mi abartiorm bilmiorm ama icim acidi ya resmen sabahtan beri aglamamak icin kendimi zor tutuorm. tamam cana gelceine mala gelsin biliorm da sonucta bahsettiimiz sey bi araba ya oyuncak diil kolay alincak bisi diil oyle hadi bugun aldim yarin degistireyim dencek bisi diil ya. tamam araba luks bi ihtiyactir almak zorunda diilim vs ama sonucta almak icin bi birikim yapmisim kendimi kasmisim ve almisim dolayisiyla esimle benim tek malvarligim. site icindeyiz bide guvenlik falan var ama bi ise yaramio demekki. bugun kamera kayitlarina bakilcak bulunabilirse sorumlusu buluncak ama ben sanmiorm ki kameradan tespit edilsin.
neyse uzatmayayim iki sorum olacak. ilki eger kameradan tespit edilemezse yonetimi sikayet ya da dava edebilir miyim aracimin bugun arkasi ciziliosa yarin kapim da kurcalanabilr vs bilgisi olan var mi?
ikincisi oldu ya kameradan tespit edilirse yonetimle de konustum yapan cocukla da ailesiyle de yuzlesmek istiorm die, nasi bi tavir almaliyim ki hem arabamin masrafini odesinler hem de benim ne kadar sinirlendiimi ne kadar uzulduumu gorsunler. cocuk bulunursa cocugu ve ailesini dava edebilir miyim?
dusundukce sinirim artio ya aracim hasarsiz tertemizdi simdi yoktan yere boyali goruncek ve bu da degerini dusurcek ya cidden cok sinirliyim. iyi ki cizerken yakalamamisim cocugu diorm cnk cidden bu araci ben ne sekilde aldiimi biliorm bunun karsiliginda elin cocugu gelip cizio cidden cok fena uzulmus ve sinirlenmis durumdaim.

guvenlıgı sıkayet edebılırsınız
guvenlıgın gorevı orda guvenlıgı saglamak adı ustunde demekkı kamerayla yeterı kadar sagı solu ıncelemıyorlar
gorevlerını ihmal edıyorlar
kısı ınsallah tespıt edılır
edılırse aıleyı( yası kucukse)
resıt se cocugu sıkayet edebılırsınız
dava acarsınız ama arabanızı cızen dava dan sonra sızede zarar vermek ısteyebılır
oyuzden once dava acıcam dıye blöf yapın onlar anlasmaya gıtmek ısteyeceklerdır
sızde tum masrafları karsılayacaksınız deyıp anne ve babasıyla bırlıkte servıse gıdıp yaptırıp hemen oracıkta odetın
makbuzu getırın ben odıyım falan derlerse ödemez borc sana kalır neme lazım
guvenmem ben boyle ınsanlara işini garantıye al derım
gecmıs olsun cok can sıkıcı bı durum resmen terbıyesızlık
bız kımsenın arabasını falan cızmedık aılemız bıze bu terbıyeyı verdı
herkes haddını bılsın cezasını ceksın valla ...
gerekırse goz korkutmak ıcın polıse haber verın tum sıtenın parmak ızını alsın

bızzat polıs kapı kapı gezıp herkesın parmak ızını aldı
bızım komsumuz oyle yapmıstı yapan kısı korkup ıtıraf etmıstı

bizim arabamızada komsumuz hasar vermıstı
bıldıgın elıne gecırdıgı kasayla arabaya vuruyordu gelısı guzel. sabaha kadar uyuyamamıstık sınırden
ne oldu aracı hıcte pıyasanın altına satmadık. ama kızmakta uzulmekte haklısınız
buarada ızım arabanında adı kara sımsektı :)
ıcınızı ferah tutun hamılesınız bırde

of iyiymis valla kameradan tespit edilmezse yaptiralim hakkaten polisi cagirip. dediin gibi bende aynisini dusundum bole bisi yapan cocugun ailesi siz yaptirin biz oderiz diip odemeyebilir oyle olursa naparim die dusunuodum en guzeli yaninda goturup orda odetmek. aslinda kafamdan bilir kisi cagirip araci boyatmak durumunda olusacak deger kaybini da karsi tarafa odetmek ama bakalim dusundukce kafamda kurmaya devam ediorm.

aynen oyle tum zararları odesınler valla
araba ne olursa olsun murat 124 un tektekleyen motoruda olsa kımse kımsenın malına zarar veremez
ne mantıkla yaptı acaba embesil ya
canını sıkma cezasını ceker

zaten hamile oldugum icinde cok sakin tepki veremiorm galiba ise gitmio olsam hungur hungur aglicaktim zor tuttum kendimi. simdi bi an once sorumlularin bulunmasini istiorm siz en azindan sorumluyu bulabilmissiniz ben sorumluyu bulamazsam iyice cildiririm elim kolum bagli kalmasini istemiorm cnk

valal bız cok ugrastık alamadık parasını aracı kendımız essek gıbı calıstık tamır ettırdık.
ustelık bızde yapan eden bellıydı karakolluk fılan olduk dava acıldı, adam bu gıbı bır sucundan daha hapse gırdı esım davayı cekmese hapısten cıkamıyordu ufak kızı var bızımknden 2 yas buyuk o cok uzuluyor cok aglıyor dıye kandırdı esımı davayı cektık , ha bugun ha yarın derken dun baktımda ogluna audı almıs dayamıs kapıya. ama ne yalan soylıyım hakkım sonuna kadar haram hep gozum kalıyor . benımde evladım var bende ona akulu araba alacaktım alamadık alamadık ustune dusmedık zaetn bır suru masraf oldu dıye dıye kaldı gıttı oyle yanı

aynen oyle tum zararları odesınler valla
araba ne olursa olsun murat 124 un tektekleyen motoruda olsa kımse kımsenın malına zarar veremez
ne mantıkla yaptı acaba embesil ya
canını sıkma cezasını ceker
ya arabanin degeri ikinci planda zaten cidden bu esimle benim ilk arabamiz ve cidden cok begenerek onemseyerek ve bi miktarda kendimizi zorlayarak aldik cnk cok begenmistik. isterse anadol olsun kim nasil zarar verebilir aklim almio. nasi bi oyundur anlamis diilim. biz de cocuk olduk cidden ama biz birak elalemin arabasini cizmeyi arkadasimizin bisikletine zarar vermezdik bide bunu yapmaya calisan arkadasimizi biz uyarirdik. o anda araba cizilirken orda olan butun cocuklarda sorumlu bence de umurumda diil arabayi cizen cocugu bulmak istiorm

off yaa cok sinir bozucu iste bu resmen cakallik zihniyeti ya yazik gunah gercekten. insanin ici acio simdi onun oglunun arabasinin basina bisi gelse sizin gibi sakin durcakmi? durmicak tabi ki ama olan olmus Allah daha beterinden saklasin insalla bida bole bisi olmasin ama su anda ben henuz sinirimi yatistirabilmis diilim. o cocugu bulup hesabini sorcam cidden

belkıde senın benım gıbı kocaman bır ınsan

belkıde senın benım gıbı kocaman bır ınsan
icimden insalla yetiskin bi insandir die de gecirmio diilim acikcasi cocuk olsa iki kizip suscam cunku kizmaya dayanamicam ama yetiskin olursa tepkilerim ve sozlerim daha farkli olcak. daha sert olcak ama sanmiorm yetiskin biri olsun yetiskin olan kameralarin cektigi bi alanda boyle bisi yapmaya cesaret edemez cunku yakalanacaini bilir.

Tamam üzülmüşsünüz ama çocuğu ve ailesini dava etmek nedir yani :)

hasari tazmin etmezlerse neden dava etmeyeyim ki bide cocugu tebrik mi edeyim ne guzel desen vermissin arabama die???
Tabi ki tebrik etme ama bu kadar uç tepkiler vermene ne gerek var. Dava açsan ne kadar sürede sonuçlanır böyle bir olay için? Ne kadar tazminat alabilirsin? Heralde hapis cezası verecek halleri yok.

Akıl istemişsin bende biraz makul düşünmeni öneriyorum. Dünya malı için değmez bu kadar kendini yıpratmaya hemde hamile halinle. Sen böyle sinirli ve üzgün oldukça Bebeğin her şeyi hissedecek.

Bir gecede kaç şehit var arkadaşım kaç eve ateş düştü. Canın sağolsun allah kaza vermesin korusun. Şükret.
canim bu bambaska bisi ya lutfen bununla onu karsilastirma canimiz yaniyo icimiz kan agliyo ama bu konuya girersem zaten konusacaklarim daa farkli ve sert olacaktr. zaten bu zamana kadar sessiz kalip hakkimizi aramamaktan kaynaklanio. acik acik tedit edildiimiz ve susmaya zorlandiimiz bi surecteyiz ve kabullenisin dibini yasiorz. basima gelen bi haksizlia karsilik hakkimi ariorm keske hepimiz hakkimizi arayan insanlar olsaydik muhtemelen su anda yasadiklarimizin hicbirini yasio olmazdik nolur karsilastirmalarimizi farkli yapalim.

zaten hamile olduum icin de belkide bu kadar orantisiz tepkiler verio olabilirim kabul ediorm ama dava sureci sadece korkutma ve hizlandirma olur die dusunuorm. bunu yapanin gozunu korkutmak ve hakkimi almak istiorm. nie elin cocugu gelip benim zorla kazandiim parayla aldiim malima keyfi icin zarar versin ki kim o yani? kendi cocuum baskasinin arabasina zarar verse ben yerin dibine girerim. 12 yasindan buyukse yapan cocuk kanunen kasitli zarar vermekten 4 aydan 12 aya hapis ya da para cezasi aliolar dolayisiyla yaptiklari eylemin sonuclarini da bilmeliler. abartio diosunuz ama bugun bunu yapan cocuk yarin oyun die kapilari kurcalaip milletin camini gozetleyip kizlara laf atarsa normal mi karsilicaz?

3 aylık arabamı sabah 4 tarafı (muhtemelen cam ya da tornavida kullanılarak) çizilmiş halde bulmuştum.
katlayıp eve götüremediğimize göre yapacak bir şey yok, bunlar ne yazık ki göze almak zorunda olduğumuz riskler.
sokağa, parka bırakıp eve giriyoruz nihayetinde.
arabanın motoru, yürürü sağlam olsun. satışta mühim olan o.
piyasada kaportası boyasız araba yok.

/sokakta birakmis olsam zaten dicem ki lanet olsun ama sitede oturuorz 7/24 guvenlik var oyle kocaman bi siteden de bahsetmiorm 4 blokluk bi site heryer gorunuo klubeden ve kameralarla gozetlenio site icinde oturduum icin bu kadar sinirleniorm herkes biribirinin yuzune bakio cocuklar bilmio mu kimin arabasina zarar verdiklerini bal gibi biliolar bende zarar veren cocugu bulup ailesinden zararimi isticem sokakta alelade bi yerde park ettiim zaman olmus olsaydi zaten ustune bi bardak su icer otururdum yerime

Site içindeyse kesin bulunur. Ama asıl sorun güvenlikler orada ne iş yapıyor? İnsanlar canları malları daha güvende olsun diye fazladan para verip siteden ev alıyor/kiralıyor. Üstüne de her ay yüksek aidatlar ödeniyor. Bir arabanın çizilmesi bile engellenemiyorsa siteye ne gerek varmış ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…