• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim, bu kadar şeyin üzerine mahkemede haklı çıkacak sanırım!

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Kızlar durumumu biliyorsunuz, bilmeyenler konularımı okuyabilir.

Boşanma aşamasındayız en fazla iki duruşma kaldı inşallah. Hakim bizi cinsel ve diğer sorunlar nedeniyle adli tıbba ve psikoloğa gönderdi. Cinsel açıdan beni suçladı. Ben normal çıktım. İlginç olan kısım beni 'başım ağrıyor' deyip reddetmelerine, evden kaçmalarına, cinselliği onun yüzünden bir türlü başaramamıza rağmen onun da bir sorunu çıkmadı. Cinsel soğukluğu niyeydi o zaman yoksa o da takıları almak için uyguladığı baskılardan biri miydi?

Üstüne psikoloğa her şeyi anlattım, nasıl durumu kurtarması içn beklediğimi, ben beklerken onun neler yaptığını her şeyi saydım. Sonunda psikolog bir görüşseniz belki barışırsınız deyince kesinlikle kabul etmedim. Ben bekledim dedim. Bütün şansları verdim, olaylar bu noktaya geldikten sonra mümkün değil deyince, kadın rapora 'davacı iletişimin önünü kesiyor' diye yazmış!

Avukatım aradı, o ifade biraz kafamı karıştırdı hakim onun lehine karar verebilir dedi. Yani şimdi hem o kadar şey yaşattı bana, üstüne bir de mahkemede haklı çıkarsa o pişkin pişkin gülecek suratını tahmin edebiliyorsunuzdur!

Nasıl olabiliyor bu? Bayan psikolog üstelik, durumu anlatmama rağmen zaten onun tarafını tuttu konuşurken de hep, takılarını verseydin nolacaktı filan dedi. Ay feci sinirliyim!

itiraz yolu açık oluyor, sonuna kadar itiraz edersiniz.

Back