• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim.. Çok bunaldım..

off off.. bu sene üniversiteyi bitirdim şehir dışında okudum yani aileden uzak.. şimdi ev hayatı o kadar zor geliyorki.. alışamadım hala.. bi yandan iş bulamama stresi.. kimseyle konusmak istemiyorum özellikle evden kim seyle.. (tek konusunca rahatladıgım sevgılım o da benden uzakta ve askere gıdecek yakında :KK43: )kım ne derse hiç düzgün anlamıyorum hep ters anlıyorum ve ters cevap veriyorum bağırarak kızarak ( %95inde ) çok bunaldım hiç memnun değilim bu halimden bi anda parlıyorum kaldıramıyorum bana bisey söylenmesini bi anda sakinken sinirli olabiliyorum nasıl düzeltebilirim bu halimi benım için hiç iyi bişey değil bu.. ha hep böle sinirliydim ama bu aralar yukardada bahsettıgım unsurlardan dolayı ıyıce arttı.. herkese bagırmaktan sınırlenmekten sınırlerımın bozulmasından cok sıkıldım.. ne yapmam gerek.. doktoramı gtmelıyım yoksa kendım halledebılırmıyım?
kendi kararlarımız dışında bize dayatılan hayatı yaşadığımız için bence bende ilk zamanlar yaşadım aynılarını...Nedense aileden uzak yaşamayı istemek aileni sevmediğin anlamına geliyor zannediyorlar,bilakis belli bir yaştan sonra aileden ayrılmak daha sağlıklı geliyor bana,sonra da insanlar ancak evlenince kendi hayatını yaşayabileceklerini sanıp bir sürü hata yapıyorlar..

off off.. bu sene üniversiteyi bitirdim şehir dışında okudum yani aileden uzak.. şimdi ev hayatı o kadar zor geliyorki.. alışamadım hala.. bi yandan iş bulamama stresi.. kimseyle konusmak istemiyorum özellikle evden kim seyle.. (tek konusunca rahatladıgım sevgılım o da benden uzakta ve askere gıdecek yakında :KK43: )kım ne derse hiç düzgün anlamıyorum hep ters anlıyorum ve ters cevap veriyorum bağırarak kızarak ( %95inde ) çok bunaldım hiç memnun değilim bu halimden bi anda parlıyorum kaldıramıyorum bana bisey söylenmesini bi anda sakinken sinirli olabiliyorum nasıl düzeltebilirim bu halimi benım için hiç iyi bişey değil bu.. ha hep böle sinirliydim ama bu aralar yukardada bahsettıgım unsurlardan dolayı ıyıce arttı.. herkese bagırmaktan sınırlenmekten sınırlerımın bozulmasından cok sıkıldım.. ne yapmam gerek.. doktoramı gtmelıyım yoksa kendım halledebılırmıyım?
Aynı şey bende de olmuştu Üniversite dışarda okuduktan sonra ev hayatına alışmak baya zor geliyor.Erkek arkadaşının askere gitmeside seni geriyor olabilr.2 Yıl geçmesine rağmen hala zaman zaman öğrenciliği özlediğim olur :KK70: Bir iş bulduğunuzda sevgiliniz askere gidip onunda rahat olduğunu öğrendiğinizde sıkıntılarınız biraz olsun geçer ciddi boyutlara ulaşırsa destek alabilrsiniz.

Aynı şey bende de olmuştu Üniversite dışarda okuduktan sonra ev hayatına alışmak baya zor geliyor.Erkek arkadaşının askere gitmeside seni geriyor olabilr.2 Yıl geçmesine rağmen hala zaman zaman öğrenciliği özlediğim olur :KK70: Bir iş bulduğunuzda sevgiliniz askere gidip onunda rahat olduğunu öğrendiğinizde sıkıntılarınız biraz olsun geçer ciddi boyutlara ulaşırsa destek alabilrsiniz.
bağırsam üstüme geliyolar sussam derdım var oluyo ustume gelıyolaar napıcam ben cıldırıyorum gercekten :(

ya arkadaş bağırıyorum huysuz oluyorum bağırmayıp sessiz bi şekilde oturuyorum bu sefer derdin ne oluyo ya arkadaş bi rahat bırakın ne b*k yapsam suç anasını satıyım bu ne yaaa..... :KK62:
bende insanım yaa bı rahat bırakın yeterrrrrrrrrrrrrrr :KK43:
Şu an çok üzgünüm tatlım. Bak evdeyken anlaşamazdık ama dün kardeşimin başına çok kötü bir şey gelmiş. 15 Kişi toplanıp okul bahçesinde dövmüş en küçük kardeşimi. Hastaneye kaldırılmış. Kafa tası çatlamış, parmağı falan kırılmış. Ben şimdi Hakkari'deyim ve yanına gidemiyorum. Çok üzgünüm. Sinirliyim. Onlara bişey olsa yine sen üzülürsün. İyi geçinmeye çalış, sevgi göster biraz. Ay çok kötüyüm yaa delircem

Şu an çok üzgünüm tatlım. Bak evdeyken anlaşamazdık ama dün kardeşimin başına çok kötü bir şey gelmiş. 15 Kişi toplanıp okul bahçesinde dövmüş en küçük kardeşimi. Hastaneye kaldırılmış. Kafa tası çatlamış, parmağı falan kırılmış. Ben şimdi Hakkari'deyim ve yanına gidemiyorum. Çok üzgünüm. Sinirliyim. Onlara bişey olsa yine sen üzülürsün. İyi geçinmeye çalış, sevgi göster biraz. Ay çok kötüyüm yaa delircem
çok üzüldüm ya inş bi an önce iyileşir kardeşiniz :( orası öle tabı uzaktayken daha ıyı anlaşırdm ama yakın olunca hc anlaşılmıo..

çok üzüldüm ya inş bi an önce iyileşir kardeşiniz :KK43: orası öle tabı uzaktayken daha ıyı anlaşırdm ama yakın olunca hc anlaşılmıo..
Sağol canım... İnşallah iyileşir. Sabahtan beri tek lokma yemedim. Sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Biraz daha sıcak yaklaşmayı dene, belki bişeyler yoluna girer :(

Bankalara vs başvuruyor musunuz?
Başka şehirlere de başvurun bence zaten daha önce ayrilmissiniz aileden simdi de is için gidebilirsinix

basvurmadıgım ılan kalmadı yanı 2 yıl deneyımlılere kadar ılanlara basvuruyorum . baska sehıre maalesef gıdemem aılem ızın vermez üni için verdiler yani istanbul gbı bı yerde iş bulamayp hangi şehre gtcemki :(

Allah başka dert vermesin yolun başındasınız
ileride başka problemlerle karşılaştığınızda keşke o günlere geri dönebilsem dersiniz

Allah başka dert vermesin yolun başındasınız
ileride başka problemlerle karşılaştığınızda keşke o günlere geri dönebilsem dersiniz
amin tabiki ama işte insan ilerde su skıntıyı yasayabılırım sımdı sakın olayım dıye de dusunemıyoki..

basvurmadıgım ılan kalmadı yanı 2 yıl deneyımlılere kadar ılanlara basvuruyorum . baska sehıre maalesef gıdemem aılem ızın vermez üni için verdiler yani istanbul gbı bı yerde iş bulamayp hangi şehre gtcemki :KK43:
Türkiye finansin sinavi varmis aralikta ona başvurun isterseniz az önce kariyerin sayfasında gordum...

Bunun disinda başvurmaya devam maalesef ki...

Türkiye finansin sinavi varmis aralikta ona başvurun isterseniz az önce kariyerin sayfasında gordum...

Bunun disinda başvurmaya devam maalesef ki...

evet onu bende gördum ama ingilizce de yazıyo sınav benım ıngılızcem ıyı degılkı..

evet onu bende gördum ama ingilizce de yazıyo sınav benım ıngılızcem ıyı degılkı..

İngilizce öyle yuksek bir düzey değil gayet kolay soruluyor gişe asistani vs için ingilizce onemli bir kriter değil zaten orayada yazmslar gerekli yerler için diye. Çat pat bilen biri yapar.

Ama ingilizce isteyen bir pozisyon için mulakatta sözlü olarak ayirt ederler ona kaçan takilmasin bence.

İngilizce öyle yuksek bir düzey değil gayet kolay soruluyor gişe asistani vs için ingilizce onemli bir kriter değil zaten orayada yazmslar gerekli yerler için diye. Çat pat bilen biri yapar.

Ama ingilizce isteyen bir pozisyon için mulakatta sözlü olarak ayirt ederler ona kaçan takilmasin bence.

dogru gişede ingilizce yok belkı sormazlar bıle bı basvurayım ona da zaten basvurmadk ilan kalmadı aralıka kadarda işe girmezsem girerim sınavına..

canım bacım ben mezun olup eve geldikten sonra nasıl bi cinnet hali geçirdim en iyi seni ben anlarım şuan :) çok zor bir durum ordayken hayatına sen yön verirken burda ailen herşeyine karışıyomuş gibi geliyo evde kendini sürekli misafir gibi hissediyorsun :) sevgilinin üstüne düşüyorsun ama araya mesafe girdikten sonra o da bitiyo tecrübe konuşuyo :( bir de herkesin iş buldun mu inşallah bulursun sözleri deli ediyor :( çok zor bi durum ama inan zamanla geçiyor işin de oluyo hayatında düzene giriyo sıkma canını uzun sürecek ama geçecek :) burada tecrübe konuşuyor :)

canım bacım ben mezun olup eve geldikten sonra nasıl bi cinnet hali geçirdim en iyi seni ben anlarım şuan :) çok zor bir durum ordayken hayatına sen yön verirken burda ailen herşeyine karışıyomuş gibi geliyo evde kendini sürekli misafir gibi hissediyorsun :) sevgilinin üstüne düşüyorsun ama araya mesafe girdikten sonra o da bitiyo tecrübe konuşuyo :KK43: bir de herkesin iş buldun mu inşallah bulursun sözleri deli ediyor :KK43: çok zor bi durum ama inan zamanla geçiyor işin de oluyo hayatında düzene giriyo sıkma canını uzun sürecek ama geçecek :) burada tecrübe konuşuyor :)

evde mısafr gbı hıssetmıyorum ama herseyıme karısılıyo ornegn banyo yapıcagm saate bıle kımı zaman. şimdi gir çık sende banyoya. ya sanane be istedgm saat girer istedgm saat cıkarm arkadasmla bulusurum 2 saat snra arar ben kac sene dısardaydm yaa alışamadm hala.zaten evdeym surekli bıde böyle bunaltmaları yokmu.. bide milletin iş bulabıldınmı yok arıyorum hala he bulursun bi iş merak etme. yeter ya sormasn kımse bulamadm bulamadm iş kolay mı iş bulmak bınlerce mezun var tecrubesz işe alan yok sıkıyosa sen bul bu devırde demek geliyo içimden. neyseki sevgilimle aram iyi sıkıldıkca benı o dınler destek olur o da askere gıdınce ıyıce kafayı yerim heralde :( :( :(

Back
X