Çok sinirliyim çok

Bazen fevri hareketlerimiz olabiliyor . Telafi etme yolunu bulursunuz mutlaka :)
O benzinin bitmesinde bile hayır vardır. Hayra yorun. :)

Bu arada erkeklere birseyii ısrarla tekrarladiginiz da maalesef ki o durum düzelmiyor. Aksine huy olarak kalıyor.
Ve hatta çoğu zaman kızdırmak için bile kullanıyorlar.
Çok uzun bir süre hiç aldirmayin derim.

Zaten ben sucluymusum bu kadar uzattigim için oyle dedi
Aksam hiiç konuşmadım yatarken de o iyi geceler demedi bana :63:

Merhaba arkadaşlar
Biz bu pazari evde geçirelim dedik
Oturuyoruz saat 14.30 oldu. Çocuk pikniğe gidelim dedi. Ben alelacele hazırladım.
Bir çıktık arabanın benzini bitmiş. Eşim hemen alırım dedi ama bir saat bekledim soyundum ben.
Geldiler saat 16.30 bu esnada. Ben gitmiyorum dedim ikiside surat beş karış beni sucladilar . Eşimle tartıştık sorumsuzsun dedim
Dipnot. Daha önce yolda da birçok kez basimiza geldi

Dışarı cikmamakla benmi hatalıyım
Canim cok sıkıldı
O saatten sonra pikniğe gidilmez ama çocuğunuz için keşke baska bir program yapsaydınız.
Sinirlenmekte haklısınız gayet,arabanın benzini benzinciye dahi gidemeyecek kadar bitmişse,o halde eve gelmek sorumsuzluk,gelmeden muhakkak benzin almalıydı,şayet önceden almış olsaydı binip arabanıza giderdiniz nereye gidilecekse ama yazık arada olan çocuğunuza olmuş.

O saatten sonra pikniğe gidilmez ama çocuğunuz için keşke baska bir program yapsaydınız.
Sinirlenmekte haklısınız gayet,arabanın benzini benzinciye dahi gidemeyecek kadar bitmişse,o halde eve gelmek sorumsuzluk,gelmeden muhakkak benzin almalıydı,şayet önceden almış olsaydı binip arabanıza giderdiniz nereye gidilecekse ama yazık arada olan çocuğunuza olmuş.

Benim bu kadar üzülme nedenim o zaten :KK43: yavrum çok uzuldu

Yalnız bu benzin bitme durumuna ben de illetim

Zaten araba başlıyor 60-70 km gidecek kadar varken ötmeye git al

Yok almıyor

Bir de mesela az alıyor ertesi gün bir daha azalıyor vs vs

Henüz yolda kalmadık ama gıdım gıdım benzinle gitmek beni geriyor

Bir de eşim memur ya da maaşlı işte çalışan birisi değil hani ay sonu para az benzin alamadım desin ya da mesela aylık benzin limiti olan onu aşacaksa arabaya binmeyen biri de değil

Cebinde para var o 20 tl lik benzin alıyor yarın bir daha alıyor söylenirsem 30
Oluyor çıkarıp 50 veriyorum mesela 30 doldur diyor 20 tl de ona harçlıkmış

Ama almıyor bazen derim full olsun bir gün depo paslanacak araba sadece tatile giderken çok benzin gördü galiba

Babam da tam aksi full gezer mesela onunki de garip

Bir de ofiste arabaları sıfır benzin gezenler var birisi alıp bir yere giderse 1 kuruşluk benzinleri geçmesin diyen ki zaten doldurulacak benzin müşteriye fatura edilecek

Yalnız olmadığınızı bilin istedim

Merhaba arkadaşlar
Biz bu pazari evde geçirelim dedik
Oturuyoruz saat 14.30 oldu. Çocuk pikniğe gidelim dedi. Ben alelacele hazırladım.
Bir çıktık arabanın benzini bitmiş. Eşim hemen alırım dedi ama bir saat bekledim soyundum ben.
Geldiler saat 16.30 bu esnada. Ben gitmiyorum dedim ikiside surat beş karış beni sucladilar . Eşimle tartıştık sorumsuzsun dedim
Dipnot. Daha önce yolda da birçok kez basimiza geldi

Dışarı cikmamakla benmi hatalıyım
Canim cok sıkıldı
Bemde olsam ayni tepkiyi verirdim aslinda sakin olnak lazim basit seylerden esimizi kirmamak ama bende dayanamiyorum hic

Yalnız bu benzin bitme durumuna ben de illetim

Zaten araba başlıyor 60-70 km gidecek kadar varken ötmeye git al

Yok almıyor

Bir de mesela az alıyor ertesi gün bir daha azalıyor vs vs

Henüz yolda kalmadık ama gıdım gıdım benzinle gitmek beni geriyor

Bir de eşim memur ya da maaşlı işte çalışan birisi değil hani ay sonu para az benzin alamadım desin ya da mesela aylık benzin limiti olan onu aşacaksa arabaya binmeyen biri de değil

Cebinde para var o 20 tl lik benzin alıyor yarın bir daha alıyor söylenirsem 30
Oluyor çıkarıp 50 veriyorum mesela 30 doldur diyor 20 tl de ona harçlıkmış

Ama almıyor bazen derim full olsun bir gün depo paslanacak araba sadece tatile giderken çok benzin gördü galiba

Babam da tam aksi full gezer mesela onunki de garip

Bir de ofiste arabaları sıfır benzin gezenler var birisi alıp bir yere giderse 1 kuruşluk benzinleri geçmesin diyen ki zaten doldurulacak benzin müşteriye fatura edilecek

Yalnız olmadığınızı bilin istedim

Cnm bizde fazla para yok :/
Ama kartı var ondan atsın
Tatilde bile yolda kaldık :(((

Bizde aynı 10.20.30 eline geçtikçe atar

Çok özür dileyerek yazıyorum ama bunlar hiç "anne" davranışları gibi gelmiyor bana. Ne bileyim anne kızar ama küsmez, trip yapmaz, oyunb ozanlık yapmaz, ağzımızın payını verir ama döner gene bizim için kural sınır saat tanımaz. Çocuklar küçükken kocaya naz niyaz küsmeler falan oluyor evet ama çocuklar büyüyünce toparlayı oluyor anneler daha çok. Nolur kızmayın bana. Çok özür dilerim. Bildiğimiz trip yapmışsınız. Gerekirse o kocayla yolda kavga edilirdi ama o gezmeye götürülürdü o çocuk. Yapma böyle çocukluklar. Bak evladın büyümüş. Sen annesin, evin genç kızı değilsin ki hayatım. :) al ikisinin de gönlünü. Bak kocanın o huyu varsa senin de küsüp odalara kapanma huyun varmış. Vallahi bu da çekilir bir huy değil:)

her hafta yolda kalan kimmiş acaba. kendi sorumusuzluğuna bu şekilde bahane bulmuş.arabaya en son bindiğinde bilirsin zaten benzinin bittiğini, giderken son anda benzin yok demek ne kadar saçma.son damlasına kadar niye bekliyosun, o benzin mecvbur alıncak zaten. çocuk üzüldü diye, senin kadar çok düşünüyosa belki bu ona bi ders olur.

Gercekten yapmasam iyiydi hepimiz uzulduk en çokta oğluma oldu olan

Aksam mutfağa toplamış fırında mangal yapmış bize pikniğe gidemedik diye
Cozulmus olay insan gerilebiliyo haklisiniz suclamayin kendinizi esinizin kisiligi degismez sizindr degismez en iyisi orta yolu bulmak benim esimde asiri rahatyir yavastir her seyi sona birakir kizar bagiririm ama ona kiyamam cok severim sonra keske k8zmasaydim derim hep :)

her hafta yolda kalan kimmiş acaba. kendi sorumusuzluğuna bu şekilde bahane bulmuş.arabaya en son bindiğinde bilirsin zaten benzinin bittiğini, giderken son anda benzin yok demek ne kadar saçma.son damlasına kadar niye bekliyosun, o benzin mecvbur alıncak zaten. çocuk üzüldü diye, senin kadar çok düşünüyosa belki bu ona bi ders olur.

Hiç kafasına takmaz çocuk mu uzulmus cok vurfumduymaz

Benzini sonuna kadar kullanip doldurmadan getirmesi erkeklerin hep sinir bozucu bi durum. Esim gecen ay yapmisti, ben doguma giderken benzimiz olmasa napicaksin diye avaz avaz bagirarak kavga etmistik .
Ama cocugunuzun hatrina gitseydiniz keske, yavrucak heveslenmistir, benim annem de bazen yapardi cocukken cok kizardim anneme.

Cozulmus olay insan gerilebiliyo haklisiniz suclamayin kendinizi esinizin kisiligi degismez sizindr degismez en iyisi orta yolu bulmak benim esimde asiri rahatyir yavastir her seyi sona birakir kizar bagiririm ama ona kiyamam cok severim sonra keske k8zmasaydim derim hep :)

Aynen öyle benim eşimde :)
Evet bende çok takıntılıyım sabirsizim ve inatta var ve değiştiremiyorum
Ama akşam mutfağı temizledi1 yemekten sonra da
Çamaşır yıkadı kuruyanlari katladı odayı topladı

Benzini sonuna kadar kullanip doldurmadan getirmesi erkeklerin hep sinir bozucu bi durum. Esim gecen ay yapmisti, ben doguma giderken benzimiz olmasa napicaksin diye avaz avaz bagirarak kavga etmistik .
Ama cocugunuzun hatrina gitseydiniz keske, yavrucak heveslenmistir, benim annem de bazen yapardi cocukken cok kizardim anneme.

Simdi hak veriyorsundur :KK66:
Oğlum da düşman gibi baktı bana:KK43:

Çok özür dileyerek yazıyorum ama bunlar hiç "anne" davranışları gibi gelmiyor bana. Ne bileyim anne kızar ama küsmez, trip yapmaz, oyunb ozanlık yapmaz, ağzımızın payını verir ama döner gene bizim için kural sınır saat tanımaz. Çocuklar küçükken kocaya naz niyaz küsmeler falan oluyor evet ama çocuklar büyüyünce toparlayı oluyor anneler daha çok. Nolur kızmayın bana. Çok özür dilerim. Bildiğimiz trip yapmışsınız. Gerekirse o kocayla yolda kavga edilirdi ama o gezmeye götürülürdü o çocuk. Yapma böyle çocukluklar. Bak evladın büyümüş. Sen annesin, evin genç kızı değilsin ki hayatım. :) al ikisinin de gönlünü. Bak kocanın o huyu varsa senin de küsüp odalara kapanma huyun varmış. Vallahi bu da çekilir bir huy değil:)

Hata ettim haklısın
Eşime diyeceğimi demistim çocuk disardayken
Benimde garip uzatma huyumdur hemencecik adapte olamıyorum
Bu saat oldu öğle yemeği yemedim is yerinde

Kendi mi sucluyorum ve eşime karşı da çok gerginim onun ve benim yüzümden çocuğu üzdük diye
Yüzüne bakmadım dün
Yuklenmeyin kendinize bu kadar, gerilmeyi de bosverin alti ustu bi benzin, hayatim lutfen artik arabaya benzin doldur da getir bak islerimiz nasil aksiyor deyip bosverin bu konuyu. Cocuklar gerginligi hissedip kendilerini sucluyor ben piknik istemeseydim ailem kavga etmezdi diye. :( Cocuklarin gonlunu almak ne kolay, habersiz bi piknikle her seyi unutur.
Annelik tavsiyesi veren kadina da bakin hele, ben... :-)

Back
X