Çok sinirliyim haklımıyım?

glcngga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
161
105
18
Eşim eve erken geldi hazırlanıyoruz yola çıkcaz akşam tatile gidiyoruz.Gömleğini terziye bırakmış onu almaya gitcem dedi giyindi kapıdan çıkarken ne dese beğenirsiniz annesine ve anneme uğrayıp kapıdan bayramlaşcakmış öyle eve gelcekmiş yakın oturuyoruz daha iki gün önce herkesle birlikteydik bana iftara geldiler.Evleneli 9 ay oldu hala tek başına sanıyo kendini ya hiç gidilmez yada birlikte gidilir manyakmısın nesin dedim kendi kendine iş uyduruyo tek başına gidip kapıdan bayramlaşma ne ya.Ozaman bekliyim sende giyin falan diyo bana gidersen git dedim kapattım kapıyı.Sizce de tek başına gitmesi saçma değilmi?Eve geldiğinde ne diyim?

Biraz garip bir durum olmus.
Size gel demedigine gore ilerde de boyle seyler icin kafa sisirmeyebilir.
Ben yalvarsam da esim bensiz gitmez bir yere mesela.
Bu acidan bakarsak iyi bile sayilir yaptigi :)

Abartılacak bir durum göremedim
neden tek başına bayramlaşma geregı duyduğunu sorardım yada ben neden gelmiyorum diye bu kadar sinirlenmezdim tabi.

E sende gel demiş giyin bekliyorum demiş gidersen git demişsin.
Tamam ani olmuş karar ama hayatım git gel yola çıkmadan gidip bayramlaşır vedalaşırız deseydin.
Valla böyle olacaksa tatilin anlamı da kalmaz ki tripli tripli.

Benim ailem anlayışlı iki gün önce iyi bayramlar şimdiden diyip çıktılar.Eşimin ailesi gitmeden gelirsiniz dedi ben gitmeyiz sanıyorum.Adam kafadan planı yapmış kendi kendine kapılara uğruyo işe bak

E sende gel demiş giyin bekliyorum demiş gidersen git demişsin.
Tamam ani olmuş karar ama hayatım git gel yola çıkmadan gidip bayramlaşır vedalaşırız deseydin.
Valla böyle olacaksa tatilin anlamı da kalmaz ki tripli tripli.
Kapıdan çıkarken söylemesinin ne anlamı var bu saatten sonra hiç gitmem daha iyi

Kendi kendine nasıl uğrar evli adam bana söylicek yarım saat önceden bende hazırlancam
Geldi şimdi hemen demekki uğramadı yemez zaten biliyodum
Yüz vermiceksin erkek milletine

Eşim eve erken geldi hazırlanıyoruz yola çıkcaz akşam tatile gidiyoruz.Gömleğini terziye bırakmış onu almaya gitcem dedi giyindi kapıdan çıkarken ne dese beğenirsiniz annesine ve anneme uğrayıp kapıdan bayramlaşcakmış öyle eve gelcekmiş yakın oturuyoruz daha iki gün önce herkesle birlikteydik bana iftara geldiler.Evleneli 9 ay oldu hala tek başına sanıyo kendini ya hiç gidilmez yada birlikte gidilir manyakmısın nesin dedim kendi kendine iş uyduruyo tek başına gidip kapıdan bayramlaşma ne ya.Ozaman bekliyim sende giyin falan diyo bana gidersen git dedim kapattım kapıyı.Sizce de tek başına gitmesi saçma değilmi?Eve geldiğinde ne diyim?

Bence akıl edemiyorlar :)
Tabiki de birlikte gitmeli, aksi biraz garip..

Kendi kendine nasıl uğrar evli adam bana söylicek yarım saat önceden bende hazırlancam

Bu ne ya? Derdinizi anlamadim ki, cocuk mu bu erkek milleti? Ailesine ugramak icin sizden izin mi alacak? Ben olayi anlamadim!?

fazla sertsiniz..arkadaslarıyla sizin istemediginiz bir yere gitmeye kalksa falan bu tepki anlasılırda annesine ve sizin annenize tatile gitmeden once kapıdan ugrayıp bayramlasmak istemesine bu tepki verilmez..

fazla sertsiniz..arkadaslarıyla sizin istemediginiz bir yere gitmeye kalksa falan bu tepki anlasılırda annesine ve sizin annenize tatile gitmeden once kapıdan ugrayıp bayramlasmak istemesine bu tepki verilmez..
Evet çok sertim hatta cadı gibiyim bencede
Tek başına gitmeyi düşünmesine kızıyorum insan eşine söyler birlikte gider tek başına gidilmez bu benim fikrim

Evet çok sertim hatta cadı gibiyim bencede
Tek başına gitmeyi düşünmesine kızıyorum insan eşine söyler birlikte gider tek başına gidilmez bu benim fikrim
tamam bu sizin fikriniz ama haklımıyım diye sordugunuz icin bizde fikrimizi belirtiyoruz..genelde de boyle davranıyorsanız adama yakında patlar

eşinizi seviyor musunuz gerçekten?

sanki adam size batıyormuş tahammülünüz kalmamış gibisiniz.....
Batan tek başına bayram ziyaretine annesine gitmek istemesi kadını hiç sevmiyorum benim annem hikaye bunlar hala annesi babası bu üçü kendini bir aile gibi sanıyo diye hissetmekteyim

Back
X