Çok sinirliyim haklımıyım?

Bi an evli olduğunu unutmuş seninki :)
Ben de aynı durumda olsam ne alaka derdim.düşüncesiz davranmış tatilden ne zaman döneceksiniz ona göre gidip bayramlaşsaydın sende çıksydı aradan

Gidemez yemez zaten fln. 9 aylık evlilikte böyle bol keseden sallarsın. Bakalım Bi kaç ay sonra da aynı laçkalıkta konuşabilecek misin? Erkek milletinin Bi bireyi olan eşin yakında gösterir sana hanyayı konyayı.
Sadece güldüm :D

Batan tek başına bayram ziyaretine annesine gitmek istemesi kadını hiç sevmiyorum benim annem hikaye bunlar hala annesi babası bu üçü kendini bir aile gibi sanıyo diye hissetmekteyim
Yine de eşinizin ailesi sonuçta onu besleyen büyüten biri biraz göz yumulabilir.. bos yere huzurunuzu bozmayın gitsin helalleşsin ne olacak

Haklısın dedi özür diledi senle gidersem ille eve girin dicekler sen sıkılırsın diye kapıdan uğramak istedim dedi sorun çözüldü
Biz eşimle laçka konuşuyomuşuz yakında bana hanyayı konyayı gösterirmiş diyen şahıs sana duyrulur

Evet çok sertim hatta cadı gibiyim bencede
Tek başına gitmeyi düşünmesine kızıyorum insan eşine söyler birlikte gider tek başına gidilmez bu benim fikrim
Öff iyiki evlendin ha, ne sanıyon kendini, adamın sahibi mi oldun, havalara da bak sen. Ayrıca millet kv den kp den uzak durmaya çalışıyo, kocaları zorla sürüklüyo, sen kalkmışsın seni götürmedi diye adama fırça çekiyosun. Göbek atacağın yerde. Allah akıl fikir versin. :KK70:

Haklısın dedi özür diledi senle gidersem ille eve girin dicekler sen sıkılırsın diye kapıdan uğramak istedim dedi sorun çözüldü
Biz eşimle laçka konuşuyomuşuz yakında bana hanyayı konyayı gösterirmiş diyen şahıs sana duyrulur
Bu yazdıgına diyecek bişey bulamadım. Çocuk musun sen ya. :KK70::KK70::KK70::KK70:

Öff iyiki evlendin ha, ne sanıyon kendini, adamın sahibi mi oldun, havalara da bak sen. Ayrıca millet kv den kp den uzak durmaya çalışıyo, kocaları zorla sürüklüyo, sen kalkmışsın seni götürmedi diye adama fırça çekiyosun. Göbek atacağın yerde. Allah akıl fikir versin. :KK70:

Bu yazdıgına diyecek bişey bulamadım. Çocuk musun sen ya. :KK70::KK70::KK70::KK70:
Seviyene inemiyorum oyüzden muhatap olamıcam canım senle:):)

Kendi kendine nasıl uğrar evli adam bana söylicek yarım saat önceden bende hazırlancam
Geldi şimdi hemen demekki uğramadı yemez zaten biliyodum
Yüz vermiceksin erkek milletine

Ay cok fenasın :D ugrasa nlcak ya anası babası onu bu yasa getren dguran ınsanlardan mı kıskanıyrsun kadınlarda evlendık tamam bu adamın benden baska kımsesı olmsn mdunda ya bence uygun olanı gıdıp el opulur vedalasılır senın aılen byle seylere alınmıyor darılmıyor dıye onun aılesınınde oyle olmasını bekleyemezsın

esının yaptgnda da bı anormallık yok sana anneme gtcez elını opcez dıye baskı yapmamıs belkı gelmek ıstersın dıye haber vermıs gayet anlayıslı davranms ama sen afra tafra yapmıssın

Evlendı dıye aannesıne babasına tek gıdemeyecekse vay halıne

Sımdı yenı evlısın bu trplerı at ama fazla baz asık usandırır bılesın pıreyı deve yapmanın alemı yok bacım kucuk seyler ıcın huzurunu bzma bı evlılıkte uc onemlı temelden bırısı huzurdur...

Ay tavriniz ne kadar sinir bozucu ya.hem hakli miyim diye soruyosunuz hem burda insanlarla tartisiyosunuz.

Size evliliğim nereye gider davranışlarım nasıl tavırlarıma yorum yapın mı dedik haklımıyım eve gelince ne demeliyim diyemi sorduk? Üzerinize vazife olmayan yorumlar yapıp burda anca birbirinizi gazlarsınız kendi kendinize çalıp oynayın zavallılar nefret ediyorm bu sitedeki zavallılardan hadi şimdi s. Olup uzayın

Eşim eve erken geldi hazırlanıyoruz yola çıkcaz akşam tatile gidiyoruz.Gömleğini terziye bırakmış onu almaya gitcem dedi giyindi kapıdan çıkarken ne dese beğenirsiniz annesine ve anneme uğrayıp kapıdan bayramlaşcakmış öyle eve gelcekmiş yakın oturuyoruz daha iki gün önce herkesle birlikteydik bana iftara geldiler.Evleneli 9 ay oldu hala tek başına sanıyo kendini ya hiç gidilmez yada birlikte gidilir manyakmısın nesin dedim kendi kendine iş uyduruyo tek başına gidip kapıdan bayramlaşma ne ya.Ozaman bekliyim sende giyin falan diyo bana gidersen git dedim kapattım kapıyı.Sizce de tek başına gitmesi saçma değilmi?Eve geldiğinde ne diyim?
Ya belki o an düşünemedi bilemiyorum tabi ki de sizi çağırmalıydı ama yine de olayı uzatmayın bence . Bu durum sürekli devam ederse o zaman taavır almanız daha uygun

Back
X