Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece güldümGidemez yemez zaten fln. 9 aylık evlilikte böyle bol keseden sallarsın. Bakalım Bi kaç ay sonra da aynı laçkalıkta konuşabilecek misin? Erkek milletinin Bi bireyi olan eşin yakında gösterir sana hanyayı konyayı.
Yine de eşinizin ailesi sonuçta onu besleyen büyüten biri biraz göz yumulabilir.. bos yere huzurunuzu bozmayın gitsin helalleşsin ne olacakBatan tek başına bayram ziyaretine annesine gitmek istemesi kadını hiç sevmiyorum benim annem hikaye bunlar hala annesi babası bu üçü kendini bir aile gibi sanıyo diye hissetmekteyim
Öff iyiki evlendin ha, ne sanıyon kendini, adamın sahibi mi oldun, havalara da bak sen. Ayrıca millet kv den kp den uzak durmaya çalışıyo, kocaları zorla sürüklüyo, sen kalkmışsın seni götürmedi diye adama fırça çekiyosun. Göbek atacağın yerde. Allah akıl fikir versin.Evet çok sertim hatta cadı gibiyim bencede
Tek başına gitmeyi düşünmesine kızıyorum insan eşine söyler birlikte gider tek başına gidilmez bu benim fikrim
Bu yazdıgına diyecek bişey bulamadım. Çocuk musun sen ya.Haklısın dedi özür diledi senle gidersem ille eve girin dicekler sen sıkılırsın diye kapıdan uğramak istedim dedi sorun çözüldü
Biz eşimle laçka konuşuyomuşuz yakında bana hanyayı konyayı gösterirmiş diyen şahıs sana duyrulur
Seviyene inemiyorum oyüzden muhatap olamıcam canım senle:):)Öff iyiki evlendin ha, ne sanıyon kendini, adamın sahibi mi oldun, havalara da bak sen. Ayrıca millet kv den kp den uzak durmaya çalışıyo, kocaları zorla sürüklüyo, sen kalkmışsın seni götürmedi diye adama fırça çekiyosun. Göbek atacağın yerde. Allah akıl fikir versin.
Bu yazdıgına diyecek bişey bulamadım. Çocuk musun sen ya.![]()
Kendi kendine nasıl uğrar evli adam bana söylicek yarım saat önceden bende hazırlancam
Geldi şimdi hemen demekki uğramadı yemez zaten biliyodum
Yüz vermiceksin erkek milletine
siz bu kafayla giderseniz bu gunleriniz iyi gunleriniz derim..Kendi kendine nasıl uğrar evli adam bana söylicek yarım saat önceden bende hazırlancam
Geldi şimdi hemen demekki uğramadı yemez zaten biliyodum
Yüz vermiceksin erkek milletine
Çıldırmışsın senHaklısın dedi özür diledi senle gidersem ille eve girin dicekler sen sıkılırsın diye kapıdan uğramak istedim dedi sorun çözüldü
Biz eşimle laçka konuşuyomuşuz yakında bana hanyayı konyayı gösterirmiş diyen şahıs sana duyrulur
Bence deÇıldırmışsın sen
Ya belki o an düşünemedi bilemiyorum tabi ki de sizi çağırmalıydı ama yine de olayı uzatmayın bence . Bu durum sürekli devam ederse o zaman taavır almanız daha uygunEşim eve erken geldi hazırlanıyoruz yola çıkcaz akşam tatile gidiyoruz.Gömleğini terziye bırakmış onu almaya gitcem dedi giyindi kapıdan çıkarken ne dese beğenirsiniz annesine ve anneme uğrayıp kapıdan bayramlaşcakmış öyle eve gelcekmiş yakın oturuyoruz daha iki gün önce herkesle birlikteydik bana iftara geldiler.Evleneli 9 ay oldu hala tek başına sanıyo kendini ya hiç gidilmez yada birlikte gidilir manyakmısın nesin dedim kendi kendine iş uyduruyo tek başına gidip kapıdan bayramlaşma ne ya.Ozaman bekliyim sende giyin falan diyo bana gidersen git dedim kapattım kapıyı.Sizce de tek başına gitmesi saçma değilmi?Eve geldiğinde ne diyim?