- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
Arkadaşlar Kargo şirketlerini en kolay ve hızlı bir şekilde nereye şikayet edebilirim.? 1.5 ay önce verdiğim siparişler, eksik ve kapıcımıza teslim edilmiş şekilde geldi. kapıcı diyor ki ürün zaten eksik ve açık geldi. o an olayın şaşkınlığıyla kapıcıya sormak gelmedi aklımıza sen kargoyu niye teslim aldın diye.

Aşırı sinirliyim. 1.5 aydır haftada 1 arıyorum ve 1 hafta içinde size dönüş yapılacak diyor. asla ilgilenmek yok. çıldıracağım. ne hakla kargomu benden izinsiz ve başkasına teslim ediyorlar. ve bu şirket a... kargo.
rahat 5-6 kere aramışımdır ama tak etti. kapıcıya güvenimiz kalmadı. eşim de ben soramam kapıcıya birşey diyor.
velhasıl..
bugün de aradım yine aynı lafları ettiler. aşırı sinirliyim şuan bir ton saydım tlfda. bu sizi son arayışım dedim.
en hızlı yol nedir ceza alsınlar istiyoruum.
malum siteye de şikayet ettim ama ordan da bir sonuç çıkmadı...

Aşırı sinirliyim. 1.5 aydır haftada 1 arıyorum ve 1 hafta içinde size dönüş yapılacak diyor. asla ilgilenmek yok. çıldıracağım. ne hakla kargomu benden izinsiz ve başkasına teslim ediyorlar. ve bu şirket a... kargo.
rahat 5-6 kere aramışımdır ama tak etti. kapıcıya güvenimiz kalmadı. eşim de ben soramam kapıcıya birşey diyor.
velhasıl..
bugün de aradım yine aynı lafları ettiler. aşırı sinirliyim şuan bir ton saydım tlfda. bu sizi son arayışım dedim.
en hızlı yol nedir ceza alsınlar istiyoruum.
malum siteye de şikayet ettim ama ordan da bir sonuç çıkmadı...