Çok sinirliyim. Kargo şirketinden bıktım !

yok canım ya aradım gene size dönüş yapacaklar dendi.. kaç kez aradım.. illa küfür duymak istiyorlar.. bu hafta cvp gelmezse son arayış dedim ama arayıp rezil edicem her yere yayıp mahkemeye gidicem diye tehdit edicem..
İşin ucunu bırakma... Sanki aşağı yukarı hangi kargo şirketi olduğunu tahmin ettim.. bende benzer sorunlar yaşıyorum sürekli artık yetti canıma ve aradım adresimi verdim o gün kim geldiyse söyledim bir daha da kapıma gelmesinler diye sert bir şekilde söyledim... Eline koli alan kurye oluyor..

Canım imza almadan teslim almazlar anne baba kardeş kim olursa olsun imza alıyorlar. Bende arkadaşlarımin kargsunu aldım onlar da benim aynen... sanmıyorum açık geleceğini ama:/ günah almakta istemem

ben de ikilemde kaldım canım işte.. ben iş yerinde olduğum için nasılsa şubeden alırım diye sipariş verdim ve sonuç... kapıcıya teslim etmişler.. edemez ya.. bugüne kadar a.. kargo dışında rahat 20 kargo geldi evime ve asla o kapıcı teslim almadı.. bunu mu buldu yani. tamamen bu kargo şirketinin pisliği...

İşin ucunu bırakma... Sanki aşağı yukarı hangi kargo şirketi olduğunu tahmin ettim.. bende benzer sorunlar yaşıyorum sürekli artık yetti canıma ve aradım adresimi verdim o gün kim geldiyse söyledim bir daha da kapıma gelmesinler diye sert bir şekilde söyledim... Eline koli alan kurye oluyor..
bırakır mıyım ya.. eşim abartma yeter dedi geçen gün. dedim karışma.. sinirimi çıkartıcam yani.. bi de pişkin pişkin her temsilci size geri dönüş yapacaklar diyor.... gel de sövme ya...

2 kutu vardı.. biri açıktı.. ve alınmıştı.. sorduk böyle mi geldi diye o an biz de saçmaladık ama anlayamadık. evet aynen böyle açık geldi dedi kapıcı

Benımde e-tıcaret sırketım var sımdıye kadar 3 kargo sırketı ıle calıstık eksıklıgı bırak ucretını almadan actırmazlar bıle kımseye.. Faturayı kontrol ettırırler o kadar onun dısında ucretını alıp o sekılde teslım ederler.. Eger urunde deforme vs varsa alıcı satıcı fırma yanı bızle ıletısıme gecer bız cozerız

Benımde e-tıcaret sırketım var sımdıye kadar 3 kargo sırketı ıle calıstık eksıklıgı bırak ucretını almadan actırmazlar bıle kımseye.. Faturayı kontrol ettırırler o kadar onun dısında ucretını alıp o sekılde teslım ederler.. Eger urunde deforme vs varsa alıcı satıcı fırma yanı bızle ıletısıme gecer bız cozerız

kapıda ödeme değildi ve kargo ücretsizdi.. ne yapmam lazım.. ?

kapıda ödeme değildi ve kargo ücretsizdi.. ne yapmam lazım.. ?

sımdıye kadar binlerce urun gonderdık tabıkı musterı ıstegı uzerıne baska sahıslara teslımat yapıldı ama bu kargo acılmıs dıye kımse gerı donus yapmadı sıkıntı sızın kapıcıda sanırım.. Ayrıca anladıgım kadarıyla o kargo ıle bende calıstım musterı ılıskılerı konusunda berbatlar .. sıkayetını olusturduktan sonra işlem numarası yada şikayet numarası olacak onu ısteyın kaydı gorsunler sube ısmını belırtın .. cunku genellıkle sıkayet kaydı actık deyıp acmıyorlar. donus yapmama nedenlerı bu olabılır. cunku bızım tum sıkayetlerımıze bu sekılde donus yapmak zorunda kalıyorlar 2 3 gun ıcınde

sımdıye kadar binlerce urun gonderdık tabıkı musterı ıstegı uzerıne baska sahıslara teslımat yapıldı ama bu kargo acılmıs dıye kımse gerı donus yapmadı sıkıntı sızın kapıcıda sanırım.. Ayrıca anladıgım kadarıyla o kargo ıle bende calıstım musterı ılıskılerı konusunda berbatlar .. sıkayetını olusturduktan sonra işlem numarası yada şikayet numarası olacak onu ısteyın kaydı gorsunler sube ısmını belırtın .. cunku genellıkle sıkayet kaydı actık deyıp acmıyorlar. donus yapmama nedenlerı bu olabılır. cunku bızım tum sıkayetlerımıze bu sekılde donus yapmak zorunda kalıyorlar 2 3 gun ıcınde

şöyle ki her aradğımda adımı söylediğim gibi bana sizin kaydınız var gibi şeyler söylüyorlar..

Oo beni arayıp markete bırakayım dedi

Deli mi ne köy bakkalı mı bu market niye alsın Oradaki çalışan beni ne bilsin

Sonra kalsın şubeden alalım dedik eşim almaya gitti ona vermiyorlarmış

Evde verirsiniz deyince eve gidin biz eve gönderelim demişler

Markete veriyor eşime vermiyor az bastırıp almış kargoyu

Bizim görevliye de bırakıyorlar hatta geçen daire kapısı önüne bırakmış muhtemelen imza yerine de karalamıştır bir şeyler

şöyle ki her aradğımda adımı söylediğim gibi bana sizin kaydınız var gibi şeyler söylüyorlar..

Normalde dava ac diyecegım yada dava acacagını soyle bundan cok korkuyorlar normalde ama benım dusuncem onlardan kaynaklı degıl senın urun. Kanıtlayamazsın. ben kesınlıkle kargonun actıgını dusunmuyorum. ama sıkayetıne gerı donmemelerı kotu olmus subeye gıdıp sube sahıbı ıle konus bu kadar umursamaz olduguna gore dıstrıbutorluk olmalı merkeze baglı degıldır.

Normalde dava ac diyecegım yada dava acacagını soyle bundan cok korkuyorlar normalde ama benım dusuncem onlardan kaynaklı degıl senın urun. Kanıtlayamazsın. ben kesınlıkle kargonun actıgını dusunmuyorum. ama sıkayetıne gerı donmemelerı kotu olmus subeye gıdıp sube sahıbı ıle konus bu kadar umursamaz olduguna gore dıstrıbutorluk olmalı merkeze baglı degıldır.

canım sorun ürünün eksik olması da değil.. benden izinsiz ne hakla elaleme teslim ediyor....

Oo beni arayıp markete bırakayım dedi

Deli mi ne köy bakkalı mı bu market niye alsın Oradaki çalışan beni ne bilsin

Sonra kalsın şubeden alalım dedik eşim almaya gitti ona vermiyorlarmış

Evde verirsiniz deyince eve gidin biz eve gönderelim demişler

Markete veriyor eşime vermiyor az bastırıp almış kargoyu

Bizim görevliye de bırakıyorlar hatta geçen daire kapısı önüne bırakmış muhtemelen imza yerine de karalamıştır bir şeyler

hangi şirketti? a... mı ?

canım sorun ürünün eksik olması da değil.. benden izinsiz ne hakla elaleme teslim ediyor....

Evet o konuda haklısın subeye gıdıp sube sahıbı ıle gorus. eger sıkayetıniz subeye ulastiysa sizi hatirlarlar. ama yınede korkutabılırsınız dava falan dıye onlarında yapacagı sey o elemanı ısten cıkarmak olacaktır..yanı tam olarak ne yapılmasını ıstıyorsunuz urunun tedarık edılmesını mı elemanın ısten cıkarılması mı yoksa ozur dılenmesını mı ..cunku anladıgım kadarıyla sıze donus yapılmadıgı ıcın sınırlısınız..

subeye gıdın hemen cozersınız

Back
X