İyyyy, allah insani bi hastaneye dusurmesin bi kargoya
daha bu sabah yarim saatim kargoda gecti
İki hafta once kaldigim otelde okuma gozlugumu unutmustum, aradim gonderdiler. 'Evde bulamazlar falan ,ugrasmiim hic' diye kargo subesinden alayim dedim.
Ne arayan var ne soran, dun aradim 'kargom geldi mi' diye,'iyi ki aradiniz, bugun de son gunuydu ,geri gidecekti' dedi, 'aman sakin gondermeyin,bugun gelemem ama yarin sabahtan alirim' dedim, sabah gittim kargom dun aksam 8de gitmis,bugun antalyada otele varmis. Ucakla gitsem o kadar cabuk anca varirim,ne ara gitti dedim, cevap yok, hani saklayacaktiniz dedim , cevap yok, e madem geldi bunca zamandir sizde,neden aramadiniz? dedim...yine cevap yok
Oteli aradim ettim ugrastim didindim... Tekrar postaladilar
Bosu bosuna ugrastim durdum,oysa telefonum yaziyo,aramak o kadar mi zor?
Bi kere de ptt kargo ile birsey siparis etmistik,adresi bulamamis,bilinmeyen adres departmanina gitmis,ordan yine bulunamamis gondericiye geri gitmis.
Bin yillik adresimiz, hadi bulamadiniz (ki evim cok merkezi bir yerde) bilinmeyen adreslere gonderene kadar iki alo deyin,daha mi zor?
Bir dokun bin ah isit modundayim...sizin olayda da ben bir sonuc alacaginizi dusunmuyorum, sonucta kargo posetlerinde bile yaziyo,'kargonuzu inceleyip alin, hirpalanmis acilmis paketleri almayin' diye.
Cok gecmis olsun