- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi LargeGemini
-
He valla lafı ağzımdan aldınSonra da uber kullanınca ouvvvv
Geçenler de haberlerde görmüştüm bi taksici bi turisti cok gezdirdiği bu yuzden turist uçağı kaçırdığı icin taksiciye ceza vermişlerdi yani bunu söyleme sebebim taksicilere ilgili şikayetlerle ilgileniyorlar bu yuzden şikâyet ederseniz muhakkak ki ceza alır. Taksinin uzerinde yazanDurak adını falan hatırlıyorsanız ordan biseyler cikabilir plakanın son rakamıyla ilgili cok üzüldüm gerçekten insanı insan yapan vicdan merhamettken bizim insanlarımıza ne oluyorda o saatte bu devirde bi kadın bi çocuk yanlız bırakabiliyor. Cok geçmiş olsun inşallah o taksici cezasını alır yeğeninizde sağlığına kavusurKızlar oncelikle merhaba bugun kardesimin oglunu hastaneye götürdük sabahtan beri acilde perişan olduk bronşit olmus buhar takildi çocuğa yavrum yıprandı hastane köşelerinde l..
Cok şükür hast ciktik taksiye bindik taksici once beni eve birakti ordan kardeşim evine gecicekti..
Ben indikten sonra kardeşim davutpasaya gidecegim diyo taksici tamam abla dio 5 dk götürüo kardesimi sonra ben oraları bilmiyorum cok kalabalik trafik vardir inin arabadan dio..
Yol ortasinda sarhoşların gectigi yerde kardeşimi 2 canta hasta cocukla birakiyor.
Ben bu adami şikâyet etmezsen catlarim yardim edin kardeşim taksi ismini almış bende plakayi binerken aldim ama som rakaminin 47 mi 57 mi karistirdim simdi nasil bulabilirim taksinin ismini biliyorum internetten sorusturdum ama cikmiyor ne yapmam lazım acaba ?
Istanbul taksiciler esnaf odasına şikayet etmişti turist hatta baskani açıklama yapmıştı her şikayetle yakından ilgileniyoruz milletimiz mağdur olmasın vs diyeGeçenler de haberlerde görmüştüm bi taksici bi turisti cok gezdirdiği bu yuzden turist uçağı kaçırdığı icin taksiciye ceza vermişlerdi yani bunu söyleme sebebim taksicilere ilgili şikayetlerle ilgileniyorlar bu yuzden şikâyet ederseniz muhakkak ki ceza alır. Taksinin uzerinde yazanDurak adını falan hatırlıyorsanız ordan biseyler cikabilir plakanın son rakamıyla ilgili cok üzüldüm gerçekten insanı insan yapan vicdan merhamettken bizim insanlarımıza ne oluyorda o saatte bu devirde bi kadın bi çocuk yanlız bırakabiliyor. Cok geçmiş olsun inşallah o taksici cezasını alır yeğeninizde sağlığına kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?