• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sinirliyim offf offf

kızlar evlenmeme daha 6 ay var.dış çekim istiyorum dedim.nişanlım yetişemicez Allah yetişemicez diye ttutturdu.içimde kalcak diyorum bi kere olcak diorum ha stüdyo ha dışarda diyo bana kafayı yicem ufacık bişi belki ama sinirlerimi alt üst etti. aramızda 1 saatlik yol var. ben de düğün günü onların oraya saçımı yaptırmaya gitcem beni gelip alcak. kuaförden çıkılcak stidyoya gidilcek sona beni geri bırakıcak.zorlasak yetişiriz ama yetişmeme gibi bi ihtimal olduğu için canıma yetti. napıcammmm ben umursamaz tavırları beni deli ediyo...............

tatlım düğün salonun yakınında hoş bir mekan varmı ne bileyim yeşillik yada deniz kenarı gibi eyer öyle bi yer varsa fotoğrafçıyla anlaşın düğün salonuna yakın bir yerde buluşun orada resimleriniz çekilsin en kötü ihtimallle salona yakın olduğun için en fazla 10 dakika geç gidersin salona ki buda hiç önemli değil, eyer salona yakın bir yer yoksa dış mekan çekimi yapılacak o zamanda tatlım sütüdyodan vazgeçip direk dış mekan çekimi yapıcaksın ama benden sana tavsiye dış mekan çekimi bir şekilde kendini programlayıp yaptır çünnkü çok güzel oluyo birde bi tavsiyem daha var sana ortalama 600 700 tl gibi rakamlara gün boyu fotoğrafçıları var bunlar sabahtan akşama kadar senin ve damadın peşinde oluyolar kuaförde evde dışarda solanda her yerde resimlerinizi ve videonunzu çekiyolar ve çok güzel kareler yakalıyolar bunuda bi araştır derim

Back