çok sinirliyim psikolojim bozuldu. .

stardust

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
28
0
6
35
Karabük
Kızlar günaydın dünden beri aglamaktan gözlerim şişti 29 haftalık hamileym bu zamana kadar yüzde yüz kız ddi doktor dün kontrol vardı yüzde yüz erkek ddi . Kendim i kıza o kadar alıştırmştim ki kayıp ettim herşeyini aldım beşik bile yaptırdım özel . Sizce doktorn böyle hata yapması normal mi . Korkuyorum şu an bebeğim in sağlığından şüphe bile duyuyorum allah korusun . Ama mahvoldum kızlar ya kendinizi benim yerime koyun doğum a sayılı günler kalmış . Ve bunca zamandır oğlum a kızım demişm birde özel hastahaneye gibiyorm :-( :'(

Baska bi doktora daha gitseydinn. Simdiye kadar erkek oldugunu nasil goremezki. Kendini uzme,bebegin saglikla gelsin gerisi bos.
Ama keske besik icin falan bu kadar acele etmeseydin son 1-2 ay kala almak en iyisi

Başka bir doktora daha gitmenizde fayda var..Çünkü ben doğum yaptığımda bi bayanın oğlu olmuştu fakat üzerinde hep kız kıyafetleri vardı..

Doktor her kontrolde kızın olcak demiş ama oğlu olmuştu..

Ayrıca bu kadar sinirlenip , üzülmenize gerek yok.

Sağlıklı olması her şeyden önemli..

erkek bebek kendini gayet güzelce gösteriyor. bu doktor nasıl anlamaz, sana ekranda bebeğini göstermedi mi? bu zamanda böyle yanlışlara ben anlam veremiyorum kızmakta haklısın canım. geçmiş olsun.

ahh kızlar ahhh gittim başka doktoraa oda kesin erkek dedi yapacak bişeyy yokk ama insan kendinii tuaff hiissediyoorr bu haftaya kadar kız dedii ya ... ne yaapalımm vardırr bundada bii hayırrr

sağlıklı olsun bosverın uzmeyın kendınızı.
ismi hazır mıydı pekı?
ben olsam bu durumda ismini deniz koyardım heralde..

sağlıklı olsun bosverın uzmeyın kendınızı.
ismi hazır mıydı pekı?
ben olsam bu durumda ismini deniz koyardım heralde..

ewett cnmm belinayyy dıı bunca zaman kızım die sevdimm karnımı böyle bii durumu kımseye yasatmöasınn tabiki saglıklı olması onemlı ama psıkojıkmen cokk etkılendımmmmmmmm5:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…