ben cok tepki gösterdim biliyorum ama o an öle kızgındım kiicanım bı sakın ol nıcın bukadar telaslanıyosun
tamam soylemesı lazımdı ama yengemle konusuyodum demıssın
belkı muhabbetınızı bolmek ıstemedıgınden soylememıstır
hem fırına kadar gıtmısler uzak bı yer degıldır yanı
bence sakın kafayla bı dusun bukadar tepkı verdıgıne sende pısman olacaksın
hayır ya hiç düşünmedim zor yazıyorum kimle paylasacagımıda sasırdımDur bi sakin ol ya..o sinirden titriyorum dediğin olay vücudunu nasıl etkiliyor biliyor musun?Beynindeki hücrelerin ölüyor şu an..Öncelikle onun için sakin ol...Sonrada sinirlenmeden sürekli telkin ederek kendi düzenini otutursun..Evinin huzuru için bazen uğraşmak zorunda oluyorsun işte...Su içtin mi?
burası aile apartmanı ben bakkaldaydım eşimin kuzenine verdim kaynanam ondan aldı evinin önüne oturmaya gittiler sandım sonra cıktım baktım yok o an yok olmak istedimkusura bakmada kayınvalden kadar sende suçlusun kızın gerçektende kaybolabilirdi bu kadar dalmışsın yani konuşmaya çocuğu başkası alsa götürse farkında olmayacak kadar
ben fazla tepki göstermiş olabiklirim ama asla bunun için özür dilememsenı bır anne olarak anlıyorum ınsan bır an yavrusunu goremeyınce delıye donuyor
tepkın cok normal..
ama sakınleşınce kayınvaldenle konusursun...
yaptıgının yanlış olduğunu senın cok koktuğunu bu yuzden boyle tepkı verdıgını soylersın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?