- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Bence sakince konus ki seni suclu duruma sokup kendisi olaydan siyrilmasin. Guzel bir dille sor, bi kiz vardi o napiyor sahi falan de mesela. Bakalim ne diyecek? Gorusuyoruz derse benim neden haberim yok gizli gorusuyosun dersin. Benim cok sinirli bir yapim var ama nedense cok sinirlendigimde bile sakin kalmayi basarabiliyorum. Umarim gercekten gorusmelerini gerektirecek birsey icin konusmuslardir 😕
LG G2 D802
E cok masum bi arkadaslik olsa bugune kadar tanisirdin tabi. 3 dk.da hal hatir sorulmaz, bulusmak icin konustular demek ki. Bence biraz sakin kalip caktirmadan kontrol et. Direkt ortaya dokersen cok dikkat ederler acik vermezler
Oncelikle sagolun esimi cok seviyorum.inkar edemem cok kiskancim.suan bile ellerim titriyot.oda yatiyor.kesin uste cikacak yine.beni suclayacak.gizli sakli olsa silerdi gorstuklerini sanirim.is icin olduguna eminim.konusma sureleri cok uzun.benim tanimadigim bir kizla hala arkadas olmasi delirtiyor beni
Yok is gorsnesi olduguna eminim.bulusma amacli hic ihtimal vermiyorum.konusmalarini kaldramiyorum suan.en onemlisi bana soylememesini.
eğer eşinize onu kıskandığınızı sürekli belli ediyorsanız....kızla görüştüğünü......bu nedenle söylememiş olabilir mi......
Evet canim malesef bu nedenden.
Ne olursa olsun uc dakka ne konusulurki.en zoruma gidendr tanismiyor olmam.kiza mesaj atip esimle gorusmenden rahatsiz oluyorum bile diyesim var
görüşemez arkadaşeskı sevgılıden dost olmaz.olsa da şimdiki sevgılı/ eş istemez
ve haklı da ınsan ıstememekte.
sen numarayı sılmıssın ve eşin yıne kaydetmıs
eşin, senin bildiğini bildigi halde
neden numarayı yıne kaydetmıs kı?
Aynen..
Seni düşündüm kıskançlığın yüzünden sana söylemek istemedim dese ne olacak demese ne olacak..
Problem hala görüşüyor olması..
Yanlış anlamıştınız sanırım bayanlar Yada ben yanlış anladım
Bilmiyorum ama bayan eski sevgilisi degil. Eskiden bekar ama sevgilisi olan bir kız arkadaşı
eski sevgiliyle görüşmüş ,arkadaşı değil.O Kadr kiskanc olmama ragmen arkadslari ile konusmasini asla ve asla kiskanmam.
Benimde erkek arkadslarim var sonucta.
cok abarti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?