• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

Biraz ağır olacak ama... Sağlam bir mezuniyet ve güzel bir dereceyle doktor olmak istememin temel sebeplerinden biri de bu. Bu ayardaki möhteşem doktorlara, hemşirelere ve sekreterlere duvar gibi egomla hadlerini bildirmek. Ne yazık ki ablacığım yoksa insan olmayı hatırlayamıyorlar. Karşılarında zaten hâli hazırda yorgun ve hastalıktan yıpranmış bir insan evladı olduğunu anlayamıyorlar.
:KK52:Arkandayiz. Umarim senin gibi daha cok insan olur.

Saglik calisanlarinin bu tuhaf davranislari artik goze batmaya basladi. Gerci boyle muamelede bulunanlar egolarindan baska bir sey goremiyor. Gecen gun bir tip ogrencisiyle tanistim. Insana insan gibi davranan iyi bir cocuk doktoru olmak istiyorum dedi. Bir de tanidigimizin oglu vardi liseye giden universite sinavlarina hazirlaniyordu haril haril. Hangi meslegi istiyorsun dedim. Birkac alan saydi. Bu alanlarda Turkiye'de cok az doktor var, cok para kazaniyorlar bunlardan birini sececegim duruma gore dedi. O da kazandi maalesef sinavi su an tip okuyor.

Ben kadin dogum bolumunde sekreterim gunde 100 hasta bakiliyor ne ogle aramiz var ne de mesai bitse de hasta bitmemisse eve gitme durumumuz
Sabah 8 den aksam 4 e kadar 1 dk insanlarin soru sormadigi bi an olmaz mi yok olmuyor
Muayene odasi dolu olmasina ragmen herkes istiyor ki iceri girelim.
İnsanlarda malesef sira kavrami yok
Hastalar biz hastayiz gozuyle bakiyorlar ama unutulan bisey var biz de insaniz bizim de bi sabrimiz var cok stresli bi bolum siz 1 defa geliyosunuz biz hergun ve hep ayni seyler. Demem o ki empati kurmak lazim.
Not: calisanlarin tavrini begenmedim ama hic bi zmn o noktaya gelmemek lazim.
Tuzu kuru, bir yerlerde dayisi olmayan isini kaybetme korkusu yasayan cogu vatandas benzer sartlarda calisiyor zaten. Eminim hepsi aksama kadar en az 10 tane manyaga denk geliyordur. Bunun bir de toplu tasimasi eve -işe gidisi var.

Son düzenleme:
Back