Çok sinirliyim !!

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar direk konuya geçiyorum.
Kv kp ile küstüm 7 aydır şimdi barıştık ama evimizi hiç görmediler kiraya çıkmıştık. Zaten hastalık gibi durum olmadığı sürece gelemezler evime yüzleri Yok. Bizde sık gitmiyoruz. Sinirlendiğim mevzu şu ki eşim ben annemlerdeyken annesini eve sokmuş kendinin işi varmış onu da getirmiş. Ben bunu sorunca öğrendim deliye döndüm. Sonuçta ben kimse gelmiyor diye özel eşyalarım iç çamaşırlarım olsun ortadaydı. Bana bir ev müsait mi diye sorması gerekmez miydi? Kaldı ki ben evdeyken bile ailesinin gelmesini istemediğimi söyledim. Kv şahısı lafçıdır açık arar bir de.
Hamileyim evimde çok temiz değildi konuşmuştur arkamdan açık da aramıştır evde iyice :kızgın:
Tepkimde haksız mıyım?
Eşimin ailesi haksız küslük olayında eşimde biliyor kendisi de mesafe koymayı kabul etmişti bunu da söyleyeyim. Çok sinir oldum çok atamam içimden bu olayı
Resmen eve girdiğini hissettim doğru da çıktı of of:silah:

Ben evdeyken bile gelmesin dediğiniz için haber vermemiş olabilir mi?
Her ne olursa olsun bunları dedirtecek şeyler yaptılar maalesef. Bir insanın evi özelidir. Ben kendi annemi babamı bile hazırlıksız sokmak istemem kimse gelmiyor diye rahattım bir de diyebilirdi önden evi bir kolaçan edebilirdi. Korktuğunu da sanmıyorum eşimin sadece düşüncesizliği canımı sıktı :(

Eşiniz hatalı...
Zaten problemliymiş aile ilişkileri sizin olmadığınızı fırsat bilip , anneciğine evinizi göstermek istemiş bence ...
Ben olsam bende çok bozulurdum , kv değil ama öncelik eşime olurdu.Sonuçta işi de olsa evde , annesine beklemesini söyleyebilirdi diye düşünüyorum...

Kızlar direk konuya geçiyorum.
Kv kp ile küstüm 7 aydır şimdi barıştık ama evimizi hiç görmediler kiraya çıkmıştık. Zaten hastalık gibi durum olmadığı sürece gelemezler evime yüzleri Yok. Bizde sık gitmiyoruz. Sinirlendiğim mevzu şu ki eşim ben annemlerdeyken annesini eve sokmuş kendinin işi varmış onu da getirmiş. Ben bunu sorunca öğrendim deliye döndüm. Sonuçta ben kimse gelmiyor diye özel eşyalarım iç çamaşırlarım olsun ortadaydı. Bana bir ev müsait mi diye sorması gerekmez miydi? Kaldı ki ben evdeyken bile ailesinin gelmesini istemediğimi söyledim. Kv şahısı lafçıdır açık arar bir de.
Hamileyim evimde çok temiz değildi konuşmuştur arkamdan açık da aramıştır evde iyice :kızgın:
Tepkimde haksız mıyım?
Eşimin ailesi haksız küslük olayında eşimde biliyor kendisi de mesafe koymayı kabul etmişti bunu da söyleyeyim. Çok sinir oldum çok atamam içimden bu olayı
Resmen eve girdiğini hissettim doğru da çıktı of of:silah:
Kv senin evde olmamanı fırsat bilmiş eşinde nolcak anacım evimi görsün demiş

Şu saatten sonra ne yapabilirsin ki niye anneni eve aldın desen suçlu sen olursun ne yaparsan ne dersen de suçlu sen çıkarsın bırak ne konuşursa konuşsun umursama keyfine bak.

Ne yaşadınız bilemeyecegim,ayrıntılı detay yok konunuzda ama,hem barışmışsiniz hem de siz onların evine gidiyoussunuz anladigim kadariyla..

Eşiniz bilerek ya da cidden uğraması gerektiği için bir şekilde uğramış,bunun için sizden izin alması gerekmiyor zira sizin kadar onun da evi..

Barışmayi kabul etmiş evlerine de gitmissiniz bir şekilde tepkiniz fazla..

Özelim ağza dolanir diye ise endiseniz öyle bir durum olursa söylemeniz gerekeni söylersiniz suan için haksız yere bu kadar sinirlisiniz..

Sana ne yaparsa yapsin,istedigi kadar kotu bir kadin olsun,esinizin annesi oldugu gercegini degistirmez once bunu kabullenin...Gelelim takindiginiz tavrin aynisini esiniz size yapsa kendisi evde olmadan babanizin yada annenizin size gelmesini istemese ve sozlu olarak ifade etse,bence aranizda kavgaya neden olurdu,esine ciddi bilenirdin...Madem evde olamayacaktin gitmeden bir yarim saatini ayirip evinize ceki duzen verseydiniz,ic camasirlarinizi kaldirsaydiniz,dusunmediniz mi acil birsey olabilir,birileri evime girebilir diye ki gelmis de

Eve girmesinden çok evi o halde gormesine kizmişsiniz. Kendiniz kvye gidebiliyorken, kvyi evinize sokmamaniz ne alaka? Evinize sokmadiginiz insanin, sizde evine gitmeyin bi zahmet sık olmasa bile. Şu durumda girmesi çok yadirganmaz.
Bizede pek misafir gelmez. Arada bir gelir o da haberli olur ama hiç iç camasirlarim, özel esyalarim ortalarda gezmiyor. Hele ki biyere gidiyorsam evde olmayacaksam şöyle bir ustunden toplarız eşimle.

canım ne yaşadınız niye küstün barıştın vs bilmiyorum eşin heralde kızacağını bildiğinden haber vermedi önceden... eşin hatalı ama çok büyük tepki vermeye gerek yok bence

Kayınvalideden bağımsız olarak sormak istiyorum iç çamaşırlarının ortalıkta ne işi var? Ne zaman böyle konular okusak bir iç çamaşırlarım ortadaydı konusu alıyor yürüyor.

İç çamaşırı çekmecede durmalıdır ortalık yerde değil. Başka ani bir şey de olabilir ne gerek var hazırlıksız yakalanmaya?

Ne yaşadıysanız yaşadınız bilemem ancak o kadın eşinizin annesi. Ananızı babanızı mı öldürdü ne yaptı bedir bu öfke bu kin. Siz yokken girmiş size görünmemiş daha ne yapsın kadın. Oğlunun evine bile gizli saklı giriyor yazık. Zaten iç çamaşarı olayı tamamen saçmalık kusura bakmayın. Ortalıkta ne işi var onların.

Bence abartmayın. Erkekler bizim kadar düşünceli değil. Kadın gelip evinize cokmemis ki. Geçerken uğramışlar. Annesine sen gelme demesi uygun olmazdı ki.

Ne olursa olsun adam annesini eve alamayacak mı? Ben çalışmıyorum, genelde evdeyim. Annem sık gelir. Gelmeye kalktığında eşimi arayıp izin mi isteyeceğim? Ortada sorun olsun veya olmasın, böyle birşeyi asla kabullenmezdim. İçimden çıkmaz artık bu diyorsunuz. Dert arıyorsunuz resmen.

Eve girmesinden çok evi o halde gormesine kizmişsiniz. Kendiniz kvye gidebiliyorken, kvyi evinize sokmamaniz ne alaka? Evinize sokmadiginiz insanin, sizde evine gitmeyin bi zahmet sık olmasa bile. Şu durumda girmesi çok yadirganmaz.
Bizede pek misafir gelmez. Arada bir gelir o da haberli olur ama hiç iç camasirlarim, özel esyalarim ortalarda gezmiyor. Hele ki biyere gidiyorsam evde olmayacaksam şöyle bir ustunden toplarız eşimle.
Yeni yıkayıp tele sermiştim gecelik iç çamaşırı felan vardı ortalık derken öyle yani

Kayınvalideden bağımsız olarak sormak istiyorum iç çamaşırlarının ortalıkta ne işi var? Ne zaman böyle konular okusak bir iç çamaşırlarım ortadaydı konusu alıyor yürüyor.

İç çamaşırı çekmecede durmalıdır ortalık yerde değil. Başka ani bir şey de olabilir ne gerek var hazırlıksız yakalanmaya?
Ortalık derken yeni yıkanmıştı salonda çamaşır telinde asılıydı

Ne yaşadıysanız yaşadınız bilemem ancak o kadın eşinizin annesi. Ananızı babanızı mı öldürdü ne yaptı bedir bu öfke bu kin. Siz yokken girmiş size görünmemiş daha ne yapsın kadın. Oğlunun evine bile gizli saklı giriyor yazık. Zaten iç çamaşarı olayı tamamen saçmalık kusura bakmayın. Ortalıkta ne işi var onların.
Eve girmesini istememe sebebim eşime cool ile birleşirsen ve evini ayırırsan evine adımımızı atmayız demeleriydi. İç çamaşırlarımda yeni yıkandığı için çamaşır teline asıp gitmiştim

Ev sadece sizin değil. Siz varken de davetsiz bir şekilde gelmiş, annesini tutup getirmiş. Büyütecek bir şey göremedim.

Ev sadece sizin değil. Siz varken de davetsiz bir şekilde gelmiş, annesini tutup getirmiş. Büyütecek bir şey göremedim.
Büyütmedim zaten haklısınız sadece uygun bir dille eşime anlattım o da beni haklı buldu

Back
X