Çok sinirliyim !!

Büyütmedim zaten haklısınız sadece uygun bir dille eşime anlattım o da beni haklı buldu
Anladım. Keskin sınırlar koymayın bence, siz kanlı bıçaklı olsanız da sizden bağımsız görüşsün, evinde ağırlasın vs. Aşırı tepkiler verirseniz her şey gizli saklı olmaya başlar.
Açıkçası anne babayı silebilen insandan korkarım. Kendine yıllarca emek vermiş anneyi silebilen beni de bir gün siler diye düşünürüm.

Eve girmesini istememe sebebim eşime cool ile birleşirsen ve evini ayırırsan evine adımımızı atmayız demeleriydi. İç çamaşırlarımda yeni yıkandığı için çamaşır teline asıp gitmiştim

Önceden kızgınlıkla demiş olabilir. O ev sizin olduğu kadar eşinizin de evi. Annesini getirirken izin mi alacak. Sizin anneniz geleceği zaman eşinizden izin mi alıyorsunuz?
Ne kadar sorun yaratmaya müsaitsiniz.

Bence eve eksık aramaya gelenın ayıbıdır. O kısma takılmayın istediği kadar pis olsun ev sizin eviniz. Eşinize de bişey diyemiyorum bi yerde annesi sonuçta. Ne kadar kötü de olsa evlat anne baba bunlar atsan atılmaz satsan satılmaz.

Kızlar direk konuya geçiyorum.
Kv kp ile küstüm 7 aydır şimdi barıştık ama evimizi hiç görmediler kiraya çıkmıştık. Zaten hastalık gibi durum olmadığı sürece gelemezler evime yüzleri Yok. Bizde sık gitmiyoruz. Sinirlendiğim mevzu şu ki eşim ben annemlerdeyken annesini eve sokmuş kendinin işi varmış onu da getirmiş. Ben bunu sorunca öğrendim deliye döndüm. Sonuçta ben kimse gelmiyor diye özel eşyalarım iç çamaşırlarım olsun ortadaydı. Bana bir ev müsait mi diye sorması gerekmez miydi? Kaldı ki ben evdeyken bile ailesinin gelmesini istemediğimi söyledim. Kv şahısı lafçıdır açık arar bir de.
Hamileyim evimde çok temiz değildi konuşmuştur arkamdan açık da aramıştır evde iyice :kızgın:
Tepkimde haksız mıyım?
Eşimin ailesi haksız küslük olayında eşimde biliyor kendisi de mesafe koymayı kabul etmişti bunu da söyleyeyim. Çok sinir oldum çok atamam içimden bu olayı
Resmen eve girdiğini hissettim doğru da çıktı of of:silah:
çok abartıyorsun

Eşinin lafıyla beni evine sokmayan oğlumu evlatlıktan reddederim.

Kızlar direk konuya geçiyorum.
Kv kp ile küstüm 7 aydır şimdi barıştık ama evimizi hiç görmediler kiraya çıkmıştık. Zaten hastalık gibi durum olmadığı sürece gelemezler evime yüzleri Yok. Bizde sık gitmiyoruz. Sinirlendiğim mevzu şu ki eşim ben annemlerdeyken annesini eve sokmuş kendinin işi varmış onu da getirmiş. Ben bunu sorunca öğrendim deliye döndüm. Sonuçta ben kimse gelmiyor diye özel eşyalarım iç çamaşırlarım olsun ortadaydı. Bana bir ev müsait mi diye sorması gerekmez miydi? Kaldı ki ben evdeyken bile ailesinin gelmesini istemediğimi söyledim. Kv şahısı lafçıdır açık arar bir de.
Hamileyim evimde çok temiz değildi konuşmuştur arkamdan açık da aramıştır evde iyice :kızgın:
Tepkimde haksız mıyım?
Eşimin ailesi haksız küslük olayında eşimde biliyor kendisi de mesafe koymayı kabul etmişti bunu da söyleyeyim. Çok sinir oldum çok atamam içimden bu olayı
Resmen eve girdiğini hissettim doğru da çıktı of of:silah:
Habersiz eve getirmesi kötü olmuş ama çok abartmayın, laf yaparsa yapsın hamileymişsiniz takmayın kafanıza en önemli olan şey şu an bebeğiniz... Biraz ılımlı olmaya çalışın, eşinizin de annesi sonuçta belki mecbur kalmıştır getirmeye .. bu kadar yüklenmeyin ona.. :KK76: sakinnnnn sakinnnn:KK3:

Habersiz eve getirmesi kötü olmuş ama çok abartmayın, laf yaparsa yapsın hamileymişsiniz takmayın kafanıza en önemli olan şey şu an bebeğiniz... Biraz ılımlı olmaya çalışın, eşinizin de annesi sonuçta belki mecbur kalmıştır getirmeye .. bu kadar yüklenmeyin ona.. :KK76: sakinnnnn sakinnnn:KK3:
Çok tatlısınız yüklenmedim sakinim merak etmeyin geçti :anneadayı:

Esin mesafe falan koymamis.
Tam tersi sen evde yokken annesini eve getirecek kadar yakin annesiyle.

Ama haklisin.
Sorunlar yasadigin yeni baristigin kim olursa olsun eve senden habersiz getirmesi cok yanlis!!!

Back
X