Evlilik kocayla değil kocanın ailesiyle de evliliktir aynı zamanda.Sen bence nişanlıyken de o aileye ben İzmirliyim aramızda kültür farkı var algısını o kadar empoze etmişsin ki belki de bu iticilik yüzünden istemediler seni.Ki şu yazdıklarına bakılırsa o havayı vermişsin sen.Koynunda yattığın hatta çocuklarını doğurmayı düşündüğün adamın ailesine iftardan bir saat önce gidip yardımcı olmaya çalışmak,iftar sonrası çaylarını ikram etmek seni hizmetçi yapmaz.Senin açından bakarsak sen de kocanın hizmetçisisin kaynanana değil ama onun doğurduğuna hizmet ediyorsun.Cahilce konuşmalara dik cevap vermek yerine tebessüm edip geçmek de seni yobaz yapmaz merak etme.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmalısın.28 yaşındayım. Ve evet yeni evliyim. Adam akıllı nişan söz muhabbetinden sonra ilk kez bu kadar birbirimizle kalabildik. Onun öncesinde ailelerden bıkkınlık gelmişti. Ve saygı istiyorum. 15 dk öncesinden gitmemde de bi sakınca görmüyorum. 50 60 kişinin hizmetini görüp pervane olmak için evlenmedim ben. Kimsenin hizmetçisi değilim. Nişanlılık dönemimizde bosanmamizi isteyen bir aile için yeterince özverili olduğunu düşünüyorum. Yiyip içip kaçmak da kanımda yok. Kime gidersem gideyim arkamdan iş bırakmadan dönmeyi sorumlulugum bilirim.