Çok Sinirliyim!

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.151
333
Gerçekten şuan o kadar sinirliyim ki; anlatmazsam delireceğim.

Konularımı biliyorsunuz zaten bilmeyen olursa özet geçerim.
Biz ayrıldık bitti tamamen. En son ‘Ben elimden geleni yaptım, sen bilirsin’ dedim.
Bugün de keyfim gayet yerindeydi zaten 3 haftadır üzülüyordum yatak döşek, kendime gelmeye başladım diyebilirim. Tabi son yazdıklarının da etkisi vardı.

Bugün yaptığı terbiyesizliği anlatmak istiyorum.
Kendimi iyi hissedeyim, moralim yerine gelsin diye saçlarıma kaynak yaptırdım. Bunalım moddan çıkmama iyi gelir diye düşündüm ki yaptıralı 1 hafta oldu zaten çokta etkisi olmadı düzelmeme.
Neyse bugün moralim son haftalara göre daha iyi olduğu için sosyal medyada kendimce twit attım. Uzun saçları sevdiğimi, çok güzel durduğunu vs yazdım.
Eski sevgilim olacak adamdan mesaj geldi.
Saçlarına kaynak mı yaptırdın demiş. Evet dedim.
Sonraki yazdıklarını kısaca yazıyorum;
“Sözde ölüp bitiyordun şöyle değişçem böyle değişcem diyordun ama saçlarına vakit ayırmışsın. Zaten inanmıyordum değişeceğine. Her şey güzellikten ibaret değil. Gerçek dünyaya dön. Büyü biraz. Çalışmıyorsun etmiyorsun saçına gidip para veriyorsun garip gerçekten. Sana yol göstermeye çalışıyorum.”

Bunları yazmış bana. Daha da vardır hatırlamadığım. Bu resmen aşağılamak değil mi?
Çok sinir oldum.
“Haddini bil kafana göre bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Çok terbiyesiz bir insansın. Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına göster lütfen”
dedim ama sinirim geçmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız allah aşkına
Size göre de terbiyesizlik değil mi

Son düzenleyen: Moderatör:

Biz ayrıldık bitti tamamen. En son ‘Ben elimden geleni yaptım, sen bilirsin’ diyip geçtim.
Bugün de keyfim gayet yerindeydi zaten 3 haftadır üzülüyordum yatak döşek, kendime gelmeye başladım diyebilirim. Tabi son yazdıklarından dolayı biraz soğumamın da etkisi vardı.

Kendimi iyi hissedeyim, moralim yerine gelsin diye saçlarıma kaynak yaptırdım. Bunalım moddan çıkmama iyi gelir diye düşündüm ki yaptıralı 1 hafta oldu zaten çokta etkisi olmadı düzelmeme.
Neyse bugün moralim son haftalara göre daha iyi olduğu için sosyal medyada kendimce twit attım. Uzun saçları sevdiğimi, çok güzel durduğunu vs yazdım.
“Sözde ölüp bitiyordun şöyle değişçem böyle değişcem diyordun ama saçlarına vakit ayırmışsın. Zaten inanmıyordum değişeceğine. Her şey güzellikten ibaret değil. Gerçek dünyaya dön. Büyü biraz. Çalışmıyorsun etmiyorsun saçına gidip para veriyorsun garip gerçekten. Sana yol göstermeye çalışıyorum.”

Bunları yazmış bana. Daha da vardır hatırlamadığım. Bu resmen aşağılamak değil mi?
Çok sinir oldum. Haddini bil kafana göre bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına göster lütfen dedim ama sinirim geçmiyor.
Tamamen bittiyse hiç bir şekilde iletişim kurmayın sinirlenmezsiniz böylece.

Biz ayrıldık bitti tamamen. En son ‘Ben elimden geleni yaptım, sen bilirsin’ diyip geçtim.
Bugün de keyfim gayet yerindeydi zaten 3 haftadır üzülüyordum yatak döşek, kendime gelmeye başladım diyebilirim. Tabi son yazdıklarından dolayı biraz soğumamın da etkisi vardı.

Çok sinir oldum. Haddini bil kafana göre bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına göster lütfen dedim ama sinirim geçmiyor.

şu kendinden nefret ettirmeye başladın cümlesi tam bir aslan burcu cümlesi yalnız 🤫🙈
Bu mesaja cevap vermemen aslında daha yerinde ve anlamlı olurdu. Yazdığına hemen cevap vermek bir hata olmuş. Aslında geri istiyorsan asla ve asla yazdıklarına cevap verme. Yazar yazar sonunda da ararsa o zaman açarsın. Bundan sonra böyle bir olay olursa yazma sakın.

Ya onun hadsizliğine çok sinir oldum.
terbiyesizlik değil mi sizce de?
Bu insanla 1 yılımı geçirdim 🤦🏻‍♀️

Hoşuma gitmiyor aksine haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.
Yok gayet hoşunuza gidiyor. Kavga etmek de haddini bildirmek de sizi aşağılaması da hoşunuza gidiyor. Yeter ki iletişim kurun da o iletişimin muhteviyatı çok önemli değil. Hoşunuza gitmiyor olsa dediğim gibi iletişim yollarını kapatırdınız.

Canı acıyo bence kuyruk acısı var bu yuzdende sizide üzmeye çalışmış.. :işsiz:

Gönül isterdi ki arabasını çiz, sileceklerini kir, evinin camlarini asagi indir, islak havlu ile dov demek...
Ama onun yerine hiç yorma kendini direk tüm iletişim kurabileceği heryerden engelle

Çok sinir oldum.
“Haddini bil kafana göre bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Çok terbiyesiz bir insansın. Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına göster lütfen”
dedim ama sinirim geçmiyor.
Size göre de terbiyesizlik değil mi

Böyle kanser bir ilişki yaşadım insana kendini sorgulatır.
Bence de terbiyesizlik sizin cüzdanınız onu alakadar etmez onunkisi de sizi.
Böyle çıkışmalar hep çirkeflikten.
Acı çekiyorsunuz bu çok normal.
Kendine zaman ayirman kadar normal.
Sen bir insansın sadece kendine kalırsın.
Densiz insanlara prim vermeden yoluna bak kimse yok gostermesin.
En büyük yanlışı da yapsan sen öğren.
Mutlu olucağın mükemmel günlere :KK200:

Yok gayet hoşunuza gidiyor. Kavga etmek de haddini bildirmek de sizi aşağılaması da hoşunuza gidiyor. Yeter ki iletişim kurun da o iletişimin muhteviyatı çok önemli değil. Hoşunuza gitmiyor olsa dediğim gibi iletişim yollarını kapatırdınız.
Siz böyle bir tavrı kabul eder miydiniz?
Ya şaşırıyorum gerçekten ne bileyim. Bu yaptıklarını beklemiyordum ki. Ama haklısınız belki de hoşuma gidiyordur düşünemiyorum hiçbir şey. Kendimi aptal ve işe yaramaz gibi hissediyorum. Teşekkürler yorum için

Hala barışma umudum vardı aslında ta ki bu yaptığına kadar. Bu kadar da değil
O da muhtemelen bunun farkında. O yüzden sizden tepki alacağı şekilde bir mesaj yazıp aranızdaki iletişimi yeniden başlatmış. Bu da bir taktiktir, karşınızdakinden olumsuz da olsa bir tepki alırsınız çünkü.

Eğer barışma umudunuzu bitirip kafanızda kesin bitirdiyseniz engelleyin.

Back
X