Çok Sinirliyim!

Cok guzel demıssın ya bu hamsi kılıklılar, hem terkedecek hemde arkalarından ölünecek bunu istiyorlar.
Sen kimsin ki ölenin yası bile 40 gun demisler.
Alt tarafı saygısı bıtmıs ılıskı sonlanmis nedir bu kendını Brad sanmak anlamiyorum.

O kim ki yol gösterecek sana. Belki ben yanlıs olan kendi yolumdan gitmek istiyorum dıyelım ki dogru yol kendısı. Bu nasıl bir kendını önemsemek.
Sende de suc var, adamı nasıl pohohladıysan ayrıldıktan sonra arkasından ölecegını sanmıs haspam.
Sinirlerini bozmadan keyfine bak.
Ve lutfen onu engelle

Saç ekletmek paraya dayandığı için buda parasını kıymetli olduğundan seni oradan aşağlıyor, oysaki kadınların süslenmesi gayet doğal sonuçta biz erkek değiliz, onu bunu yapmayın diye diye zaten çoğu kadınlar erkek gibi görünüyor

O da muhtemelen bunun farkında. O yüzden sizden tepki alacağı şekilde bir mesaj yazıp aranızdaki iletişimi yeniden başlatmış. Bu da bir taktiktir, karşınızdakinden olumsuz da olsa bir tepki alırsınız çünkü.

Eğer barışma umudunuzu bitirip kafanızda kesin bitirdiyseniz engelleyin.
Siz olsanız böyle bir mesajdan sonra kabul eder miydiniz? Bana resmen işe yaramaz demeye getirdi

Cok guzel demıssın ya bu hamsi kılıklılar, hem terkedecek hemde arkalarından ölünecek bunu istiyorlar.
Sen kimsin ki ölenin yası bile 40 gun demisler.
Alt tarafı saygısı bıtmıs ılıskı sonlanmis nedir bu kendını Brad sanmak anlamiyorum.

O kim ki yol gösterecek sana. Belki ben yanlıs olan kendi yolumdan gitmek istiyorum dıyelım ki dogru yol kendısı. Bu nasıl bir kendını önemsemek.
Sende de suc var, adamı nasıl pohohladıysan ayrıldıktan sonra arkasından ölecegını sanmıs haspam.
Sinirlerini bozmadan keyfine bak.
Ve lutfen onu engelle
Ya o kadar sinir oldum ki; bana resmen işe yaramazsın dedi. En çok sinirimi bozan da ‘büyü biraz’ oldu. Tüm sosyal medya hesaplarından sildim zaten. Özellikle girip bakmış. Bana değil bir erkek kardeşim bile ‘çalışmıyorsun etmiyorsun saçını yaptırıyorsun’ dese ona bile alınırım. Bu ne terbiyesizlik.

Sadece dış görünüşe önem verip, hiç kafası çalışmayan kadınlar olur ya. Öyle assagilamiş bence.

Nickinizin sinirlibiri olmasinin bunda bir etkisi var mi acaba :KK53: tek derdiniz bu olsun. Engelleyin gitsin ya. Bir de okuyor musunuz. Merkur geriliyor o yuzden eskilerden mesaj gelebilir...
Bana çalışmıyorsun etmiyorsun saçını yaptırıyorsun büyü biraz dedi ya 🤦🏻‍♀️ Alt metni de ‘benim için ölüp bitmen lazım’
Ben bu insanla yaza nişan yapacaktım

Ya o kadar sinir oldum ki; bana resmen işe yaramazsın dedi. En çok sinirimi bozan da ‘büyü biraz’ oldu. Tüm sosyal medya hesaplarından sildim zaten. Özellikle girip bakmış. Bana değil bir erkek kardeşim bile ‘çalışmıyorsun etmiyorsun saçını yaptırıyorsun’ dese ona bile alınırım. Bu ne terbiyesizlik.
Sen büyüdün de ne oldu hala solucan gıbı kıyıdan koseden suzulup bak burdayımı gösteriyorsun bana. İstersen elbiseme yapısık yasa, artık umrunda degılsın de ve geç.. Hatta hıcbısey deme. Yok say, cıldırsın
Sakın bir daha bıyerden yazmasına musade etme

Çalışmıyorum ki ihtiyacım yok varki harcıyoruz benim param tasası sanami düştü yazardım benim yolum benim doğrularım kendi yoluna işine bak derdim

Sen büyüdün de ne oldu hala solucan gıbı kıyıdan koseden suzulup bak burdayımı gösteriyorsun bana. İstersen elbiseme yapısık yasa, artık umrunda degılsın de ve geç.. Hatta hıcbısey deme. Yok say, cıldırsın
Sakın bir daha bıyerden yazmasına musade etme
Aynen öyle yapacağım. İnsana kendini değersiz ve işe yaramaz hissettirmek istiyor.. bir insan bunu nasıl yapabilir. Solucan benzetmenize istemsiz gülümsedim bu arada. Harika bir tespit :)

Gerçekten şuan o kadar sinirliyim ki; anlatmazsam delireceğim.

Konularımı biliyorsunuz zaten bilmeyen olursa özet geçerim.
Biz ayrıldık bitti tamamen. En son ‘Ben elimden geleni yaptım, sen bilirsin’ diyip geçtim.
Bugün de keyfim gayet yerindeydi zaten 3 haftadır üzülüyordum yatak döşek, kendime gelmeye başladım diyebilirim. Tabi son yazdıklarından dolayı biraz soğumamın da etkisi vardı.

Bugün yaptığı terbiyesizliği anlatmak istiyorum.
Kendimi iyi hissedeyim, moralim yerine gelsin diye saçlarıma kaynak yaptırdım. Bunalım moddan çıkmama iyi gelir diye düşündüm ki yaptıralı 1 hafta oldu zaten çokta etkisi olmadı düzelmeme.
Neyse bugün moralim son haftalara göre daha iyi olduğu için sosyal medyada kendimce twit attım. Uzun saçları sevdiğimi, çok güzel durduğunu vs yazdım.
Eski sevgilim olacak adamdan mesaj geldi.
Saçlarına kaynak mı yaptırdın demiş. Evet dedim.
Sonraki yazdıklarını kısaca yazıyorum;
“Sözde ölüp bitiyordun şöyle değişçem böyle değişcem diyordun ama saçlarına vakit ayırmışsın. Zaten inanmıyordum değişeceğine. Her şey güzellikten ibaret değil. Gerçek dünyaya dön. Büyü biraz. Çalışmıyorsun etmiyorsun saçına gidip para veriyorsun garip gerçekten. Sana yol göstermeye çalışıyorum.”

Bunları yazmış bana. Daha da vardır hatırlamadığım. Bu resmen aşağılamak değil mi?
Çok sinir oldum.
“Haddini bil kafana göre bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Çok terbiyesiz bir insansın. Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına göster lütfen”
dedim ama sinirim geçmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız allah aşkına
Size göre de terbiyesizlik değil mi
açıkça peşinden surunmeni beklemiş ona yalvarmani ama sen doğru hamle yapmışsın o yüzden egosu sarsılmış bu yolda devam et

Adam sanmış ki yine yalvarcan
Bence kaynak mı yaptırdın dedikten sonra bascaktın ona engeli
Sende de hata var bilerek silmiyorsun adam ondan geçemediğini biliyor
Saçı da bilerek paylaştın görsün diye
Adam da evde yatak döşek yatyn sandı egosu zedelendi
Bağımlı hastalıklı ilişki
Her yerden engelle ve yoluna bak

Siz neredeyse ayağına paspas olayım yeterki geri dön mevalinde adama yalvarınca adamda bu lafları söylemeyi hak görmüş sanırım. Bence bana bu lafları nasıl eder diye düşüneceğinize, ben kendimi niye bu kadar bu adama ezdirdim de bu adam bu lafları etme haddini kendinde buldu diye düşünmeye başlayın biran önce. Ayrıca nasıl bir yokluk ve evlenme hırsı ki bu resmen eski eşiyle seçtiği ve yaşadığı eşyaları size lütüf gibi sunan, kendi cebinizden harcadığınız paraya bile karışan ve sizden gizli eski eşiyle görüşen bir adama geri dön diye yalvardınız anlamadım gitti.

Hadsiz resmen, yol göstermek ona kalmış çünkü!! Ben olsam inadımdan bir de gider boyatırdım üstüne saçlarımı

Neden hala engelli değil? Kendiniz izin veriyorsunuz bu duruma.

Bu arada nick ve konu bAşlığı uyumu muAzzam :KK53:

Cevap vermicektin ve ertesi gün yine saçlarına vs bişeyler yapıp atıcaktın bi yerlere altına da bir hahay yazarak bak nasıl delirirdi, yanlış yapmışın

Back
X