çok sinirliyim :(

bende bipolar bozukluk için ilaçlar kullandım..bağımlılık felan yapmıo..tekrar başlamalısın bence.. ilaç kullanma diyen arkadaşların bu hastalıkla ilgili fikirleri yok sanırım yanlış yönlendiriyorlar...kitap okumak yüzmek spor da çok sakinleştiriyor..ya da seni sakinleştiren ne varsa. enerjini olumlu yönlere aktarmaya çalışabilirsin canım...bir de pisikopat dr sevgililerden uzak dur bipoların zirvesine çıkarır walla:27:konuşmak istersen özelden mesaj atabilirsin sağlıcakla kal:49:

Bende de birkaç gündür normal olmayan bir sinir var.
Resmen birilerinin ağzını burnunu dağıtmak istiyorum.
Küfretmek istiyorum. Nedenini çözemedim.
Ya da beni sinirlendirmiş pislik insanların yaptıklarını hatırlayıp uyuz olduğumdan böyleyim.
Çok kötü bir durum ama. Hayatımda ilk kez yaşıyorum bunu.
Hep kötü şeyleri hatırlayıp öfke doluyorum. Hayatta yapmazdım böyle bir şeyi.
Ki zaten çekim yasası ve olumlu düşünme konularıyla ilgilenip hayatıma uygulayan biriyim.
Lakin bu kez engel olamıyorum öfkeme. :s
Havalardan mıdır nedir ... Sen de hiç ilaç kullanma zaten.
İyi yapıyorsun insanı ot gibi yapan o ilaçları kullanmamakla.

Altındaki nedenleri tam anlamıyla idrak edip çözüm üretmemiz lazım.
Aklımızı başka şeylere verip iyi düşünmemiz lazım.
Bizi mutlu eden, bizi seven insanlara yönelmemiz lazım.
Kendi kendimize mutlu olmayı bilmemiz lazım. Çözüm bizde. Kurtuluruz umarım kısa sürede.

sanki bu msajı ben yazmışım gibi.... melisa çayı denemeye değer.. ama ben psikoloğa gitmek istiyorum, ne zaman eşime söylesem, saçmalama diyo..

Seni çok iyi anlıyorum bende anksiyete hastasıyım bunlar hem aile çevre insanlar yüzünden 23 yaşındayım en az yedi yıldır psikoloklardayım. eskiden ilaçlar bir işe yarardı şimdi işe yaramıyor kendi beynimi zor olsada kendi elime geçirmeye çalışıyorum ve en önemli etken sabır mesela tiyatrocuyum oysa küçüklüğümden beri bağır çağır öfke sesimede zarar vermiş çatalaşma olmuş sabret tedaviler ilaççlar ilk zamanlar daha kötü yapacaktır doktoruna bunu söyle daha hafif ilaçllarlla yada bitkisel ilaçlarla çözüm bulmaya çalışsın birde herşeye olumlu bakmaya çalış

bir profesyonele gitmek en iyisi bence cnm..ben de adet olmadan önce çok sinirli olurum ama o durumun bir de sürekli olması eminim dayanılmazdır...

çok önemli bir rahatsızlık bu.ilaç kullanmak önemli.Belki uzun süreler.çevrenizdeki herkesi kaybedersiniz.Gücünüzü,işinizi.
benim eşim panik atak hastası.yani öfke kontrolsüzlüğüde vardı.yıllardır ilaç kullanıyor.ve iyi geliyor çok.yoksa inan işi,ilşkisi herşeyi elinden gidecekti.Beyinde iyi çalışmayan o şey,sağlıklı düşünmeyi engelliyor.sonra yanlış kararlar,yanlış tepkiler...
çok duygusal olmak,mükemmeliyetçi olmak,başkalarını suçlayıp sıyrılmak,hayır diyemediklerine bir süre sonra büyük öfke duymak,uzun süreli depresyon çünkü aynı şeye takılıp kalmak beyin kimyasını bozabilir.
Nurseli idizi dinledim.Bu hastalıktan çok çekmiş.geçmiş olsun.

aynen öyle.. orta halli bi psikolog 200 den başlıyor :( kendi kendimize bulucaz bi hal çaresini..

devlet doktorlarının nesi varki.Ben vajinusmus gibi zor bir hastalığı yıllarca çekip,devlet doktorunda yendim.canım doktorum benim.eşim panik atak erenköye gidiyo.yıllardır.

Back
X