çok sinirliyim..

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
Merhabalar,

Önceden bu kadar olmasa da sinirliyim , şimdi hiçbir şeye tahammülüm yok en ufak bir şeyde bağırıyorum sinirleniyorum kendi kendimi yiyorum kimi zaman ise az önce annemle tartştığım gibi bağırınca üzüldüm öyle davrandığım içi oturdum ağlıyorum .Olur olmaz herşeye bağırıyorum kendimi durduramıyorum, sakinleştiremiyorum .Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden . Hep bir bunalım modundayım ,insan hiç mi mutlu olmaz bir şeyden Ben hiçbir şeyden mutlu olamıyorum . Çalışmak isemiyorum , ev işi yapmak istemiyorum
Psikiyatriye gitsem o da ilaç verecek ona da gitmem istemiyorum

Bunalıma mı giriyorum acaba :KK53::KK53:
Ne yapmalıyım ?

Merhabalar,

Önceden bu kadar olmasa da sinirliyim , şimdi hiçbir şeye tahammülüm yok en ufak bir şeyde bağırıyorum sinirleniyorum kendi kendimi yiyorum kimi zaman ise az önce annemle tartştığım gibi bağırınca üzüldüm öyle davrandığım içi oturdum ağlıyorum .Olur olmaz herşeye bağırıyorum kendimi durduramıyorum, sakinleştiremiyorum .Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden . Hep bir bunalım modundayım ,insan hiç mi mutlu olmaz bir şeyden Ben hiçbir şeyden mutlu olamıyorum . Çalışmak isemiyorum , ev işi yapmak istemiyorum

Ne yapmalıyım ?
Psikiyatriden önce dahiliye ya da aile hekimine git,Tiroitlerine baktır tiroitlerinde problem olabilir tiroit problemide sinir yapar.Şekerinede baktır.

Son düzenleme:
ben oraya gitsem ordan bile sıkılırım yani durumum o kadar vahim:KK70:
Diyosun:KK53:ay bende ne ev işi yapmak istiyorum ne çalışmak. Malak gibi 7/24 yatmak istiyorum:KK70: kardess senin derdin yok bendensin tembelsin tembelll:KK70: rahatını bozduklari zamanda doğal olarak sinirleniyosun,teshisi koydum ben:KK53:

Merhabalar,

Ne yapmalıyım ?
İnsuli direncine baktirgizli seker sinir yapabilir

bende senin gibiyim bir suredir canim.
tavsiyeleri takip edeyimde tembellik yapmadan ne yapilmasi gerekiyorsa yapayim.
ben senden farkli olarak kimseyle gorusmek ve konusmak istemiyorum.ailemle bile.sadece cocuklarim ve esimle vakit gecirmek ve hatta 4 kisi dag basinda bir evde kimsecikler olmadan yasasak diyorum.
bu duygular neye delalet acaba:110:

kaç yasındasın çalısıyor musun

24 yaşındayım çalışıyorum

Psikiyatriden önce dahiliye ya da aile hekimine git,Tiroitlerine baktır tiroitlerinde problem olabilir tiroit problemide sinir yapar.Şekerinede baktır.

ilk defa duydum böyle bir şeyi , ben dahiliyeye gidip çok sinirli olduğumu sölesem beni nörolojiye yönlendirir.

Bunlar hep işsizlikten oluyor.:KK45:

ne yazıkki çalışıyorum:)

Diyosun:KK53:ay bende ne ev işi yapmak istiyorum ne çalışmak. Malak gibi 7/24 yatmak istiyorum:KK70: kardess senin derdin yok bendensin tembelsin tembelll:KK70: rahatını bozduklari zamanda doğal olarak sinirleniyosun,teshisi koydum ben:KK53:

sanırım öyleyim:KK70::KK70:yattığımda belim ,sırtım ağrıyor başım ağrıyor allahım herşeye bir şikayetim varya :mad::mad::mad:
biz bi dahiliyeye gidelim şekerimize baktıralım normal değiliz:KK70::KK70::p

İnsuli direncine baktirgizli seker sinir yapabilir

ilk defa duyuyorum yukarda bir arkadaş da yazsın çok şaşırdım gerçekten.

bende senin gibiyim bir suredir canim.
tavsiyeleri takip edeyimde tembellik yapmadan ne yapilmasi gerekiyorsa yapayim.
ben senden farkli olarak kimseyle gorusmek ve konusmak istemiyorum.ailemle bile.sadece cocuklarim ve esimle vakit gecirmek ve hatta 4 kisi dag basinda bir evde kimsecikler olmadan yasasak diyorum.
bu duygular neye delalet acaba:110:

Dahiliyeye gidip bir baktıralım kendimize. o da var bende canım merak etme birde ben akşamdan gideceğim yeri planlarım sabah kalkarım aman boşver niye planladımki deyip gitmem yani öyle bir insanım.
Bende bugün 1 haftalık izine çıksam keşke diorum ama mümkün değil ne yazıkki :KK43:

ne yazık ki çalışıyorum dıyor ya :KK70:
dunyaya yatmaya gelmiş =))
ay cok sevımlısın cıdden bak

Merhabalar,

Ne yapmalıyım ?
Benimde olur belli dönemlerde kendiliğinden geçer sürekli mi böyle

sanırım öyleyim:KK70::KK70:yattığımda belim ,sırtım ağrıyor başım ağrıyor allahım herşeye bir şikayetim varya :mad::mad::mad:
biz bi dahiliyeye gidelim şekerimize baktıralım normal değiliz:KK70::KK70::p
Ay ayni ben:KK70: yatarim yatmaktan,çalışırım çalışmaktan şikayet ederim :KK70: ben baktirdm normal görünüyorum ama değilim :KK70:

ne yazık ki çalışıyorum dıyor ya :KK70:
dunyaya yatmaya gelmiş =))
ay cok sevımlısın cıdden bak

arkadaş bunlar hep işsizlikten demiş ya bende na istinaden yazdım çalışan şikayetçi işsiz şikayet ne olcak bu dünyanın hali:KK70:

Benimde olur belli dönemlerde kendiliğinden geçer sürekli mi böyle

önceden de vardı bu kadar değildi yani

Ay ayni ben:KK70: yatarim yatmaktan,çalışırım çalışmaktan şikayet ederim :KK70: ben baktirdm normal görünüyorum ama değilim :KK70:

daha ona göre neler var ve ikimizde aynı huylar daha çok kesişir eminim:KK70:biz normal değiliz :KK70:

arkadaş bunlar hep işsizlikten demiş ya bende na istinaden yazdım çalışan şikayetçi işsiz şikayet ne olcak bu dünyanın hali:KK70:

önceden de vardı bu kadar değildi yani

daha ona göre neler var ve ikimizde aynı huylar daha çok kesişir eminim:KK70:biz normal değiliz :KK70:

bişi olmas ya :KK70: neden sıkılıyom dedıkce bulamazsın sebebını
salla geç bence dertsız basına dert arıyosun :=)

doktor civanim filmi geldi aklima:KK48: Bu hasta degil buna koca lazim :KK48::KK48::KK48::KK48:

Normaldir Üzülme havadandir simdi ilk bahar olsun günes ciksin gecer tek derdin bu olsunnnnnn:KK68:

Önce git anneni öp ve özür dile. Sonra git duş al abdest al dua et rahatlarsın.
Annenin kıymetini bil.
Anneye bağrılmaz.

bişi olmas ya :KK70: neden sıkılıyom dedıkce bulamazsın sebebını
salla geç bence dertsız basına dert arıyosun :=)

hani bir şeyi kırk kere söylersen olur derler ya aynen bende sürkli dedikçe daha çok sıkılıyorum :KK70:

doktor civanim filmi geldi aklima:KK48: Bu hasta degil buna koca lazim :KK48::KK48::KK48::KK48:

Normaldir Üzülme havadandir simdi ilk bahar olsun günes ciksin gecer tek derdin bu olsunnnnnn:KK68:

:KK70::KK70::KK70::KK70: koca olmasa da sevgilim var ona da bağırıp çağırıyorum normal sakin konuştuğumda moralim bozk olduğunu sanıyor :KK70::KK70:
güneş açsa da içim açılsa valla
Önce git anneni öp ve özür dile. Sonra git duş al abdest al dua et rahatlarsın.
Annenin kıymetini bil.
Anneye bağrılmaz.

Doğru gerçekten, ama ben öyle çok üzülüyorum bu aralar inanılmaz gergin ve stresli oldum

X