- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- Konu Sahibi regarde-moi
Arkadaslar sizinle biraz önce yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İş yerindeyim. Eşim de iş yerinde. Fırsatını buldum ve sesini duymak için eşimi aradım. Meşgule aldı. Birkaç dk sonra aradı musait olmadığım için acamadim sonra ben tekrar aradım açtı. yüksek ses ve kahkaha... sonra dışarı çıktı sessizlik oldu sesini ancak duyabildim. Arkadaskarinin yanindaymis iş yerinde. Ve benimle 30 sn zor konuştu. Ben sesini duymak için aradım ama o telefonu nasıl kapatacagini şaşırdı. Çok sinirlendim acelen mi var dedim. Ne konusacagiz ki dedi sadece 30 sn de. Duyanda yarım saattir telefonda tutuyorum zanneder! Kapat dedim kapattı. çok sinirliyim gerçekten. Sadece onu tekrar arayıp hesap sormamak için sizinle paylaşmak istedim.
o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
Son düzenleme: