Çok sinirliyim!

Hiç tepki vermeyip baştan takipte kalsanız iyiymiş ya.
Hadi bir arattı iki arattı... Niçin altı kere? Aralıklı olarak mı aratmış?
Size karşı açıklaması da "Arayamaz mıyım?" ...Arkadaş olarak eklese normal bulurum ama böyle aratıp bakmalar, bilmiyorum.

Soruya soruyla cevap verilmesi filan...
Siz yine de her ihtimale karşı bir süre sessizce takipte olun ve sakinliğinizi koruyun.

Bakin simdi bir yazişmalarini okudum 2 hafta once falan
...bey ben hasataneye gidiyorum
Benim ayi: git bakalim selam soyle gecmis olsun
Sagolun ... Bey ... Beyinde size slmi var
Baska bir yazişma
.... Bey kabul etmiyor işi :(
Benim ayı; tamam konusuruz kulagini cekerim onun :)
O; peki :)

Valla onlarca insanın facesine bakıyorum.
Kadın, erkek. Sevdiğim sevmediğim, tanıdığım tanımadığım hatta......
Belki yanlış belki doğru...
Ama sosyal medya ortamı bunu ister istemez yaşatıyor insana.

Kim kimi ne amaçla aramış bilinmiyor malesef.
Eşinizi de bilemeyiz. Takipte kalıp gözlem yapsaydınız daha iyi olurdu.
Belki sadece günahını aldınız, belki de.........
Yine de gözlemleyin.

Sende facebookta bir erkek arkadasini arat.
Goster.
Kendilerine gelince ne var ki?
Sen oyle birsey yapsan namus meselesine doner.

Ayy ayy bazen nefret ediyorum erkeklerden
B.k var zaten disardaki kari kizda. Bi baska kizla konusma meraki nedir su erkeklerde. Hep baskalari iyi guzel ilgi ceker. Ne bu merak anlamam. Illa bi flortoz olacaklar.
Iyy iyy

Bende en az senin kadar sinirlendim.
Bende araticam birazdan ne zaman gorurse artik

yazışmalardan anladığım kadarıyla eşiniz biraz laubali davranıyor kıza.
alın karşınıza sert bir şekilde uyarınızı yapın. gözünüzde üzerinde olsun. yanlış bir şey yapacağı varsa da yapmaz belki tepkinizi erkenden görünce.

Yardima gel dedim gelmiyorsun birdaha bende sana yardim etmiycem diyor annem misafirim suan o olmasa atliycam girtlagina neyin tribi bu yaaaaaaaa

Yani ne var bunda dedi ok dedim bende bir erkegi arayip profiline bakayim dedim mesela eski okul arkadaslarima falan normal mi dedim degil diyor eeee dedim ya sacmaliyorsun diyor
Saçmalama diyorsa ve gidip arama kaydını sildiyse kesin aklndan bir naneler yemek geciyordur. Bir kere merak eder aratır hadi dersin de 6 kere ne ya. Valla o kıymetli telefonunu kafasına çarpsaydınızda aklı başına gelseydi eşinizin:sinirli:

Bende araticam birazdan ne zaman gorurse artik
Sen yapma yinede... baska sekikde çözmeye çalış.

Ben kendi acimdan. Ben olayin ustune giderdim ama baskasini aratmazdim.
Ona cesaret edemem.
Ama agzindma girer burnundan cikardim ve asla unutmazdim. Herzaman bayat yemekngibi isitip isitip onune getirirdim ki bu benim kotu huyumdur.

bende çok kızıyorum bu tip şeylere
aldatmanın sınırı nedir mesela
yüksek ihtimal beğendi kızı öyle bakıyor bişey yapacağından değil
ama insanın kalbi çok kırılıyor
Yerinde olsaydım bende susup izleyemezdim
verdiği tepkide yanlış tabiki
dürüst olsun diyeceğimde sana bakıp beğendim hoş kız arattırdım diyecek hali yok
başka bi açıklaması olsa yapardı zaten
sevgilim var bende eski normal erkek ve kız arkadaşlarımı facede aratıp bakıyorum ama eşinizin niyeti bu değil benim anladığım

yazışmalardan anladığım kadarıyla eşiniz biraz laubali davranıyor kıza.
alın karşınıza sert bir şekilde uyarınızı yapın. gözünüzde üzerinde olsun. yanlış bir şey yapacağı varsa da yapmaz belki tepkinizi erkenden görünce.
Bana da oyle geldi ay agliyorum sinirden ya

Sen yapma yinede... baska sekikde çözmeye çalış.

Ben kendi acimdan. Ben olayin ustune giderdim ama baskasini aratmazdim.
Ona cesaret edemem.
Ama agzindma girer burnundan cikardim ve asla unutmazdim. Herzaman bayat yemekngibi isitip isitip onune getirirdim ki bu benim kotu huyumdur.
Bendede malesef kisasa kisas huyu vardir gozunun yasina bakmam

bende çok kızıyorum bu tip şeylere
aldatmanın sınırı nedir mesela
yüksek ihtimal beğendi kızı öyle bakıyor bişey yapacağından değil
ama insanın kalbi çok kırılıyor
Yerinde olsaydım bende susup izleyemezdim
verdiği tepkide yanlış tabiki
dürüst olsun diyeceğimde sana bakıp beğendim hoş kız arattırdım diyecek hali yok
başka bi açıklaması olsa yapardı zaten
sevgilim var bende eski normal erkek ve kız arkadaşlarımı facede aratıp bakıyorum ama eşinizin niyeti bu değil benim anladığım
Cok doluyum :mad:

Bendede malesef kisasa kisas huyu vardir gozunun yasina bakmam
Bende kisasi cok yaparim.
Derim anlatsam anlamazsin. Benim hissettiklerimi hissetmen gerek anlaman icin der, onun bana yaptığının aynisini yaparim. Ama facede birini aratmam. Busefer pis takar :)) .

Saçmalama diyorsa ve gidip arama kaydını sildiyse kesin aklndan bir naneler yemek geciyordur. Bir kere merak eder aratır hadi dersin de 6 kere ne ya. Valla o kıymetli telefonunu kafasına çarpsaydınızda aklı başına gelseydi eşinizin:sinirli:
Annem var şuan sesim cikmiyor gece gununu gorecek!

Bana da oyle geldi ay agliyorum sinirden ya
ya ben de iş arkadaşlarıma onların eşine falan bakıyorum yani. bir nedeni var mı yok sadece merak. adam bakmış diye aklına kötü şeyler getirme.
ama herhangi bir yanlışında seni kaybedeceğini şimdiden hissettir. yapacağı varsa da yapamaz belki.

ya ben de iş arkadaşlarıma onların eşine falan bakıyorum yani. bir nedeni var mı yok sadece merak. adam bakmış diye aklına kötü şeyler getirme.
ama herhangi bir yanlışında seni kaybedeceğini şimdiden hissettir. yapacağı varsa da yapamaz belki.
Ben onun kulagini cekerim vs. Bu yazismalar ne ya? ulan sanane sana mi kaldi elin kulagini cekmek koca sirkette senmisin patron yemin ediyorum ah annem olmasaydi ahhh ahhh :sopa:

Back
X