- Konu Sahibi damar mavisi
Size de sağlıklı günler dilerim yazık olan biri varsa bence annem değil suan evime gelmiyor neden bılıyormusunuz evimde sigara içilmedigi için çünkü Evimin balkonu yok bina içinde yasak dışarı çıkmaya da useniyormus. .o yazık dediginiz annem torunu olunca gelip sevmekten vazgeçmiş durumda sigara sizden daha önemli diyor gelmiycem sigaraya izin yoksa diyor..anjio oldu kendine geldiğinde ilk lafı bana sigara ver..hastaneyi ayağa kaldırdı. . Normal doğmusum ben doğumdan 1 2 saat sonra sigara ıcicek diye Ağlamış bunu anlatan kendisi bunun 1,2 si olmaz olmamalı. .ben de bunu belirtiyor uzman görüşleri ile ama yazık olan annem oluyor he Tiryaki bırakmaz diye birşey yoksun günde 2 paket içiyor dum bıraktım bir anda..Bende sana birçok makale yollardim ama buradan sigarayı savunuyor gibi bir izlenim olacağı için vazgeciyorum. Kesinlikle içilmesi gerekir-hemfikiriz. Ama sizin düşük doğumlu olarak dünyaya gelmeniz sigaradan değil arkadaşım. Tabiki annenize yazık, kaç yaşınıza gelmissiniz hala annem ayda 1 2 sigara içti diye bahsediyorsunuz.eminim anneniz de kendini sucluyordur.
Sağlıklı günler dilerim size.
Hadi bu irade olsun halam Dr yardımıyla bıraktı. .babam bıraktı annem mi ? Torun dan vazgeçti içerek ölürum nasılsa herkes bi sekilde ölüyor diyor..Bu açıklamayı yazık kadına baskı var dediginiz için yaptım hayırlı günler riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum