1.5 yıl önce tanışmıştık ve şimdi 2 aydan beri sevgiliyiz.Sevgili bakımından da arkadaş bakımından çok anlayışlı romantik komik biri. Tek sorun bende 23 yaşında olmama rağmen toplum içinde onunla el ele dolaşamıyorum oda bundan hep şikayetçi.o sürekli aşkım canım hayatım kelimeleri kullanırken ben o kelimeleri bile söyleyemiyorum.genellikle kızlar erkeklere derler ay ne kadar odun bir adam diye işte o tam bana uygun bir kelime.peki onu seviyormuyum evet çok 1.5 seneden beri.Buluşmalara bile ilk gün ki heyecanla gidiyorum ama bana sarılınca rahatsız oluyorum utanıyorum kızarıyorum,gözlerinin içine bile bakamıyorum.Onu kıskanmamı istiyor,ilgili olmamı istiyor,bende hiç biri yok. Ona çok hak veriyorum.tek sorun bende aşırı derecede utangacım ve rahat davranamıyorum haklı olarakta bi gün bırakıp gitmesinden korkuyorum.nasıl yencem bu utangaçlığımı onun gibi nasıl olacam
seviyorsa seni bırakıp gitmez canım
bir laf fardır erkekler çok kullanır bunu
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FATİHİ TEK FETHİ ZOR OLMALI
onun yanındayken kendini kasma rahat bırak kendini
yüzüne karşı söyleyemediğin sözler varsa msj atarar söyle
bu şekilde zamanla yavaş yavaş herşey yoluna girer
belki senin için daha erkendir 2 ay rahatlamak için herkese yetecek bi süre değil
sanırım çok heyecanlanıyosun yanında daha sık görüşün, o zaman zamanla kasmaktan vazgeçersin
ailende görmediysen anne-baban arasında sevgi sözleri.... söylemek senin için zor olabilir ama aşılmıcak bi konu değil
seni bırakıp gitmesinden korkma canım. sarılmıyosun elini tutmuyosun bakısmıyosun diye senı bırakıp gitse sacma olur bence. kendin gibi davran ve kendini eksik görme. normal bişey bunlar. biz 2.50 yıldır bırlıkteyız yanında bazen rahat edemiyorum gözlerine uzun sure bakamıyorum. sevmediğim anlamına gelmiyor bunlar. bazen kızlar erkeklere ne kadar odunsun az romantik ol derler ama erkek romantik olmayınca kızlar bırakır mı ? hayır tabikide. kişilik meselesi bunlar
Acaba neden bu kadar utangaçsın onu düşün önce. Muhakkak altında yatan bir nedeni vardır. Bu ilk sevgilin mi? Daha önce sevgilin olduysa onlarla da mı bu şekildeydi ilişkin? Diğer insanların yanında da utangaç mısın çok? Kendine güvenmiyor olabilirsin belki. Ya da onun yanında eksik ya da çirkin hissediyor da olabilirsin kendini. Herkesin bir sabrı var. Bırakıp gitmez diye düşünmemek lazım. Eğer böyle soğuk olmaya devam edersen işler değişebilir. Ama kesinlikle bu utangaçlığın altında yatan sebebi bulmalısın ilk başta. Sonra rahat davranmaya başlayabilirsin.
Bazen utangaçlıkta kadını çekici gösterir.
Helede yanakların kırmızı kırmızı oluyorsa daha bi şeker olursun=)
Kendini bu konuda üzme.Bilki erkek arkadaşının gözüne daha cici görünüyorsun.Eğer sana olan sevgisi güçlüyse bu sebeplerden bırakıp gitmemeli.Eğer günün birinde sen haklı çıkarsan sırf bu nedenler yüzünden gidiyorsa bırak hiç tutma gitsin!Sende biraz kıskan erkek arkadaşını utangaç kız=)
canım utangaçlık güzel bişey ona bişey demiyorum ama odun da olma bak erkekler sevmez odun gibi bir kız...hayatın gerçekleri bu canım..cilveli ol azcık...ama yine herşey biyana seni seviyosa hiçbişe görmez