Çok soru soran erkek sizce ilgili erkekmidir?

Sevgiyle, ilgiyle çok soru sormanın alakası yok bence. Güvenmiyor ki devamlı sorguluyor. Bence herşey kararında olmalı. Çok soru sormak seviyor ve ilgili demek değildir.

bir soruyu bir kez soran bi adam ilgili bir erkektir bence
tekrar tekrar soruyosa unutup hatirlamiyo ya da umursamiyo laf kalabaligi olsun dye soruyo derim ben

ne sorduğuna bağlı?
sürekli nerdeydin, kimleydin, kaçta geldin, kacta gittin, ne yaptın, ne ettin,diye soran erkek sorguya çeken erkektir....

Hayır, ya gevezedir.. Ya da şüphe duyuyordur karşısındakinden bence..

Duruma göre, bu ve benzeri konularda genelleme yapmak olanaksız..

Bazı erkek soru sormayı sever, bazı kadında soru sorulmasını böylelikle sevgilisinin / eşinin kendisiyle ilgilendiğini düşünür.

Bazı erkek soru sormayı sevmez, kadında sorgulanmayı..

buraya kadar bir sorun olmasada

soru sormayı seven erkekle, sorgulanmayı sevmeyen kadın yada tam tersi

soru sormayı seven kadınla soru sorulmasını sevmeyen erkek bir birliktelik yaşıyorsa sorun oluşur.

İlk iki örnekte bireyler için bir sevgi gösterisidir, sorular ve cevaplar, son iki örnekte ise ilişkiyi yıpratıcı bir unsur..

Duruma bağlı, seven ve sevilene.. ve en önemlisi beklentilere..

çeşit çeşit insan var sengözlerimebaksanab

çok soru soran erkek geveze ve kıskanç erkektir. Eşim bu gün naptın diyince ben filanca yere gittim diyodum başlıyodu soru bonbardımanı neden gittin nasıl gittin neyle gittin saat kaçta gittin saat kaçta geldin yeterrrrrrrrrrrrrr diye bagırıp pandomineyi koparana kadar sürdü bu yok cnm öylesine soruyorum diyodu ama sanki bi bityeni ara gibi didikliyodu . Şimdide saolsun sorar ama aza indirgedi yoksa çıldırıcaktım .delikafadulden

Ayy bence hiç alakası yok.
Mümkünse az ve öz soru sorsun.
İlgi ile soru sormayı bağdaştıramadım pek:umursamaz:

sevmek ve ilgilenmek çok soru sormakla alakası yoktur bana gore.. herseyın bi kararı vardır sonucta..
empatı yapamaya gerek yok biz eşlerimize ascık fazla soru soralım hemen adımız kuskucuya cıkar,guvensız olur.. haa bide dirdir yapıyorsun derler..
aynı seyı bende eşime yapabılırım oyle sık bogaz edip soru yagmuruna tutarsa beni..

Senin ilgini cekmek icin sorar, seni tanimak icin sorar.. ama asla asik oldugu icin anlasilmamali.. erkekler en az kadinlar kadar ilgiye bayilirlar. Bu tarz seylere tav olmayin. Ilgiyi aldiktan sonra, arkasina bakmadan bile kacip gidebilirler. Tam terside olabilir, agzindan net bisey cikmayana kadar bos hayaller kurmayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…