Merhaba.Ben erkek konusunda konuşurken içime sinmiyorsa konuşmayı devam ettirmeyen,kendini geliştirmeye çalışan,hayatta belirli başarıları olduğu için seçici biriyim.Uzak mesafeyi de eskiden beri sevemeyeceğimden değil,zor bulduğum için istememişimdir.Gerçekten sevdiğimde geçmişten biliyorum,gerçekten severim.Neyse sosyal medyadan biriyle tanıştım,uzak mesafe olmaz dedim bu kişi diğer erkeklerden daha özenli cümle kurduğu için bir şans vereyim dedim.Biz konuşmaya devam ettik.2 hafta sonunda onunla konuşurken mutluyum,gayet uyumluyuz dedim.Ama bir yanımda endişe hissi uyandı.Bende bu his büyümeden o kişiye belirttim.Bu aramızda ciddi bir sorun olacak.Buna bir şekilde çözüm bulmalıyız dedim.O da haliyle ya olduğum yerde iş bulması ya da ben devlette olduğum için ve işimden anlayan az kişi var ve ilerde sorumluluğumda artacak.Ben arada giderim gitsem de sık sık onun gelmesi gerekiyor.Ve onunda hayatında kpss süreci de olması gerekiyor.Olduğu yerde iş bulsa bile bu sefer ne kadar izin alabilecek,sınav süreci zor olduğunu bilirim.Belirsizliği yaşadıklarımdan sonra hayatımda pek istemiyorum.Şimdi de bittiği için mutsuzum ama sizce genel olarak daha da bağlanmadan bitirmem iyi mi kötü mü,hani bu ilişki elbet biter miydi?Uzun zamandan sonra gerçek beni gören erkek o oldu da üzüntümün sebebi de bundan.Korkaklık mı ettim?