çok şükür anne oluyorum... :)

canım okuyunca yorum yazmadan duramadım. aynı belirtileri yaşamışız seninle ben her ay belirti yaşardım ama bu sefer başkaydı. eşime söylüyordum inanmıyordu her ay aynı aşkım diyordu. birgn yatarken yumurtalığımın olduğu yerde seyreme gibi birşey oldu eşime söyledim gazdır maşallah gazman gibi oldun son 2 haftadır demişti adetimin üzerinden 5 gün geçmiş o ay yumurtlamama bile bakmamıştım. işyrerinde çalışırken aklıma dank etti benim normalde adet olmam gerekirdi diye. akşam eşimle konuştuk evde evliliğimin ilk günnden aldığım testim vardı sonunda onu kullandım ama baktım ikinci çizgi silik off ya değilim hamile dedim eşime eşimde biliyordum zaten dedi sonra arkadaşım aradı ona söyledim kızım kesin hamilesin demekki o hormon var ama yeni olduğundan fazla değil dedi. ertesi gün kan testiyle hamile olduğum belli oldu

ayyy canımmm benim hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin insallahhhh :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…