- Konu Sahibi sensiblegirl
-
bugün hamile olduğumu öğrendim .sabah idrar testi pozitif çıktı. az önce de kan testi sonucum 405:) 2 yıldır istiyorduk bebek bende pko ve hipotiroid vardı .4 aylık tedavi sonucu çok şükür oldu.inşallah hamilelik de güzel geçer.sağlıkla doğar.şoktayız eşimle hala . isteyen arkaaşlar da inşallah en kısa zamanda bebk müjdesi alırlar
Tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Bendede hipo troid var ve bizimde 3.5 yıldır bebeğimiz olmuyor.Hipo troid için kanda tsh a baktırıyorsunuz düzenli olrak dimi en son tsh ınız kaçtı hamile kalmadan önceki?
tebrik ederim allah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin
bende yeni öğrendim, rabbim isteyen herkese versin inşallah
tebrik ederim canım . çok güzel bir duygu biz eşimle hala şaşkınız
Canı m tebrik ederim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah.Sanırım ikimizinde doğum haftası aynı benimde gebelik takviminde 30 ocak çıkıyor:)Çarşamba günü adet günüm olduğu gün test yaptırdım ve sonuç 165 çıktı doktor 10 gün sonra gel dedi ve be tedirginim acaba artmışmıdır diye herşeyin hayırlısı sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahh.bugün hamile olduğumu öğrendim .sabah idrar testi pozitif çıktı. az önce de kan testi sonucum 405:) 2 yıldır istiyorduk bebek bende pko ve hipotiroid vardı .4 aylık tedavi sonucu çok şükür oldu.inşallah hamilelik de güzel geçer.sağlıkla doğar.şoktayız eşimle hala . isteyen arkaaşlar da inşallah en kısa zamanda bebk müjdesi alırlar
bugün hamile olduğumu öğrendim .sabah idrar testi pozitif çıktı. az önce de kan testi sonucum 405:) 2 yıldır istiyorduk bebek bende pko ve hipotiroid vardı .4 aylık tedavi sonucu çok şükür oldu.inşallah hamilelik de güzel geçer.sağlıkla doğar.şoktayız eşimle hala . isteyen arkaaşlar da inşallah en kısa zamanda bebk müjdesi alırlar
canım en son 1 ay önce baktırmıştım tsh 1.03 çıkmış. inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın ilaç kullanıyorsun değil mi tiroid için .
ben geçen salı öğrendim reglime 4 gün vardı ama hiç inanmadım testler bozuk dedim :)) sonunda perşembe kan testinde regliden bir gün önce 154 ü gördüm çok şükür
pazartesi tahlili tekrarlıcam 600 lerde çıkması lazım şimdiden endişeler başladı, yok keseyi görecekmiyiz, yok kalp atışı olacakmı sağlıkla kucağımıza bir alsaydık iyi olucaktı
tahmini doğum ne görünüyo sende
Canı m tebrik ederim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah.Sanırım ikimizinde doğum haftası aynı benimde gebelik takviminde 30 ocak çıkıyor:)Çarşamba günü adet günüm olduğu gün test yaptırdım ve sonuç 165 çıktı doktor 10 gün sonra gel dedi ve be tedirginim acaba artmışmıdır diye herşeyin hayırlısı sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahh.
canım tebrik ederim sağlıkla al kucagına bebeğini inşallahım isteyen herkese ve de bana da nasip etsin bu duyguyu özel bişi denedin mi peki ?
Evet bende ilaç kullanıyrum benimde en son 1.80 di Bende acaba kaç olunca hamile kalınabiliyor diye merak ettiğim için sordum teşekkür ederim.
canım gözün aydın,başlığını okuyunca sanki kendim yazmışım gibi hissettim,herhalde bende hamile kalsam böyle bir başlığım olurdu,allah kucağınada almayı nasip etsin canım,darısı en kısa zamanda bizlerinde başına inşallah,sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olsun inşallah
sağlıkla kucağına alırsın inş canım benim, bende de pko var tedavi görüyorum. Ne tür ilaçlar kullandın bitkisel birşey denedin mi ve de kafana takmamayı nasıl başardın acaba
İkimizin de hastalıkları aynıymış.Bende de hem pko hem de hipotiroidi var.ikisi birden varken olur mu ki acaba diyorum hep ama siz bana umut oldunuz.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ömrü hayırlı olsun inşallah.
sağol canım.darısı en kısa zamanda senin başına inşallah.bende karamsardım hem pko hem tiroid ama ilaçları düzenli alınca bunlar sorun olmaktan çıkıyor inşallah.gerçi sadece hamile kalmada sıkıntı yaratmıyo bunlar hamilelik sırasındada sıkı takip edilmesi gerekiyor . hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?