çok şükür bende hamileyim artık

sensiblegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
143
31
98
Tekirdağ
bugün hamile olduğumu öğrendim .sabah idrar testi pozitif çıktı. az önce de kan testi sonucum 405:) 2 yıldır istiyorduk bebek bende pko ve hipotiroid vardı .4 aylık tedavi sonucu çok şükür oldu.inşallah hamilelik de güzel geçer.sağlıkla doğar.şoktayız eşimle hala . isteyen arkaaşlar da inşallah en kısa zamanda bebk müjdesi alırlar

Ne güzel, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Bizede kısmet olur inşallah, bizde böyle yazarız hamiş olduğumuzu

çok teşekkür ederim arkadaşlar. ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum bende hep bu sayfalara bakıp acaba birgün bende hamile olacak mıyım diye düşünürdüm. umudunuzu hiç kaybetmeyin ve stres yapmayın

Tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Bendede hipo troid var ve bizimde 3.5 yıldır bebeğimiz olmuyor.Hipo troid için kanda tsh a baktırıyorsunuz düzenli olrak dimi en son tsh ınız kaçtı hamile kalmadan önceki?

tebrik ederim allah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin

bende yeni öğrendim, rabbim isteyen herkese versin inşallah

Son düzenleme:

canım en son 1 ay önce baktırmıştım tsh 1.03 çıkmış. inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın ilaç kullanıyorsun değil mi tiroid için .

tebrik ederim canım . çok güzel bir duygu biz eşimle hala şaşkınız

ben geçen salı öğrendim reglime 4 gün vardı ama hiç inanmadım testler bozuk dedim :)) sonunda perşembe kan testinde regliden bir gün önce 154 ü gördüm çok şükür

pazartesi tahlili tekrarlıcam 600 lerde çıkması lazım şimdiden endişeler başladı, yok keseyi görecekmiyiz, yok kalp atışı olacakmı sağlıkla kucağımıza bir alsaydık iyi olucaktı

tahmini doğum ne görünüyo sende

Canı m tebrik ederim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah.Sanırım ikimizinde doğum haftası aynı benimde gebelik takviminde 30 ocak çıkıyor:)Çarşamba günü adet günüm olduğu gün test yaptırdım ve sonuç 165 çıktı doktor 10 gün sonra gel dedi ve be tedirginim acaba artmışmıdır diye herşeyin hayırlısı sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahh.

canım tebrik ederim sağlıkla al kucagına bebeğini inş allahım isteyen herkese ve de bana da nasip etsin bu duyguyu özel bişi denedin mi peki ?

canım en son 1 ay önce baktırmıştım tsh 1.03 çıkmış. inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın ilaç kullanıyorsun değil mi tiroid için .

Evet bende ilaç kullanıyrum benimde en son 1.80 di Bende acaba kaç olunca hamile kalınabiliyor diye merak ettiğim için sordum teşekkür ederim.

canım gözün aydın,başlığını okuyunca sanki kendim yazmışım gibi hissettim,herhalde bende hamile kalsam böyle bir başlığım olurdu,allah kucağınada almayı nasip etsin canım,darısı en kısa zamanda bizlerinde başına inşallah,sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olsun inşallah

sağlıkla kucağına alırsın inş canım benim, bende de pko var tedavi görüyorum. Ne tür ilaçlar kullandın bitkisel birşey denedin mi ve de kafana takmamayı nasıl başardın acaba

biliyorum bende de aynı heyecan ve endişe var bende yarın gidicem doktora .inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz ve bebişlermizi kucağımıza alırız:)

teşekkürler bende seni tebrik ederim . ne güzel bir tesadüf bende de 30 ocak çıkıyor . inşallah herşey yolunda gider canım

canım tebrik ederim sağlıkla al kucagına bebeğini inş allahım isteyen herkese ve de bana da nasip etsin bu duyguyu özel bişi denedin mi peki ?

sağol canım .inşallah Allah sana da nasip eder.özel bişey denemedim açıkçası doktorun verdiği tedaviyi uyguladım.bide doktorum bu ay progesteron hap verdi belki o yardımcı olmuştur diye düşünüyorum.

Evet bende ilaç kullanıyrum benimde en son 1.80 di Bende acaba kaç olunca hamile kalınabiliyor diye merak ettiğim için sordum teşekkür ederim.

anlıyorum canım .bende baktım neten şimdi .tsh ın bir sınırı yok diyor yazıda istersen sen de bi bak link verdim .BebekKokusu.com-hamile kalmak icin TSH degeri ne olmali?

sağol canım .inşallah sende hamile kalırsın en kısa zamanda .bende genelde okuyup moral buluyordum bu sitede .

sağlıkla kucağına alırsın inş canım benim, bende de pko var tedavi görüyorum. Ne tür ilaçlar kullandın bitkisel birşey denedin mi ve de kafana takmamayı nasıl başardın acaba

sağol canım pko için klomen kullandım ve çatlatma iğnesi birde progesteron bu ay ilk defa kullanmıştım .bitkisel bişey yapmadım ancak doktorum eşime bol bol keçiboynuzu pekmezi yedirmemi tavsiye etmişti bende öyle yaptım:) kafama takmamak tabiki mümkün değil ama benim bu 4. klomen tedavisiydi sanırım bundan sonra aşılamaya gececektik.bende onun vermiş olduğu bir boşvermişlik mi diyeyim zaten bu ay olmaz kesin aşılamaya gideceğim falan diye düşündüm.belk de bu bana bir rahatlık vermiştir.yani bilemiyorum ki Allah ne zaman ol derse olur .hani onun bir vakt saati var diye düşünüyorum

İkimizin de hastalıkları aynıymış.Bende de hem pko hem de hipotiroidi var.ikisi birden varken olur mu ki acaba diyorum hep ama siz bana umut oldunuz.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ömrü hayırlı olsun inşallah.

sağol canım.darısı en kısa zamanda senin başına inşallah.bende karamsardım hem pko hem tiroid ama ilaçları düzenli alınca bunlar sorun olmaktan çıkıyor inşallah.gerçi sadece hamile kalmada sıkıntı yaratmıyo bunlar hamilelik sırasındada sıkı takip edilmesi gerekiyor . hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider

İnşallah herşey çok güzel olur senin için.Sorun olur mu olacak mı diye bile hiç düşünme sakın.Hiç bir sorun olmayacak inşallah Allah'ın izniyle.Çok keyifli bir dokuz ay geçirmeni diliyorum.Hayatının en mutlu zamanları olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…