çok şükür elhamdurullah bende allahın izniyle hamileyimmm ama sorum varrrrr .....

3 haftalıkken nasıl keseyi gorup 5. haftada kalp atıslarını duyabildin inanamıyorum dogrusu? Yumurtlma tarihinden itibaren mi hesaplıyosun yoksa?

Ben 5+3 de keseyi 7+2 de kalp atıslarını gordum

3 haftalıkken kese
5 haftalıkken kalp atısı bnde arkadasa sasırdım acıkcası
ılk defa duydum böle erken gorunenı

ben 5+5te keseyi gördüm çok şükür şimdi sıra kalpte onada doktor 2 hafta son ra gel dedi.. gitttiğimde 7+5 olucam herhalde duyarım kalbi :))

cnm tebrik ederim bak ben 5 haftalık ken kesei oluşmuştu ama görememiştik sonra 6 hftalık oldu kalp atışlarını bile duydum sende duyarsın az kalmış senın de allah kucağımıza almayı nasip etsin bu arada bende 2 aylık hamişim :)))

kızlar tebrik ederim hepinizi,

bende bugün gittim sol taraftaki ağrım için hemen ultrasonda bakalım ne var ne yok dedi,5 haftalıkmış ve keseyide gördük normalde ben çok soğuk kanlı biriyimdir ama bu durum beni öyle heyecanlandırdı ki anlatamam.Rabbim sağlıklı bi şekilde herkesein kucağına almasını nasip eder inşallah bu ramazanda çok dua edelim.

aa birde 10 gün sonra kalp atışlarını dinlicez.... bu arada kansızlık problemi olan varmı?????

tebrikler allah isteyen herkese nasip etsin

selam arkafaslar bende bu gun ıtıbarıyle 5 haftalık hamıleyım. gecen hafta doktora gıttıgımde ultrasonda görünmemşti. beta hcg degerımden 3 bucuk haftalık hamıle oldugumu soylemıstı. sımdı ayın 18.de gıdıp ALLAH nasip ederse keseyi görücez

hayırlı olsun arkadaşım,

hiç mide bulantıların oluyomu?

merhaba arkadaşlar çok şükürki bende hamile olduğumu kan testiyle perçinlemiş oldum vede 4 haftalık dediler şaşırdım ama bundan sonra ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ilk başta kadın doğum doktorumumu seçsem ne yapsam konu hakkında tecrübeli arkadaşların fikrini almak isterim.

merhaba canım,

hayırlı olsun evvela...ilk öğrendiğimde bende şaşkın ördek gibiydim napıcam ben,ne yemeliyim felan filen...ama en güzeli doktorunu seçmen tabiki gereken bütün bilgileri en sağlıklı şekilde öğreniyosun zaten kontrollere çağırıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…