Çok şükür hamileyim:)

gulceonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
411
3
96
Antalya
Arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin.
geçen aylarda yapmadığım şey kalmadı şunu ye bunu ye bacaklar kaldır falan filan yine olmadı.bu siteden araştırdım yumurtlama testi aldım eczaneden ve doğru günde ilişki olunca gebe kaldım.herhangi bir sorunu olmayıp kalamayanlara mutlaka tavsiye ediyorum markası medismarttı..bebeğim sanırım 2 yada 3 haftalık öyle mutluyum ki...
Ayrıca hiçbir belirti hissetmedim sadece ani hareketlerde kasık ağrısı oluyordu ama anlık,bir de ara ara kasığımda iğne batması gibi batmalar oldu o kadar başka hiçbir değişik belirti olmadı...

Son düzenleme:
canım darısı başımıza allah inşallah her allahım kimseye aratmaz e tabi banada aratmazz tebrik ederim canımmmmmmm

Kutlarım, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.Darısı bizlere.

geçen aylarda yapmadığım şey kalmadı şunu ye bunu ye bacaklar kaldır falan filan yine olmadı.bu siteden araştırdım yumurtlama testi aldım eczaneden ve doğru günde ilişki olunca gebe kaldım.herhangi bir sorunu olmayıp kalamayanlara mutlaka tavsiye ediyorum markası medismarttı..bebeğim sanırım 2 yada 3 haftalık öyle mutluyum ki...
Ayrıca hiçbir belirti hissetmedim sadece ani hareketlerde kasık ağrısı oluyordu ama anlık,bir de ara ara kasığımda iğne batması gibi batmalar oldu o kadar başka hiçbir değişik belirti olmadı...

canım tebrik edrim bende antalyadayım o testi bulammaıştım lütfen eczane adı verbilirmisn :( bende alayım

merhaba.. bende hamile olduğumdan şüpheleniyorum. eğer hamileysem bu gün tam 4 haftalık. ama siz bebeğim 2 yada 3 haftalık diyosunuz. adeti beklemeden öğrenebilirmiyiz gebeliği...

hayırlı olsun. şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. bende hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim. gerçekten çok farklı bir heyecan. Allah tamamına erdirsin.

Back
X